Kızlar 20 yaşımdayım ve bugüne kadar kaslarımı hiç aldırmadım ama artık almak istiyorum şekillensinler. Ancak korkuyorum, herkes bir kere aldın mı hep alman gerekiyor falan diyor bu zor bir iş mi? Yani geri çıktığında almak? Sonuçta bir kere şekillenmiş olacak gerisini her çıktığında ben çıkan yerlerden alsam evde olmaz mı?İlk kez kaş aldırmak
Kızlar, ilk defa kaş aldıracaklar nelere dikkat etmeli?
Kaşların dış görünümümüze olan etkisi tartışılmaz. Doğru alındığında özellikle göz çevresini daha çekici hale getirebiliyorlar. Herkesin kaşları biraz farklı olsa da çoğu altı ana kategoriden birine girer. S şeklinde, yumuşak açılı, sert açılı, düz veya yuvarlak olabilirler. Genel olarak sizin için en güzel şekli, kaşlarınızın doğal hatlarına en çok benzeyen şekil olacaktır. Ancak, yüz tipiniz gibi dikkate alınması gereken başka faktörler de vardır.
İlk defa kaş alacaklar nelere dikkat etmeli?
İlk defa kaş alacaklar
Kaşlarınızı ilk kez aldıracaksanız, kendinizi bir uzmanın kollarına bırakmanızı öneririm. Çünkü yüzünüze en çok yakışacak kaş rengini birlikte seçebilirsiniz. Kaşlara şekil vermek yeni çıkan kılları almaktan çok daha zordur. Bu sebeple ilk kaş aldırmak için bir uzmandan yardım almanızda fayda var. Sonrasında zaten çıkan yerlerden cımbızla kendiniz alabilirsiniz. Kaşlara her çıktığında şekil vermek gerekmiyor, alınan yerlerdeki çıkan kılları alıp şeklini korumak yeterli oluyor.
Kaşlar genel olarak cımbızla alınsa da bazı bölgeler ağdayla ya da iple alınabiliyor. Yoğun kaş bölgesinin altında ve üstünde kalan tüyleri ağda ile almak kolaylık sağlıyor :) Kaşlarımı sürekli kendim alsam da ilk kez kuaföre gidip aldığımda yüzüm inanılmaz şekilde değişmişti, baya tuhafıma gitmişti bu kadar fark ediyor muydu diye düşündüm :) Sonrasında zaten kendim çıkan bölgeleri alıp şeklini korudum.
İlk kez kaş aldırmak için öncelikle ne tür kaşlardan hoşlandığınızı, yüzünüze hangisinin yakışacağını belirlemeniz gerekmektedir.
Temiz bir makara ya da kaş kalemi kullanarak kaşlarınızı yukarı doğru fırçalayın ve yoğun kaş bölümünüzden dışarı taşan fazla tüyleri makas yardımıyla düzeltin.
Ardından, tüyleri aşağı doğru fırçalayın ve kaş şekillendirme makası kullanarak uzun bölgeleri düzeltin.
Sonrasında cımbız yardımıyla yine yoğun olan kaş bölgenizin dışarısına dağılmış kaşlarınızı alın.
İlk kez kaş almak için ağda ya da ip yöntemini tercih etmeyin. Sadece cımbız kullanmak daha kontrollü olmanızı sağlayacaktır.
Varsa iki kaş arasındaki tüyleri ağda yardımıyla alabilirsiniz.
Tavsiyem ilk kez kaş aldırmak için kuaföre gitmeniz :)
Aldir bence 20 yasindaysan , evet bir kere aldin mi surekli almak zorundasin ama bu yasa kadar almadiysan zaten alinmasi gerekiyordur simdide. Bence alirsan pisman olmazsin yuzunu daha guzel gosterir sekilli kas. Yontemini biliyorsan evdede alabilirsin ama cocuk oyuncagi degil yanlis anlirsan kas kolay kolay uzamaz mahvedersin o yuzden bilen birine yaptir.
Kendin alma! Çıkış yönlerini dipten bozuyor sonra insan. İki kaş normalde de farklı iyice farklılışıyor benim öyle oldu kendim aldım pişmanım. İyi bir kuaföre git. Birde senin kaş şeklinden bambaşka bir şekil yapmasınlar. Doğal ama bakımlı olsun
Benim annem kuaför zamanında çok dedi bana alma elleme bak pişman olacaksın diye..
Simdi alıyorum ama her dakika ona al diyemiyorum kendim. alıyorum ama kuaför kadar temizleyemiyorum sonuç olarka küçük küçük kalıyor kendi kaşına ip atmak zor oluyor sonra... hem bir tarafı çok rahat alıyosun diğer taraf tersine geliyor kaş yao in dağınıksa öyle sandığın gibi çıkanlar aykırı aykırı durmuyor karışıyor bazen bozuyorsun acayip bir şey oluyorsun kendin alıyorsan
Kuaföre her an giderim uğraşırım dersen al ama evdealirim şöyle boyle boş bir sure sonra üşeneceksin zaten aman giderim aldırırım hemen ne ugrascam diceksin
En İyi Cevaplar