arkadaşlar 30 ekimde ablamın düğünü var biraz soğuk da olacak galiba bu deri elbiseyi aldım nasıl sizce? siyah olanını aldım? :)

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bence düğün için uygun bir tarz degil. fakat kiyafet oldukça Şık ayakkabıyı secimin onemli olacaktır. bunu giyeceksen ayakkabiyi iyi kombine etmelisin. burdaki sade sivri topuk basit kalmis.
çaka yapıyor olmalısın düğünde giyilcek bir şey deyil bu deri elbiseyle bence bir motora binde tur at sen:)))
bence toplum algısından kaynaklanan birşey o herkes düğünde abiye giyecek diye birşey yok sadece hoş mu onu sormuştum bir deri elbiseye göre :)
saçmalama olmaz o pişman olursun
senin görüşün saygı duyarım :)
inş o küçük yüreğin kırılmaz pişmanlık duygusuyla:))
kırılmaz merak etme ben aştım bunları :D
iyi ozaman:)))))
Günlük kullanım için güzel bir elbise değil. Ablanın düğünü için hiç hiç değil. Daha şık bişey alsaymışsın keşke.
Ablanın dügünü ve tercih bunlarmı? Ben ablamın dügünü olsa daha abiye ve şık şeyler bakarım günlük ya bu elbise
herkes öyle giyiniyo çünkü şık olucam diyede gelinin kız kardeşi olmak istemem bir tane daha alıcam onu abiye alıcam :)
Cevap
39Cevap
Elbise güzel de illa bu olmaliysa dügün icin biraz biseyler eklenilmeli
sıkı bir at kuyruğu ve yoğun göz makyajı düşündüm? :)
ten rengine bağlı ten rengini söyler misin? ona göre tavsiye verceğim
açık tenliyim
kesinlikle siyah ve bordo ruj
hiç beğenmedim insan ablasının dugununde bunu mu giyer ya :(
giyer :)
düğün için bence uygun değil. daha çok günlük gibi :/
sıkı bir at kuyruğu siyah yoğun göz makyajı götürür gibi :/
yok bence götürmez. sade günlük daha renkli bir seçim yap madem dikkat çekiici olmasın istiyorsun. bu biraz ne bileyim itici :/
:).
Deri elbise çok şık ama keşke diğer rengi alsaydın.
bende diğerini beğenmiştim ama deneyince saçlarla aynı renk oldu takım gibi
Resimde siyah deri elbise kırışık duruyor ama diğer renk daha düzgün duruyor. Elbisen giydiğinde kırışık durmuyor ise sorun yok...
bence düğüne uygun değil ya bide ablanın basit kaçmış
iki elbise alıcaktım diğerini biraz daha abiye alırım diye düşündüm şık olucam diyede gelinin kız kardeşi mod:on olmaktan korktum :D
Almışsın bir defa hevesini de kırmak istemezdim ama ablanın düğünü için basit olmuş. Fiyatını öğrenebilir miyim merak ettim?
sıkı at kuyruğu ve yoğun göz makyajı düşündüm basit olmasın diye. indirimdeydi 70 e aldım :D
Aynen düşündüğün saç makyaj bu elbise için uygun olmuş fiyatı da gayet iyi neyse çok takma;)
teşekkürler ^_^
Şaka mısın😶
Bu elbiseyi normal bir zamanda şık bir yere giderken falan giysen anlıcam da, ablanın düğünü bu! Kardeşim benim düğünüme böyle gelse geri kovarım😯 Git başka bir elbise seç!
a a bir gizliye göre fazla iddalısın :D herkes abiye giyiyor benm içimden bunu giymek geliyor ve bunu giyicem herkese bakma sen düğünde sporda olunabilir :D
Abla diosun ya bnce çok sade bunu ancak bir nikahta giyerm ben
peki nikahta giy sen :)
bu kadar agresif olma tatlım giyerim dedin giy dedim o kadar :)
Hiç beğenemedim. Alacaksan siyahını al. Daha asil durur.
siyahını aldım teşekkürler :)
Güle güle giy.😊
Cok sade ve basit mi acaba :). bana biraz oyle geldi
Fazla sıradan. Ablanın olmasa olabilir de.. Bilemedim.
Ablanın düğünü için fazla sade değilmi sence? Birde deri olması günlük bir hava vermiş sanki..
düğüne göre basit kaçmış. bir de ablanın düğünü ki hiiç olmazzz. bu elbise klasik bir elbise değil.
düğünlerde klasik giyilmeli diye bir kural yok bence :)
kimse giymezken gelinliğin altına konvers giyenlere kötü bakıp herkes giymeye başlayınca bende giyicem diyen bir toplumdan bahsediyoruz :) şık olduğu sürece herkes herşey giyebilir sürü halinde hareket etmenin anlamı yok bence isteyen istediği tarz giysin şık olsun yeter :)
senin görüşün saygılar :)
iyi hoşta bu elbiselerin fermuarı bozulana kadar havası var :/
Düğün için bu elbise basit kaçar bunu günlük hayatta da giyebilirsin. Keşke daha şık bişeyler alsaydın.
spor usabakasına mı katılıyosun ya ve bıraz daha kısaltsaydın
spor musabakasına hiç bu tarz elbiseyle katılan görmedim ben ama. bir de mankenin boyu 180 hatırlatayım dedim
sızın boyunuz kac sormanın mahsuru yoksa ve elbıse bıraz spor kactıgı ıcın oyle dedım yanı
boyum 167 spor olduğunu biliyorum ama iki elbise alıcam zaten ikiside klasik abiye cici kız tarzı olsun istemedim o yüzden spor
su tazrda boyel daha bı spor olmıyanı olsaydı daha guzel olurdu ve mankende boyleyse sızde dızde falan olur heralde gıyınıp kendınızı atsaydanızı daha ıyı olurdu bence
bunu attım malesef profilime sapık dadansın istemem :D
gızlı olarak sorsaydın sende sapıklar dadanmazdı kı o zaman sızın uzerınzde nasıl duru onu merak ettım mankenlerın uzerınde hersey guzel duruyor cunku :)
neyse artık :)
bı dahakıne artık :9
deri olmaz bence hiç uygun değil bu daha çok nişan içiin olur hatta onun için bile saçma
uygun değil derken
deri olmaz yani uygun değil işte iş kıyafeti gibi
neye göre kime göre herkes klasik giyinecek diye kural yok sonuçta
kimse sana klasik giy demedi fikrimizi sordun söyledik kezbanlık yapma bu düğüne hiç uygun değil hemde düğün sahiplerinin giyeceği bişey değil bide deri ya çok çok basit kimse gösterişli ol demiyor ama elbise hem çok basit hemde düğün konsept, ne ters yani düğünlük değil bu elbise
terbiyesizleşmeden lütfen. bende ondan bahsediyorum hoş değil dersin beğenmedim dersin rengi kötü dersin anlarım ama düğünlük değil lafı çok saçma ne bu düğünlük olan? açıklar mısın bize düğünlük kriterlerini? herkes abiye ya da türevleri giyinmek zorunda değil ben bununla da şık olurum. sorduğum elbise nasıl toplumun düğün algısına uygun olup olmaması değil
nebok yiyyosan ye ne b*k giyyosan giy 4mk bide terbiyesiz olduk :D giyde dolaş ortalarda iş görüşmesine gelmiş gibi :D sana fikir verende suç cevaplamıyım şöyle soruları diyorum duramıyorum işte
tamamdır :D
acıkcası begenmedım ablanın düğünü sonucta sana abratılı gıy demıyorum fakat senı dugunde bu halde gorsem gelının kardesı demem sıradan bırı gıbı olursun
çok basit bu , düğün sahıbısın sen az derli toplu ol be !!!
derli topu derken?
biraz daha abartılı alsaydın keşke çok sade günlk giyerim ben bunu
sıkı bir at kuyruğu yoğun göz makyajı düşündüm ozaman sade olmaz gibi
ablanın düğünü ya ondan dedim tabi istediğini giyebilirsin ama daha dikkat çekici kabarık elbiseler alabilrsen süper olur.
Sadelik iyidir ben ;) Ne o öyle kokana gibi demi? ;)
ablan değillde bir arkadaşının düğününe giderken daha iyi durur bu bence
Yani ablanın düğünü olduğu için bence çok sıradan kaçmış biraz daha guzel bisey alabilirdin :/
hoş değil bence
gelinin kız kardeşi tanımına hiç uymuyor :D
gelinin kız kardeşi olmak istemiyorum zaten :D
bence çok spor kalmış
beğenmedim uygun değil. hem de kendi ablanın düğünü
neye göre uygun değil
bunun toplum algısı olduğunu düşünüyorum yinede saygı duyarım
Bu ne ya, baldız olduğunun farkına var. Bu kıyafetle benim düğünüme bile gelme
hıımm baldız ha? img-3.onedio.com/.../556e2078d5ca14322ddd43e7.webp bu nasıl kardeş
elbisenin bir gideri var ama iş hayatı için düğünde güzel olmaz bu ya yinede sen bilirsin?
bence ablanın düğünü için sade yani daha şık olmalı düğün kıyafeti gini değil
o kızın üzerinde siyah güzel duruyo tabi seni bilmem :)
Gel beni s.. dermiş gibi ıyyyyyyyk çok ucuz pazarlıyon kendini :(
Deri elbise ve düğün?
Bence itici.
neden günah mı düğünde deri giymek?
bende düğünde abiye ya da klasik giyinmek şart değil demek istemiştim
onlar bana ayak uydurur sıkıntı yok ^_^
Cok basit bence snucta ablan yani
Çok kötü
Hele ki düğün için hiç uygun değil
neden peki
senin düşüncen saygı duyarım :)
Elbiseler çok güzel ama ikiside dugunluk değil. :)
Güzel ama ablanın düğünü için çok sade :/
bence düğün için uygun değil :)
neden peki
Gelinin kız kardeşi için biraz sade değilmi :D
kafaya bir tüp sim döktürdük mü tamamdır :D
Bir tüp yetmez :D Böyle olman lazım adet bu :D
https://i.hizliresim.com/oZvD4m.jpg
ooo idöl aldım bunu tamamdır :D
Böyle olcan tamam mı sonrada buraya foto at :D
tamamdır :D :P
düğünde bu tarz elbise giyilmez bence
neden peki
Cidden Ablanın dugunune bunu nu giyeceksin?
evet neden ki :)
Bana pek dugunluk gibi gelmedi bu ablanin dugunu icin çok basit ve gunluk kacar
yani toplum algı bu bence herkes abiye giymek zorunda değil ki düğünde şık olunsun yeter :)
Olabilir sen begenmissen sıkıntı yok :)
teşekkür :)
Çok günlük bu. başka bişey bul bence
deriden eminmisin sana gider ama eminmisin
Gerçekten bunu mu giyeceksin?
evet bunu giyicem :D
ablanın düğünü için fazla sade
Düğün için çok basit bu
düğün için biraz spor kalmış bence
hiç beğenmedim balık bir elbise falan al.
deri elbise giyilir mi hiç ya. o ne öyle.
neden toplumun düğünde abiye giyilir algısına mı uygun düşmedi :)
yanlış seçim. düğünde giyilecek bir yanı yok.
neden
ablanın düğünü sonuçta çok basit bir elbise.
gelinin kız kardeşi gibi gezmek isteem açıkcası
öyle olmak istemesen de düğüne gitmez bu elbise.
senin görüşün saygı duyarım
Düğünden çok günlük gibi duruyor.
kilolu gösterir bunlar bee :S
Guzel degil ama çıkarması kolay olurdu 😂😄
SÜPER BENCE AMA ÜSÜME
Sanırım 1. ci hoş seçim senin
Siyahi daha iyi panpa xd
Güzel ama ablanın düğünü için çok basit geldi..
Çok zevksizsin
sigara içerek fotoğraf çektiren birine göre fazla iddalısın :)
(anlamadı) saygılar :)
ama ben kimse için hiçbirşeyimi değiştiremem hala bu kıyafet :) çok gördüm görünce ııyyy diyip giyince ıyy dediğini unutup nerden aldın diyenleri sıkıntı yok ^_^
tarihi ne zaman seni kaçırmaya gelelim
düğünde giyilecek bir elbise değil bence
nedenki
daha şık seyler giymelisin. benim arkadaşlarım bunları gece dışarı çıkarken giyiyor yani ve giyeceğin şey kumaş olmalı bu ne emitasyon böyle.
toplum algısından dolayı olabilir herkes düğünde abiye giyecek diye birşey yok şık olunsun yeter :)
abiye şart değil ama bu da hoş değil :D
senin görüşün gizli kullanıcı saygılar :D
bak yorumlara herkes beğenmeli öyle bir şey bul ama herkes beğenmemiş görünüyor. sizede saygılar :)
herkese herşeyi beğendirmeye çalışanlar bugün googleye gelinin kız kardeşi yazınca çıkanlar :) abiye değil ama deri olarak çoğunun beğendiği bir elbise oldu bu bana yeterli isteyen abiye giyip sime batabilir :)
deri mükemmel bence giy kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar