Bence düğün için uygun bir tarz degil. fakat kiyafet oldukça Şık ayakkabıyı secimin onemli olacaktır. bunu giyeceksen ayakkabiyi iyi kombine etmelisin. burdaki sade sivri topuk basit kalmis.
Şaka mısın😶 Bu elbiseyi normal bir zamanda şık bir yere giderken falan giysen anlıcam da, ablanın düğünü bu! Kardeşim benim düğünüme böyle gelse geri kovarım😯 Git başka bir elbise seç!
0
1 Yorumla
Soran
a a bir gizliye göre fazla iddalısın :D herkes abiye giyiyor benm içimden bunu giymek geliyor ve bunu giyicem herkese bakma sen düğünde sporda olunabilir :D
Düğünlerde spor ayakkabı giyilmez diye de bir kural yok mesela. o zaman sen bu elbisenin altına spor ayakkabı giyip öyle gidebilirsin ablanın düğüne :)
kimse giymezken gelinliğin altına konvers giyenlere kötü bakıp herkes giymeye başlayınca bende giyicem diyen bir toplumdan bahsediyoruz :) şık olduğu sürece herkes herşey giyebilir sürü halinde hareket etmenin anlamı yok bence isteyen istediği tarz giysin şık olsun yeter :)
su tazrda boyel daha bı spor olmıyanı olsaydı daha guzel olurdu ve mankende boyleyse sızde dızde falan olur heralde gıyınıp kendınızı atsaydanızı daha ıyı olurdu bence
gızlı olarak sorsaydın sende sapıklar dadanmazdı kı o zaman sızın uzerınzde nasıl duru onu merak ettım mankenlerın uzerınde hersey guzel duruyor cunku :)
kimse sana klasik giy demedi fikrimizi sordun söyledik kezbanlık yapma bu düğüne hiç uygun değil hemde düğün sahiplerinin giyeceği bişey değil bide deri ya çok çok basit kimse gösterişli ol demiyor ama elbise hem çok basit hemde düğün konsept, ne ters yani düğünlük değil bu elbise
terbiyesizleşmeden lütfen. bende ondan bahsediyorum hoş değil dersin beğenmedim dersin rengi kötü dersin anlarım ama düğünlük değil lafı çok saçma ne bu düğünlük olan? açıklar mısın bize düğünlük kriterlerini? herkes abiye ya da türevleri giyinmek zorunda değil ben bununla da şık olurum. sorduğum elbise nasıl toplumun düğün algısına uygun olup olmaması değil
nebok yiyyosan ye ne b*k giyyosan giy 4mk bide terbiyesiz olduk :D giyde dolaş ortalarda iş görüşmesine gelmiş gibi :D sana fikir verende suç cevaplamıyım şöyle soruları diyorum duramıyorum işte
acıkcası begenmedım ablanın düğünü sonucta sana abratılı gıy demıyorum fakat senı dugunde bu halde gorsem gelının kardesı demem sıradan bırı gıbı olursun
ama ben kimse için hiçbirşeyimi değiştiremem hala bu kıyafet :) çok gördüm görünce ııyyy diyip giyince ıyy dediğini unutup nerden aldın diyenleri sıkıntı yok ^_^
herkese herşeyi beğendirmeye çalışanlar bugün googleye gelinin kız kardeşi yazınca çıkanlar :) abiye değil ama deri olarak çoğunun beğendiği bir elbise oldu bu bana yeterli isteyen abiye giyip sime batabilir :)
En İyi Cevaplar