Kızlar buna neden dikkat etmiyor, özel bir sebebi var mı?
Bazı kızlarda o kadar kötü duruyor ki, çocuk bezi varmış gibi,
çok çirkkin duruyor bence..
Bazı kızlarda o kadar kötü duruyor ki, çocuk bezi varmış gibi,
çok çirkkin duruyor bence..
Heye eskiden okuldayken yaparlardi tangalarini bellerinin taa yukarisina cekerlerdi bilerek egilirlerdi bilerek yaptiklarinida soylerlerdi ondan sonra erkekler laf atinca eee iii kufurler hihi:-D
Dikkat cekmek icin yapiolar bilerek yapanlar napsinlar anca popolariyla dikkati uzerlerine alabiliolar demekki...
Tabi bazen farkinda olmadan acilanlarda oluyor oda insanlik hali netcen nebilem...
En iyisi salvarla gezmek ohhh ne iz ne biseyy rahat rahat nerdee:-D Birden koyume gidesim geldi ma koydede giymiolar artik salvar netcen...
:)))
Ne gözel iste gardas giyiversinler hos duruyor. Ben koye gettigimde dedim bana salvar veri verin saf saf bakiverdiler yuzume hele bu nasil bir avrupalidir boyle.. Oysaki bilivermezlerki gardas bizim gonlumuz anadoludur...
Saka maka bi yana bazi salvarli koy kizlari bana suslu puslu segir kizlarindan daha alimli gelior bazenharbi bazen o salvarlariyla bile dikkat cekiolar cilveleriyle alimlariyla felan.. Bilmiorum...
Bilmem bizim koyde oyle kizlar cok var dikkatimi cekti hatta... Makyajlari full olmuyor surme felan oluyor ama... Bazilari temiz masum yuzlerinden dolayi alimli oluyor safliklari yuzlerine vuruyor...
Ama bazilarida cin gibi oluyor o saf gorunusun icinde bi zilli yatior resmen sanki...
Benim koy kizlari genel olarak hosuma gidiyorr koye gittigimde onlar gibi giyinmeyi -geleneksel kiyafetler- onlarin yaptiklarini yapmaya calisiorum- Inek sagmak- gibi misal kikir kikir guluyorlar bana (:
link
bazıları böyle bilerek açar ..
bazıları da farkında olmaz..
ama bu zmana kadar böyle bişey yaşamadım =)
herhangi bir sebeble biryere giden kıza baktım arkasından .arkasından bakma sebebim önümde olmasıydı. sebebsizce güzel saçlarının aksine. pantolonundan gözüken çamaşırına takıldı gözüm .kendimce sebeblerim vardı beğenmemek için .ama karışmak için sebebim yoktu. çünkü o onun seçtiği seçim .yokmu başka işim .
teşekürler askmen
ya doğru düzgün giy, ya hiç giyme... ne diye aklımızı karıştırıyosun :))
Cevap
10Cevap
ciddi değilim, geyik yapıyordum:) sakin:) soru tekrarı doğal birşey:)
havalarda uçuşuyor resmen
gerilim istemiyorum da, o sebeple... alooo, zirve zımbırtısını ne yapıyoruz:?
Eski başlığın linkini vererek yeni bir başlık aç soul, isminde zirve geçen.. Kesin gelenler isim yazdırsın yapalım bi plan derim madem
ağa opsiyonel tarihli zirve mi olur, kesin bir yer - zaman belirtseydik bari...
Lusa ankara der, O.C. söz sende.
Lusa Ankara mı der.. Nası yani
zirve sorusuna bak, soru senindi.
he.. Bir sonraki için buluşma için abkara demiş sanırım
Adam populer turneye çıkıyor
bu ctesi mi
bir sonrakine mi
benim de okadar hayranım olsa...
wazzuppp :D
aslında oraya atıfladım ama olaylar düşündüğüm gibi gelişmedi:))
Ben de hoşlanmıyorum.
Çünkü yağlı bir vücutları olmasa belli olmuyor zaten izi. Hiç tahrik edici falan değil.
Tamam da, eksiyi kim bastı ulen!
Gelir gelmez yedim yine eksileri. O değil de, ne yazmışım ki!
sinsityum nasılsın görüşmeyeli?
Onlar bana aşıklar cobain. Şakirtlerim benim.
Kaherinee günün en karanlık olduğu an güneşin doğuşuna en yakın olan andır:))
Artık eksi almazsam kendimi tuhaf hissediyorum. Sanırım 18 eksi almıştım bir kere. Bunlar ne ki!
Senin sorduğun soruda 31 eksi aldım. Seni eksilerken hiç vicdanım sızlamıyor.
Anladım verchiel.
Ahah hatırladım. Ben senin o cevabına eksi vermemiştim hatta.
vohoov!
İki tür çamaşır belli olur.Bir oturuken eğilirken külot gözükür öyle mi.?Misal; g-string gibi.Yoksa giydiği pantolondan çamaşır izi belli olur öyle mi sen hangisini kastediyorsun.
O elde olan bir şey değil.Kadınlar bedenine uyan kıyafet giyer.Genelde üstlerine tam oturur bedeni sarar bayan kıyafetleri doğal olarakta çamaşır izi olur.Bu abartılacak bir şey değil.Ayıpta değil.Ne yani bedenimize olmayan bol kıyafet mi giyelim.Sen bedenine göre mi alırsın yoksa bedeninden büyük mü?
bakmayın kardeşimmi dedin? kardeşlerin bakmaz diğerleri bakıyor.adama durup dururken rengini merak ettiriyorsun.yazık değilmi kardeeşiiimmm
İç gösteren beyaz gömlek altına kolsuz atlet giyen erkekler kadar kötü değiller :) (Bu yüzden atlet giymeyi bıraktım)
Don tanga ise pozitif birşey sanki..
boyle seylere takilma derim :)))
kizlar ne yapsin yapacak biseyleri yokki
donsuz mu gezsinler senin goz zevkini bozuyor diye
duruma ve mental hardisk işleme kabiliyetine göre değişir. noktaları birleştirin, şaşı bakıp şaşırın falan filan vs.vs.vs.
farketmiyordur bazen sizin gözüküyo biz bişey diyor muyuz:)))
donu belli oluyor, sanki bilmiyor mu belli olduğunu.
görmediğim dikkat etmediğim birşeye niye uyuz olayım...
sen bakıyor ve uyuz oluyorsun diye tüm hemcinslerinin bakıyor olması gerekiyor sanırım sana göre,yukarıdada yazdığım gibi dikkatde etmedim,görmedimde uyuzda olmadım :) kadınların estetik varlıklar olduğu doğru ama beni sadece kendi kadınım ilgilendiriyor,dışarıdakiler değil güzel kardeşim...
Etrafta o kadar bakan var ki ilgi çekmek icin yapıyorlar..
Genc kızlara lafim yokta teyzeler niye giyiniyor anlamadım...
Her evden çıkışımızda aynanın karşısında domalıp don gözüküyor mu diye kontrol etmek için vaktimiz olmuyor.
Elim kopsun :).
Rica ederim :).
peki sen bilirsin,dışarda domaldığında senin yerine bakacak çok abaza var
milletin donuna ne karisiyorsun?
hhahhaa çocuk bezi :)) güzeldi.
nerde yaşıyosun sen ya
acilen terket orayı
ben nene donu giyiyorum ohh mis :))
Bakma o zaman sen de :D
daş yaaacak başımıza daş
göz zevkin mi bozuluyor
ben seviyorum hayata ayrı bir renk katıyorlar
G-string giymis olanlar da gozume batmiyor.
Hayır rahatsız olmuyorum insanlık hali.
boxer konusunda kesinlikle katılıyorum hele bazıları o kadar abartıyo ki pantolonun kemer kısmının üstüne boxer kumaşıyla ek yapılmış gibi duruyo:)
Bakma o kadar rahatsız oluyorsan.
Basit ve avam ...
Herkesin kendi zevki =)
uf bu ne ya
Irenc.
don CANDIR
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar