Arkadaşlar ben normalde öyle çok açık giyinmiyorum yani giydiğim yek şey t-shirt pantolon gömlek tir. Ki zaten bende açık giyinmeyi tercih eden bir insan falan değilim ama annem beni resmen delirtiyor mesela bir t-shirt almak istiyorum güzel buluyorum annem en ufak birşey arıyor almıyım giymiyim diye evde giyecek eşyam kalmadı resmen istediğim şeyde açık değil yani ne sırt dekoltesi ne omuz ne göbek biyeri açık değil normal basic t-shirtler gibi bişey beğendim ve annem aldırmadı fiyatıda gayet normal 19 tl flndı ya niye böle dvranıyosun giyecek hiçbişeyim kalmadı ki anne dedim sen çok açık şeyler seçiyosun dedi istediğim şeyde şöle bişey arkadaşlar Lütfen bana bir çözüm önerin napıcamda annemi ikna edicem bu konularda artık hep kareli gömlek giymekten bıktım. Tayt bile giyemiyorum :(
Ailem giyeceğim herseye karışıyor ve çok abartıyor?
Al anneni karsına güzel güzel anlat. O annen senin en yakının. Bana baskı yapma bak baskıyla kapananlara de bırak içimden gelsin de srnin drmenle olmaz. Bak ben aşırı acık giyinmiyorum daha cahilim benden boyumdan büyük şeyler isteme annem de.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Konusucam son birkez daha anlatıcam anlamassa kaçıcam sanırım :D
Yok daha nelerr :D öperek anlat annene kalbi yumuşasın ki dediklerini duysun :) onlar da kötülüğünü istemiyo ama yetiştiriliş şekilleri bu onlarda böyle yapılması gerektiğini öğrenmiş. Bilgili kızsın dilini kullan annende seninle doğruyu öğrensin :)
canım onlar sana para veriyorlardır elbette onlardan biriktir bir pant bir tişort bende snein yaşındayım son sınıfım sen staj felan diyosun ve yani giyiceğimi alabiliyorum haftada 20 tl bile verse iki aftada bir tişort alrsın
yazılari okumadm başlıktan okuduğum kadarıyla şu resimdeki gibi giyinmene izin vermeyip abartıyorlar bence resimdekinde bir şey yok ama sen güzel kızsındır babanda kimsenin sana bakmasını istemiyordur
Benimkilerde mesela İstanbul'da şort etek tarzı şeyler giydirmezler lüks biyere gidersek şort giymeme izin veriyolar mesela annem bişey demiyoda babam tayt ve ince askılı şeylere izin vermiyo bide resimdekini istiyosan resimde abartılcak bişey yok yani
Aile yapinizi degistirme. sansiniz yok.. karsi cikmak pek ise yaramiyor gibi.. sabredin.. ileride, yas ilerledikce, meslek sahibi oldugunuzda karisamazlar..
Vallahi isin zor :( sana otorite kurmani oneririm hayir anne ben bunu giyicem demelisin. Sonucta kimse kimseye karisamaz. Onlari dinleme bir sure sonra karismazlar artik sana ;)
ne denebilir ki.. ailenle yaşadığın sürece onlara saygı duymalısın. Sana tavsiyem olması gereken her Türk kızı gibi bir an önce en iyisinden eğitim al, meslek sahibi ol, maddi özgürlüğünü kazan ve kimseye bağımlı olma istediğin gibi giyin...
Bnce haklılar onlara güven anneni takdir ediyorum sanırım kardeşin fazlayok 1 tane ya da sana dikkat ediyorlar benim kızım olsa bnde müdahale ederdim ortam çok fena
tayt giyeceksin bir iki gun sonra tayt giyiyorum erkekler niye bakiyor rahatsiz oluyorum diye kizlarsoruyora gelirsin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
tamam ama yani benim tek istediğim biraz farklı giyinmek ve tayt ıda artık herkes giyiyor bakarmısın herkes şort giymeye başladı yaz başladığı anda ve zaten benim yanımda hep ailem var genel olarak kendim dışarı çıkamıyorum yani salmıyorlar yanımda ailem olduğu sürece ne yapabilirler ki?
anneler çiçektir üzmemeli ne istiyosa ondan giy. sende
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bide ona sor hangisini aliyim lazim de fikirilerkni sunsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öküz gibi bakıyola rdiyorsan sende bayramlık tren gbi süslenme !
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
öküz gibi bakıyolar dediğim yok giyim taarzım çok abartılıyor arkadaşım resimdeki kıza bir bak çokmu açık giyinmiş herkesin giydiği şeyler Allah aşkına
En İyi Cevaplar