Göz kapağım çok dar bu yüzden makyaj ya da herhangi bir şey yapamıyorum. Mesela çok beğendiğim eyelineri süremiyorum. Bunun bir çözümü var mı? Göz kapağı herhangi bir şekilde genişletilebilir mi? Gözümü çektim. Resimlerden bakın. Böyle göz kapağı olanlar: nasıl eyeliner sürüyor ya da nasıl göz üstü makyajı yapıyorsunuz?
Böyle. Bunu kendim selfieyle çektim. Diğerini karşıdan çektiler.
Kızlar, göz kapağım dar eyeliner süremiyorum? Bunun bir çözümü var mı?
Göz kapakların dar olsa bile gözlerinin şekli güzelmiş :) eyeliner ı çok ince çekebilirsin veya göz kalemiyle hafif gölgelendirebilirsin zaten pek görünmediği için aynı havayı verir :)
bunun için ince uçlu kalem gıbı eyelınerler var benımde goz kapagım boyle ve cok ınce surmek zorunda kalıyorum goz kapakları dar olanlara ınce cok yakısıyor bence sende onlardan almalısın olmadı dıplıner kullan :)
Ben de dipliner kullanıyorum flormar dipliner en dip kısına incecik sürüyorum ama her gün yapmıyorum tabi zor oluyor minik bir de kuyruk çok değil belli belirsiz 😊
Benim mesleğim kuaförlük, bu tarz gözlere far ile hafif gölgelendirme ve ince eyeliner kullanıyorum eğer farı istemiyosan ya da kullanaıyosan ince eyeliner çek