Evet kscanlar Elçin Sangu hakkında ki görüşlerinizi merak ediyorum, siz de güzel buluyor musunuz? Bana göre Dünya çapında bir güzelliği var, doğal kızıl
Elcin songu yaz dizisinde kesfettim cok guzel mimikleri olan bir oyuncu. Hakanin dogal kizil demesi ile de ayrica sok oldum. Kiza kussur bulmak icin cilli mi dedim. Ama cilsizmis. Evet cil sevmedigim bir kusurdur. Bende de hafiften var. Neyse ki bronzlasmadikca cok belirginlesmiyor. Cilli olmak cok kotu be.
Kesinlikle katılıyorum. Normalde doğal kızıllarda, turuncu saçlı insanlarda çok fazla çil olur, bir tanıdığımın ellerinde dahi vardı, bu konuda dahi şanslı bir kız ve inanılmaz sempatik. :)
3
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen ben de normalde doğal kızıllarda ki çil olayını sevmem bu kadın her anlamda şanslı :)
İkisi de çok iyi cidden insan imreniyor sevgilim böyle olsa diye , Barış Arduç'un dizide ki karakteri tam olarak beni yansıtıyor da biz tipten kaybediyoruz onun gibi cool olamıyoruz :D
Bunun için de samimiyet ve dişlerin düzgün olması gerek. :D Keşke tek kriter bu olsa güzel sayılırdım yahu. :D Barış Anduç, nam-ı diğer Ömüş dendiğinde o dudağıyla oynayışı geliyor aklıma, sadece ona yakışabilir sanırım. :D
Başkalarını bilmem de benim için öyle cidden güzel samimi bir gülüş, sıcakkanlılık beni etkiler aşık olmama yeterli olur kafa yapısı da uyuyorsa tabi :D
9 yaşımdan beri hiç türk dizisi izlemedim ben leyla ile mecnun falan dışında. Bu hatun bana bile Türk dizisi izletiyor yani. Biri çıkıp sahnelerini kesip birleştirse de iki saatlik işkence çekmesek yarım saat görsek işimize baksak. Akasya durağından hallice bir dizi çünkü. Ama hatun efsane.
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen ben de onun sayesinde o diziyi izliyorum (meraklılara dizinin adı Kiralık Aşk) ks de röportaj istiyoruz kampanya başlatalım :D
Kadının doğuştan kızıl olduğunu bilmeyenler kazandığının 4/1'ini kuaförüne versin falan demişler. Az biraz yoğurt yiyin, hasetten, fesatlıktan, gıybetten zehirlenip gideceksiniz yoksa. Güzel kadın işte, bir susun da.
Rihanna dünya çapında güzel deniyor mesela hakkında lütfen yani o mu bu kız mı? Pazarlama stratejisi tamamen, birinci olucak demiyorum zaten daha iyileri var elbet ama dikkatleri çekebilecek belli bir tanılırlığı olabilecek bir güzelliği var
Ona bakarsan bütün Zencilerin özelliği dik ve diri bir kalça iri dudaklar siyah ten ama onu diğerlerinden farklı kılan bir özelliği var daha çekici seksaplitesi çok yüksek bir kadın
selenay4567 adlı üyeye kesinlikle katılıyorum çok abartmışsın bir kere dünya çapında bir güzellik olabilmesi miranda kerr adriana lima candice swanepoel kadar güzel olması gerekir ki imknasız çünkü fizik yok boyu kısa bacak boyu yok çok kuru düzgün yüz hatları yok renkli göz kalın dudak şekilli burnu yok sadece saçı var o kadar başka hiçbir yeri güzel değil zaten makyaj güzeli bknz https://www.haberedavet.com/files/uploads/6(1).jpg makyajsizhali.net/.../...Makyajs%C4%B1z-Hali-2.jpg işte özel makyaj ışık photoshop güzeli bir ergen dizinde oynadı şans eseri meşhur oldu çok şişirdiler oyunculuk zaten felaket bir insan bu kadar yapmacık olabilir
Biraz fazla zayıf gibi ama insanların tercihi değişebiliyor bazıları böyle seviyor bazıları farklı ama vücuduna iyi baktığını söylemeliyiz formda duruyor
Kızıl hatun diye sınıflandırdığımız kadınlar aşırı beyaz tenleriyle ön plana çıkarlar onları güzel yapanda zaten bu , esmer tene kızıl saç yakıştığını göremezsin mesela ;)
En İyi Cevaplar