Magazin Mutluluk Zamanı filminin gala gecesinde göz kamaştıran Elçin Sangu'nun kıyafet ve makyajını siz nasıl buldunuz? u fangoria Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Başrollerini Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun paylaştığı 'Mutluluk Zamanı'nın Ankara galası dün akşam yapıldıSangu, derin bacak dekolteli kıyafeti ile geceye damga vurdu.Film bugün gösterime girdi. Mutluluk Zamanı filminin gala gecesinde göz kamaştıran Elçin Sangu'nun kıyafet ve makyajını siz nasıl buldunuz? Cevapla Film Soruları Makyaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
simaysorcak1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 57% +1 yıl Kıyafetin bir önemi yok Elçin efsane..Bence bütün olarak karakteriyle güzelliğini en üste taşiyan nadir güzellerden..Barış Arduç için de ayni şegler geçerli. 1 0 Yorumla
mavi6 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Kıyafet gayet hoşmuş ;)Ama ben Elçin Saygun'u pek sevmiyorum ;) 1 1 Yorumla u fangoria +1 yıl Problem yok 😊 Yorumla
GolgeAdam_ Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Filmi merak ediyordum şu magazinsel gündemden ve pr çalışmasından bir halta benzemediğini izlemeden anladım. 1 0 Yorumla
BirTutamAşkk Takip Et Master Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Normalde tarzını çok beğendiğim bir kadındır. Ama nedense gala gecesinde giymiş olduğu bu kıyafeti pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim. 1 0 Yorumla
AdİgE__il88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl Bu kadın bozulmaya başladı sanki eskiden daha güzeldi 1 0 Yorumla
ukalagirl Takip Et Master Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Gidicem bu filme inş. kıyafetini de beğendim Elçin'in 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Guzel yakismis rengi felan kadina cuval giyse yakisirrr zaten fizik felan super 1 0 Yorumla
Ragnar_Lodbrok Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Magazin konusunda 410 cevap paylaştı. bir yerimi kamastirmadi sahsen. 1 0 Yorumla
ɱrsponçik Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Bilezik alakasız olmuş ama elbise fena değil ☆ 1 0 Yorumla
Ashabihatun Takip Et Master Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Bu kadın ne giyse yakışıyor güzel olmuş. 1 0 Yorumla
DuNNO Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl bombeee😀 2 1 Yorumla u fangoria +1 yıl bombelere gel :)https://resmim.net/f/8FDw3r.jpg Yorumla
weirder Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 960 cevap paylaştı. Yemin ederim kusacağım şunları görmekten 1 0 Yorumla
bensinekvalesi Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Çok güzel bir kadın, bu filme mutlaka gidicem. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar