Arkadaşlar Gotik tarz ve Marjinal tarz aynı şey mi? Degilse lütfen bu tarZlardan anlayanlar baka bilir mi? Farkları nelerdirrrr?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gotiklik genellikle siyah giyen, biraz satanistvari, saldırgan, gizem ve tehlike dolu görünüş ve duruşlu bir giyim akımı hatta yaşam tarzıdır. Cool ve gizemli olma felsefesine dayanır. İkisi de hem görünüş (giyim ve duruş) hem de hayat felsefesine işlenen bir oluşumdur. Marjinallik modayı takip etmek, geniş bir kültürel donanıma sahip olmak, sanatsal bir kişilik ve hatta bunların öncüsü olmak demektir. Görüş, görünüş, kültürel donanım ve karakteristik özelliklerin çağın önünde olması ve bunu hem karakter hem duruş hem de giyinişine yansıtılmış şeklidir.
Çok teşekkür ederim
ortak yanları aykırı olmaları. Onun haricinde gotik giyimdeki ana renk siyahtır ve genelde heavy metalcilerin benimsedği bir giyim türüdür. Oysa, marjinal tipteki insanlar saçını yeşile boyayıp mor bir pantolon ve turuncu ayakkabı giyebilirler.
Ovv teşekkürlerrrr 😘
birisi özel , diğeri genel bir deyim. gothic - belli bir döneme ait olan bir tarzın günümüzdeki modern versiyonu olan bir tarz , marjinal - ise, genel olarak bilinen , uygulanan ve kabul görmüş olanın dışında olan herşey.. bu giyim olur , düşünce olur.
gothic , şu an da uygulanan giyim tarzın dışında bir tarz olduğundan o da marjinal olarak kabul edilebilinir bir anlamda
yani 2 sinin birbiri ile bağlantısı , özel olan bir şey bazen genel olan bir şeyin içinde de sayılıp var olabiliyor :-)
hayır tabikii.. gothic olmak marjinallik değil. bende severdim zamanında gothic tarzı. epica dinleyip siyah giyinip koyu makyaj yapardım.
@thestrain müzik polemiğine girmeyelim istersn :) 1 sene true black metal dinleyip ne düşüncelerden döndüm ben. şimdi rahatım progressive metal dinleyip geçinip gidiyorz
Yani tam olarak farkları ne uzaktan bakınca siyaha göre falan benziyo ama fark da seziyorum ne ki farkı?
@thestrain çalışmalarnı gönder :)
@thestrain bekliyorum grubun ismini ver :)
@thestrain tamam demo gönder :)
https://vocaroo.com/i/s1uiYVC1BZqA
selviboylum al yazmalimin soundtracki olur.. (bilgisayar desteklidir)
@thestrain cubase mi?
@thestrain la özelden konuşsanıza dakka başı bildirim geliyor
cubasei daha cok profsyonel album kullananlar yapıyor... mesale cubase ile yapılmiş sana bir tane ornek gosterim
https://vocaroo.com/i/s1hUkobPNnyu
@thestrain go go mesaj kutusuna rica edilir
Cevap
4Cevap
Şişko kızların gotik olmasını itici buluyorum. tamamen dikkat çekme amaçlı geliyor bana ama yukarı da ki abla mis! Böyle güzel olacaksa ve giydiğini yakıştıracaksa olay budur.
Sorum da zaten buydu _ kim şişko gotik sever?
Gothic tarz daha metalimsi siyah ağırlıklıdır. Marjinallik farklı olmaktır daha renkli daha orijinal.
Bence marjinaliktir (Sürüden ayrı takılma/yada öyle gösterme adına yapılanlara verilen asortik isimdir)
gotik demek sivrilik demektir.. gotik mimariyle hiç uyuşmuyor :)
Çok seksi bunları görünce köpek gibi hissediyorum
Evet sorumla birebir alakalı..
bu kız kim tanımam lazm?
ay luanna90:Dd
Anlamadım?/?
Ya takıntınız bu mu ya? 😄😄 ciddi bir soru sordum nolur biliyosan sen de söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar