Herkese merhaba! Ben sunu anlayamiyorum arkadaslar - guya dunyadaki en guzel kizlar slav kizlaridir. Ama rus, alman, ingiliz, fransiz mesela birbirine cok benzer ve cogu zaman ayiramazsin kim kim oldugunu. Ben Rusya'da cok kaldim ve hala kim Avrupali kim rus ayiramam. Yoksa ruslara dunyanin en rahat kizlari dememek icin en guzel kizlar denir? Burda bir deneyim yapalim. Once Avrupa kizlari ile rus kizlarin fotograflari gostereyim size karismis halde, sonra kim kim oldugunu yazayim en asagda! Baslayalim!
1.
2. 3. 4. 5. 6.
7.
1. Irlanda (Miss Irlanda Aoife Walsh)
2. Almanya (Eva Habermann)
3. Ingiltere (Sophie Turner)
4. Fransa (Emmanuelle Béart)
5. Macaristan (Annamária Rákos)
6. Rusya (Svetlana Khodchenkova)
7. Isvec (Elsa Hosk)
Fikrinizi yazin arkadaslar!
Nisin slav kizlari en guzel denir (resimli+arastirma) ?
Dünyanın en güzel kadınları Latin kadınlarıdır. Hatta victoria secret meleklerinin çoğu da Latin'dir. Slav halkları 2. sırada , Rusya sonra Kuzey Avrupa ülkeleri gelir. Rusya Türkiye'ye yakın olduğu için ve SSCB yıkıldıktan sonra Rus kadınları Türkiye'de eğlence sektöründe çokça yer aldığı için ülkemizde Rus kadınları nam salmış Erkeklerin en çok hoşlandığı vücut tipi Latinlerde, bunlar yapılan araştırma sonuçları. Bizde esmer insan çoğunlukta olduğu için beyaz ten, sarışın olma güzellik ölçütü. Ama her sarışın, beyaz ten güzel değildir. İngiltere ve Alman kadınlar gerçekten ruslardan daha çirkin.
avrupalı kızların en güzellerini, ünlülerini koyup da o şekilde kıyaslama yapmak haksızlık olur. ben st. petersburg ve moskova'da bulundum. gördüğüm 10 kızdan 8'i avrupalı, amerikalı yıldızlara taş çıkartacak güzellikteydi. üstelik bunlar ünlü, manken falan değil. sıradan vatandaş. kabul edelim artık rus kızları ortalama olarak dünyanın geri kalanından çok çok daha güzel.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaw he he kizim ben Rusyada dogdum buyudum her gun o kadar cirkin slav kiz goruyorum ki sana mi inanayim, ne mankeni beee, ne avrupali mavrupali, rus kizlarda 10dan 2-3 guzel en fazla. Ruslarin guzelligi cok abartilmis Turkiye'de. Bu bir. Iki rus kizlarin 99% 29-30 yastan sonra igrenc bir domuza donusuyor.
valla ben de kendi gözlerime inanmayı tercih ediyorum. öyle avrupalı artistlerin fotoğraflarını koyunca bir şey ispatlamış olunmuyor. adı üstünde, onların hepsi manken, sinema yıldızı vs. yani seçmece güzel. petersburg'da sokağa çıktığında gördüklerinin sadece 2-3'ü güzel diyorsan buna ancak kıskançlık derim ben. zaten ne diyorum orada bak, ortalama olarak, çoğunluğu güzel. avrupa'da sokakta güzel kadın görme şansın çok çok az. çoğu aşırı kilolu bir kere. bir de şu yaşlanınca bozuluyorlar mevzusu nedir allah aşkına. yaşlanıp bozulmayan insan mı var? hiç olmazsa gençliklerinde güzeller. kimse kusura bakmasın ama bizim çoğumuz gençliğinde bile bir şeye benzemiyor. kıskanmaya gerek yok. güzeller işte. sabah akşam değiller desen, milleti de inandırmaya çalışsan bu gerçek değişecek mi?
Güzellik kavramı kişiden kişiye değişen bir olgu olsa da, dünya genelindeki çoğunluğun ortak kararı, beyaz tenli, renkli gözlü ve sarışın kadınların daha güzel olduğu yönünde olmuştur. Bu demek değildir ki, her slav güzeldir, ya da her esmer çirkindir. Temel kriterler dikkate alındığında slav ırklar, yaşadıkları soğuk iklimler neticesinde daha gergin bir cilt, daha fit ve daha beyaz tenli olduklarından daha fazla güzellik yakıştırması almıştır. Herkes için geçerli olmasa da genel güzellik kavramları bu şekilde ortaya çıkmıştır.
3
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne rusu ama ya, bak alman, rus, ilgiliz tipatip ayni, buna aciklama ver. Ruslar butun dunyaya kendini en pis kah... olarak tanitti, ama almanlar ve ingilizler kendine daha cok saygi duyar ve herkese vermez. Budur iste.
Ben Rus ya da başka herhangi bir milletten bahsetmedim. Geçen yıllar içerisinde her milletten insan her ülkeye dağılmış durumdadır. Fransanın 2/5 i Afrika kökenli insanlardan oluşuyor, bu onları Fransız yapmıyor, Fransa vatandaşı yapıyor. Gösterdiğiniz fotoğraflardaki beyaz tenli kadınların kökenine baktığınızda da slav ırklardan insanları görmeniz oldukça olası. Ten rengi ve fiziksel özellikler genetik olarak aktarılan yapılardır. Bunun "vermekle" ilgili olduğunu pek düşünmüyorum.
Ahahhahahha herseyi slav irkina baglamak ne kadar sacmaaa, yok artik arkadas, o kadar degil yani. Hic sanmiyorum slav kokenli olduklarini. Dalga gecme nolur.
Slav kökenlidir demedim zaten, kökeninde mutlaka Slav kökeninden gelen insanlar da vardır dedim. Şöyle söyleyeyim, hayatında hiç domates görmeyen biri domatesin neye benzediğini bilmez. Kökenine hiç slav ırklardan biri girmemiş olan kişi de slavlara benzemez ;) Dalga geçmiyorum ayrıca, biraz genetik araştırması yaparsanız bana hak vereceksiniz.
İşinizi kolalaştırmak adına şöyle bir link paylaşayım, https://tr.wikipedia.org/wiki/Slavlar Linkten incelediğinizde slav ırkların nerelerde yaşadıklarını görebilirsiniz. İngiltere, İrlanda, Almanya, Fransa gibi ülkelerin de buna dahil olduğunu farkedeceksiniz.
Yuh, arkadas. Yani normal alman, ingiliz, fransiz zenci gibi mi olur ahahhahahah? Ruslarla karistiklari icin beyaz oldular, vayyyy beeee, ne mucize bu. Rus olmasa, kapkara olurdu bunlar, vayyy beeee. Peki skandinaf da mi rus sayesinde beyaz oldu? Ahahhahahahahhaaa ne sacmalik. Insanlar ne aptal ya Allah!
Ben Rus demedim, hala da demiyorum fakat sizin algılarınız Ruslar üzerine yoğunlaşmış sanırım. Dünya üzerinde bir tek "zenci" diye tabir ettiğiniz afrikalılar ve "ruslar"dan ibaret sandığınız slavlar yok, sarı renge yakın teniyle asyalılar ve buğday ten rengiyle kafkas - Moğol ırkları da var. Tüm bunların birbiriyle kaynaşması sonucunda da melez ırklar ortaya çıkmış. Araştırma yapmadan saçmalık demeniz pek yakışık almamış.
@BirİzmirBeyefendisi teşekkür ederim, en azından hala ne demek istediğimi anlayan insanların da olduğunu görmek beni mutlu etti. =) cahil arkadaşlarımızı ne kadar bilgilendirebilirsek bizim için o kadar iyi ;)
Slav mlav bilmiyorum ama ulkemizdeki rus gelinlerin 99% bir b. ka benzemiyor, domuz gibi domuz. <a target="_blank" class="media-link" href="https://www. ensonhaber. com/rus-https://www.youtube.com/watch?v=eAx7VfM0vMIel="nofollow">www. ensonhaber. com/... baris-mesaji-2015-12-05. html
Burada Alman ve Rus olan bir birine benzerlik gösteriyor diyebilirsiniz sarışın ve renkli gözlü olduğundan ama bilinen farklar var Almanlar daha etine dolgun olur bu iklim, yaşam şartları ve hayat tarzı gibi bir çok etki olur. Bir Rus daha zayıf ve yüzü ince olur. İkisi de bu farktan dolayı ayrılıyor. Detaylar da gizli bunlar.
Yaf boşver neyse ne niye taktın bu kadar ruslara her millette güzel çirkin var. Ruslar uzun boylu renkli gözlü beyaz tenli ve pürüzsüz ciltliler mesela Türk kızları daha kısa ve daha esmer bizde renkli gözde az bu yüzden erkeklere farklı geliyo aynı şekilde kızlara da yabancı erkek daha cazip gelir tabi dediğin gibi yukardakiler çok benziyo hatta benim bir arkadaşım da tatile gidince rus bir cocuk bunu rus zannedip konuşmaya başlamış kokenlerinde de hiç rus yok başka milletlerden insanlar birbirine benzeyebilir insan insana benzer
Dünyanın küresel sekline gore insan renk boy ve farklı reaksiyon alır.
Uzak doğu beyaz ten kısa geniş yüz çekik göz koyu kahve Batı beyaz ten orta boy kare göz kahve renkli Kuzey sari ten uzun boy elips göz mavi renkli Güney genel olarak siyah ve esmer koyu kahve ve açık kahve goz
Bu resimlerden bazıları güzel olabilir ama çirkinlerine de güzel diyenler var.
- Yabancı ve farklı olan hoşuna gidiyor insanların.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bunların aynılarından Türk kızı olanlarda var onlarıda ayıramazsın ki.. bence sürekli savaşan toplumlar olduğundan milletler birbirene karışmış göç yolları ile o yüzden saf bir yere ait diyemiyoruz :)
muhtemelen genlerinden kaynaklı en orantılı yüz şekline sahip ırk. eh güzellik de orantıya bağlı bir kavram sonuçta gözlerin renkli olması da insanda ilgi uyandırıyo tabiiki
En İyi Cevaplar