Bakır saç rengi nasıl, beğeniyor musunuz?

Arkadaşlar hatırlarsınız belki saçlarımı sarıdan siyaha boyamak istediğim zaman sizden fikir almıştım siyah yaptım ve çok hoşuma gitti çok şükür. şimdi aklıma bakır takıldı ama siyahtan hevesimi almış değilim sadece birinde gördüm rengi çok begendim fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum bakır rengi sizce nasıl bir renk ALLAH'ın izniyle belki biraz daha ilerde yapmak isterim ama o da siyah kadar zor karar verilen bir renk sizin de fikirlerinizi duymak istiyorum teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
ten rengim fotodaki gibi açık tenliyim ama işte bazen bu renk-gi yapanlar kötü görünüyorlar bir ton farkı bile berbat veya çok güzel dedirtebiliyor insana bu renkte sanırım bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Baylar bayanlar bozuk para sayanlar merdivenden aman neyse bu soru sadece bayanlara sorulmadı ama riskli bi renk sonuçta dimi az bi fikir verin bayrama az kaldı ALLAH ın izniyle güzel bişiler yapalım çok güzelde olabilir havuç kadar ruhsuzda ama canım çekiyor bu ara bu rengi hadi bakim pamuk eller klavyeye herkes fikrini yazsın lütfen ama doğruyu yazın bak korkuyorum ona göre :D
Güncellemeler
+1 yıl
Fikirleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar bayrama kadar ALLAH ın izniyle yaparsam eğer buraya yazarım denemek isteyen arkadaşlar içinde bir fikir oluşur en azından çok saolun
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlaaar demiştim ya bakır yaparsam haber vericem dıye yaptım bır hafta on gun falan oluyor çok begendim ama boya cabuk akıyor sanırım rengın oturması lazım kuaförden sonra kendım palette alıp boyadım o daha ıyı tuttu neyse haber verıyım dedım resimden bakabilirsiniz ama resimde çok koyu cıktı o ordakınden cok daha canlı ve acık yalnız bu rengı denemek ısteyen arkadaslara bunun siyahtan farkı olmadıgını hatırlatmak ısterım dönmesi zor sanırım
Bakır saç rengi nasıl, beğeniyor musunuz?