Erkekler nedense kendini süründüren kızları seviyor. Onun huyuna gidersen canım cicim dersen bir süre sonra sıkıcı oluyorsun. Peki bu duruma düşmemek için tavsiyeleriniz nerelerdir? Ne yaparsak bizi daha çok severler?
Cevabın nedir?
kizim kusura bakma da sen okadar dizi izlemissin ki kendini hayal dünyasinda bulmussun bir erkegi süründürmek yerine ben ona nasil faydali olurum onunla nasil anlasir nasil gecinirim sen yuva kurmak derdinde deyilsin maksak erkeklere iskence edme derdindesin 1 kadin dedigin basda gair basli olmali yani kadin kadinligini yapmali 2 kadin sevdiginin sözünden cikmamali ancak bu sekilde düzenli bir hayat ve sevgi dolu günler yillar yasarsin süründürmek yerine sevmeyi asik olmayi saygi duymayi dene erkekler saygi duyana erkegini seven erkegine asik olana erkekler cok deger verir sen ne sevgiden ne saygidan ne askdan haberin var süründürecem derken bu kafayla gidersen sen cok sürünürsün hat da acik konusayim bu kafayla sen cok beklersin yol kenarlarinda 3 kadin dedin mi sadece bu dünyada deyil ahiret de sürat köprüsünü asdiarndir kadin dedin mi erkegini evine bagliyan ve disarida erkeginin gözünü birakmiyandir kadin dedin mi bir yuvanin temelidir eger bunlar sende yoksa kizim sen git yol kenarinda bekle belki bir 30 dk is görüp de hem kendini hemde seni arabasina alan erkegi rahatlatirsin birak süründürmeyi sen akilli ol ki uzun yasa yoksa hayatin kisa olabilir benden demesi .
32 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bi kızda çıkıp beni süründurse laaa...ama siz bunu hak eduyorsunuz sizin karşınıza adam gibi cesurca ilişki teklifiyle gelenleri elinizin tersiyle itersiniz sözüm ona kendinizi ağırdan satacaksinız ya sözum ona sizın sacma deyiminizle kolay lokma olmayacaksiniz gibi bi süru fasa fiso düşünceleriniz var ...tabii bunlar bizim kız milletinin kasvetleridir ...neyse ama karşınıza cicili bicili uyduruk hayat hikayeleriyle birisi yada birileri çıkar gider kucağına atlarsınız ..
Sonra salya sümük zırlarsınız laa elif şafak sizi ne güzel anlatmış kitabında ehh nede olsa hem cinsiniz değilmi.00 Yorumla
süründürceksin iştesen aramıcaksın o ara diye hayıflancak biraz arıcaksın ama çoğunlukla o arıcak bazen seviyomuşsun gibi bazen sevmiyomuşsun gibi davrancaksın sen beni sevmiyomusun diye sorcak sna hediyeler alcak sana sen onu sev diye hatalarını alttan almıcaksın tabi çok katıda davranmıcaksın ama yüzüne söyliceksin işte hatalarını öyle hemen yakınlaşmıcaksın ağırdan satıcaksın çok ağlamıcaksın ama timsah gözyaşların da olcak yeri gelince kullancaksın bakımlı olcaksın öyle sevgilin var diye kendini salmıcaksın
32 Yorumla- +1 yıl
korkuyorummmmmmm... Nasıl teknikler bunlar :) Profesyonel ciddi ciddi.
önce kendıne tatlı dılınle baglayıp sonra ıkı de bır trıp atıp agzına edeceksın baktın adam kacıyor yıne en tatlı sırın tavrını takınacaksın arada cocuk taklıdı yapmayıda unutma kı erkeklerın babalık duyguları kabarsın :D
01 Yorumla- +1 yıl
valla okudukça korkuyorum kızlardan:)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
64Cevap
ah be canım kaç yaşına gelmişsin hayla olgunlaşamamışsın. sen bu kafayla gidersen üzülen hep sen olursun. herkes kişilik diyorya bunun anlamını açmak lazım heralde anlamıyorsunuz çünkü.iyi bir insan ol gururlu ol utanmasını bil. matık süzgecinden geçirmeden anlık tepkiler verme. karşımızdaki insan abartılı vede gereksiz tepkiler veriyorsa dengesiz oldugunu düşünürüz.sen şimdi zor kadın olucam süründürücem derken verdiğin tepkilerle kim bilir ne kadar itici durumlara sokacaksın kendini. insanları tanımaya açık ol. onlarda seni tanısın ve gün geçtikçe kişiliğine aşık olsun böyle olunca ömürlük olur. aksi halde seni tanımaya çalışır sen aşık olup peşinden koşturduğunu sanarsın sonradan seni takmamaya başladığındada nerde hata yaptım dersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım cicim diyince sıkıcı oluyorsan bu senin şahsi sıkıcılığın olsa gerek. Muhtemelen zaten katlanılamayan kişiliğini canım cicimle bir süre idare ettiriyorsun. Uzun süredir ilişkim var ilişki ötesi bir boyuttayım hatta her hayatım diyişinde ömrüme ömür katıyor mesela. Yani senin süründürme yollarını araman değil daha içten samimi canım cicimlerini kullanman gerekiyor. Belliki sen burda canım cicimi bile görec olsun diye söylüyorsun. Yazık cidden arkadaşlarında söylediği gibi nelerle uğraşıyorsun. Halbuki böyle takıntılar yapmasan ki muhtemelen sen ilişkilerinde yaşadığın sıkıntılarından ötürü beyni çalışmayan birine danışmışsın oda süründüreceksin bunları tarzında bir yorum yapmış ve sende onu danışma kararı almışsın. Pehhh
00 Yorumla
+1 yılSüründürme değil fakat elde edildiğini hemen belli etmemek iyidir. Senin için çok uğraşırsa çok değerli olursun ama bu herkes için işlemez. Benim mantığım şu an bukadar uğraşacaksam ilerde hiç başa çıkamam yol yakınken kaçayım şeklinde. Birde yanlışlıkla kovalanırsam vay o kızın haline.
00 Yorumla
+1 yılBende seninle aynı yaşdaki birisine hep beddua ediyorum. Bekliyorum sürünüyor şimdi. Daha "beter olsun iki yakası bir araya gelmesin"... K.İskender'in bir sözü aklıma geldi. "birisinin gitmesini istiyorsan onu çok sevin bir süre sonra s*ktirir gider."
00 YorumlaDüşünme hacı bırak yırtsın kendini .d düşünüyosanda çaktırma :)
O kadar vazgeç ki ondan onu süründürmeyi bile düşünme o sana köpek olduğu zaman tamamen soğumuş olursun :)
Bu sonucu istemiyosan onu çok yüz verme ve akışına bırak..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. ne demiş tarkan...hüppp diye içine çek beni...nırırınıınırıım nın nırı nırınım.
Bizde capri-sun cıyız önce hüplet sonra gümlet...öle öyle reklam tadında yaşıyoruz.21 Yorumlaben seni istersen süründüreyim senin gibi bayanlarla dalga geçiyorum ben kim kimi süründürüo kral değilsiniz hiç bir bayan kendi güzelliğine güvenmesi hepsi gelip geçici ama sizde gelip geçicisiniz bun o koca kafana sok ;)
00 YorumlaZor ol sende. Peşinden koşup durma ne bileyim. Gerçi ben bu tür tavır ve hareketleri yapmacık buluyorum kendin gibi davransan seni öyle sevse çok daha iyi bence.
10 Yorumlasüründürmek değil olay aslında, sadece bir hayranlık, kör kütük aşık triplerine girmeyin yeter. zaman içerisinde gerçekten çok sıkıcı ve bunaltıcı oluyor.
10 Yorumlaseveni süründürmene gerek yok..o zaten senden sıkılmaz. senle ilgilenmeyen kişiyle de fazla yüz verme..anla ki o kadr seviyo zati.
31 Yorumla
+1 yılSebebini şu, güzel, çekici, çok ilgilenilen kızlar rahat oldukları için, elimi sallasam ellisi mantığıyla erkeğe sıcak davranmıyor, az ilgi gören, çirkin kızlar erkeği kaçırmamak için çok sıcak davranıyor.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet erkekler onu deli gibi sevene sırtını dönüyorlar.onu ayağında paspas yapan kıza ise kul köle biz kızlarda da su var. Bizi seven değilde bize acı çektiren erkeğe ölüyoruz:))
30 YorumlaAynı şeyleri çoğu erkek de kadınlar için düşünür. Ağzına s...yım da daha çok sevsin hesabı... Karşılıklı olarak tükenseniz nasıl olur ey benim 36-45 yaş aralığındaki sevgiden anlamayan teyzeciğim?
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. şimdi beni bağlıyosun (öyyyt sapıkca bişey yok)
karşıma gecip bi duble rakı alıyosun (şişede masanın üstünde dursun) yanınada biraz portakal dilimliyosun karşıma gecip içiyosun ve bana içirmiyosun
bu kadar basit00 YorumlaColl takıl
Onun silahıyla onu vur
Soguk dur...
Senı kaybetme korkusu yaşasın içinde,o zaman senin ustune düşer02 YorumlaBunu seyret hayat nasıl zindan edilir filmini yapmışlar :))) link
00 Yorumla
+1 yılYaniliyorsun, bizim hosumuza giden kizlar delikanlica mertce gevelemeden ne istedigini soyleyen kizlar, bas agrisi yapmayan bizle tam anlamiyla acik olan kizlar. Surunduren, bunaltan, sorun cikaranlara hep yol vermisizdir haberin ola.
00 Yorumla
+1 yılkaçan kovalanır diye kafaya kazımışlar herkesin. elde edemediği tatlı geliyo. gerçekten seni önemseyen seni sen olduğun için sevecek birini bulursan hiç kaçırma. gurur murur yapma tut elinden bırakma...
00 YorumlaNe yaparsan yap seni sevdiğinden daha fazla sevdiremezsin kendini. başta ne kadar sevmişse o kadardır..
10 Yorumlaerkekler kendilerini süründüren kızları mı seviyormuş?
12 Yorumla
+1 yılseni sevmiyordur bu yuzden seni elde edene kadar uğraşıp ve sonunda gidiyordur..
gerçekten seven biri ne kadar sıksanda yanında kalır02 Yorumla- +1 yıl
bu yüzden sevgi her yürekte güzel durmaz ..
Kadinlarin da kendilerini seven erkeklere bagli kalmadiklari kesin.
10 YorumlaBunun belli bir kıstası yok. İnsanlar kendilerine neyi yakın bulursa ona doğru bir çekim oluşur. Yani sözün özü zorla güzellik olmaz :)
00 YorumlaBiz zaten her aciniiinn, tiryaaakiiisiii olmusuuzz :) Bize ne yapsaniz bos..
00 YorumlaSen birini kendine bağlamak için kendi benliğinden ödün mü vermeyi düşünüyorsun ? Eğer sevmiyorsan amacın öylesine takılmak ise pekala süründürebilirsin. Ama sevdiğin insana bunu yapman zor.
00 Yorumla
+1 yılaşıksa erkek mallaşma durumu oluyor ya ondan faydalanıp süründürmek istedikleri herşeyi yapmak şimarmak saçmalamak yerine sevgi saygı huzur ver birliktelik daha anlamlı olur canım cicim demenede gerek yok içinden ne geliyorsa öyle hitap edersin
00 YorumlaKusura bakma, kaba tabirle söyleyeceğim; "Göster ama elletme" taktiği her daim işe yaramıştır. :)
00 Yorumla
+1 yılBüyükler boşuna demiyorlardı " Göster ama elletme" diye... Şimdi sorarsınız böyle işte nasıl süründürücez diye :D
10 YorumlaSeninle Belki Yatarım De... Aryılma Durumuna Geldiğinizdede Seninle Yatmayı Düşünüyordum de... Mezarını Bile Miamiden Alır :D
00 YorumlaBenim prensiplerime aykırı bir durum bu.
Ben genellikle sürtünen, sürten kızları daha çok seviyorum.00 YorumlaBu nasıl mantıktır anlamıyorum Erkeği süründürmenin yolları bu bi sorumu şimdi .
Dikkat et süründürmeye çalışırken sürünmeyesin .00 Yorumlatam tersi, bana ilgi gösteren kizi daha cok severim. kacan kovalanir, evet, ama bir süre sonra erkek yorulur bunu unutma
00 Yorumla
+1 yılseni olduğun gibi seven biri olsun ayrı bir çaba sarf etme.
00 Yorumla
+1 yılCanımı cicimi fazla abartma, fazla da soğuk durma. Dengeyi korumaya çalış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonuna kadar süründüremezsin, seni sevmesi, alışması , baglanması lazım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkıskandırmak için başka erkekleri asla kullanma. bence böyle yapanlar kendinden soguturlar daha cok. ama arada bir tadında bırakarak geç cevap vermek, afra tafra yapmak işin tadı tuzu olur.. bazen senin onu kıskanmanda hosuna gider, bu işler biraz yaşadıgınız olayın gidişatına göre belirlenir. durup dururkende yapılmaz ki.. baktın fırsatını buldun yapabilirsin
Hanim hanim kizdan hoslanmayan erkek yoktur surundurme konusu dogru elde etmek zor olunca daha degerli oluyo sanirim
00 YorumlaBen genelde bana baglı oldugunu hıssettırenlerden hoslanırım tabı begenmem gerek bırazda
00 Yorumla
+1 yılbu konuda çeşitli rivayetler olsada en iyisi uyumunuzu koruyun yeter
00 Yorumla
+1 yılneyin kafasını yaşıyorsun abla sen..ne kullanıyorsan bana de bende kullanıyım...
01 Yorumla- +1 yıl
:D HAHAHAH :D
+1 yılGöster ama elletme böyle bir süründürme yöntemi yok valla bak yeri deler gene peşinden gelir
00 Yorumlabence yanlış bir tespit.hiç bir insan canım cicimden rahatsız olmaz,oluyorsa da defet gitsin psikolojisi bozuktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeşinden koştur.yani çok yüz verme.biz kadınız kullan bunu işte :)
03 Yorumla- +1 yıl
tabiii önce erkeği süründürün ondan sonra evlenince de o sizin burnunuzdan getirsin... Etme bulma dünyası mı desem acep...
Cevap sahibi+1 yılbişey olmaz mesela ben evlenince bile bu dediklerimi devam ettiricem
süründür bakim önce süründün şimdi de acısını çıkarıyorsun dimi..bi de o eksi verenin ... anladı o
10 Yorumlaİlk bulusmada hemen opüşmeyın hatta evine gitmeyin basıt olmayın...
00 Yorumlacevap sorunun içinde
her dediyine evet dersen kaçarlar
bizler zoru severiz
bazan yok demesini de bilmek lazım00 Yorumla
+1 yılkendini sev önemse , değerli gör senin yapabileceğin bunlar.
00 YorumlaErkekleri süründürmem en kesin yolu evliliğe razı edecek ölçüde onu kandırma yetisine sahip olmak:)
00 YorumlaBunu düşünmen daha iyi olurdu yaa. Anlamıyorum sizi bir erkek sıkılmamak için hiçbişeye ihtiyacı yokcur seviyorsa sıkılmaz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşa bak sorduğu soruya bak, ergenlerden sıkılmısken 2.değil 3. ergenliğini yaşayanlar çıktışimdi de.))
00 Yorumlaerkek sürünmez süründürür sadece kısa bı boş anına bakar oda bıze yeter..
00 Yorumla
+1 yılErkekleri süründüren kızlarmı. Bunun cevabını en iyi Neyzen tevfik verdi zaten.
00 Yorumlavalla bu karakterde kızı sevmeyiz boşuna uğraşma senni şansın yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana sıkıca sarıldığında osur gitsin. süründürmenin alası bu
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana gerçekten aşıksa zaten bişy yapmana gerek yok o senden hıç sıkılmaz :)
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır ya ben varım o ne yaparsa yapsın hıçbırzaman sıkılmam ondan.
Cevap sahibi+1 yılbence herkezın byle olması lazım sevdınmı adam gıbı seveceksın.
Cevap sahibi+1 yıl:)
+1 yıltek hedef birleşmedir sevgi yoksa erkekte. onu verdiğin anda tamamdır. başka limanlar kaçınılmaz.
00 Yorumlasüründürenler sadece peşlerinden koşturuyorlar hepsi o
00 Yorumlaaptal kızlar dogru tercıhlerdır
20 YorumlaBu yaştan sonra öğrenmeniz zor.
00 Yorumla
+1 yılgörmemezlik, umursamamazlık
00 Yorumla
+1 yılgöstereceksin vermeyeceksin bu kadar
01 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!