Bu top sakal, kirli sakal ya da farklı bir sakal olabilir. Ben 1 ay boyunca kesmedim. Çok kaşınmaya başladı. Dün sakal traşı olduğumda liselilere döndüm resmen. Bu kadar yakışıklı olmasam da sakalarımın boyutu bu şekildeydi.
Peki özellikle bayanlar sakallı erkekler hakkında ne düşünüyorlar? Onlardan rahatsız oluyor musunuz? Ya da sakal konusunda erkeklere ne gibi tavsiyeleriniz var?
Bir erkek sakal bırakmalı mı? Sakallı erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kızlar eskiden kişiligine karakterine bakıyorlardı.2000 li yıllardan günümüze parasına bakmaya başladılar. Şuanda sakalı olsun yeter diyorlar :) vallahi anlamak mümkün değil.
Sakallı erkek çok çekici ve sakalları kesince çocuk gibi oluyorsunuz bunu kabul edelim ilk önce 😉 Ayrıca sakal cildi nemli tutar, rüzgardan, soğuktan vb. zararlara karşı cildi korur. Sakallı kalın 😃🙋
Bazılarına uzun, bazilarina keçi sakalı gibi bazilarina ise kirli sakal yakisiyor. Hepsini dene. Fotografini cek yan yana koy hangisinin yakistigina sen karar ver. Not: Burak Özçivite her model yakisiyor.
Bence erkek sakallı olsun yani ben seviyorum çok birbirine girmesin ama kirli sakallı olsun elini yanağına koyunca hissetsin bence hem baya karizmatik de oluyolar
Bence sakal cazibe katıyor. Sevgilime kestirmiyorum sakallarını. Bir kere kesti, o zaman da "Aşkım sen sakallarını mı kestin kanka?" diye dalga geçtim.
bu konu hakkında genel bir düşünce belirtemem.. kimi erkeklere sakal yakışır kimisine sakalsız.. seni ele alırsak sana sakal yakışıyor sakalsız düşünemiyorum :)
Benim erkek arkadaşımında fotoğraftaki gibi, bence çok iyi hemen hemen her erkeğe yakışıyor sanki. Top sakal ise; dünyanın en yakışıklı erkeği olsun ilgimi çekmez
Sakal ister istemez bir erkeğe çekicilik katıyor ve benim bir erkekte dış görünüşüne baktgmda öncelik aradığm sakal ve şekli. Belki bir Burak olamaz kimse ama benim gözümde ondan daha iyi olabilir. 😻
İllede sakallı olacak diye bir takıntım yok. Sakallı olsada olur, olmasada. Sakal cidden herkese yakışmıyor. Shia Labeouf mesela. Adını doğru yazdım mı bilmiyorum. ._.
Dogru sac sakal erkegi guzellestiren bir unsur bence ben bebek yuzlu sevmiyorun sert erkek gibi durucak hemde delikanli gosteriyo ama herkese de yakismaz orasi ayri
En İyi Cevaplar