Yolda geçerken bir erkek nasıl dikkatinizi çeker giyimi ve saç sitiliyle. Bir de beyaz tenliyim kızlar beyaz tenli erkekleri itici buluyormuş arkadaş dediydi ben de böyle düşünüyorum çünkü kumral ve esmer olanların sevgilisi daha çok oluyor. Bu doğru mu sizce? Yardım edin bir parti var artık dikkat çekmek istiyorum? (Giyim tarzı ve saç için link veya resim atabilir misiniz lütfen)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıllh3.googleusercontent.com/.../0_oadl3cHBeCXmwjt0gaBPIkdGKKVSh8W-c0yNkhg2O9jEgQ1IMi_E3zAMyrWGnGaPMWiPmFp06bcgh8rQWIjZ_WgvNKCvy9kXSNZi5xowoqinNPVG5nZEj1o6BRMt1Y9VsCwOQ015dOXsHlP4lM2LtlQJ1NBg=w374-h394-nc
lh6.googleusercontent.com/.../tpbOk5pCoZj4CPuipDTMdnFznh8qvONyoZXw9cYolVQab9wLa7Lvsn11fEyQ9DW5RIDjrf08KP-DBnbK4uC2hhTRSBUhJ_ncQOStW4D_j6Gv3Pu3w5YvVyGWTnZZqlScPTILSLhqc-wgVp8dYqXubs39mk13mIo=w313-h470-nc
lh3.googleusercontent.com/.../D5wDB4mxEKR63tg0mIZXjnOVQChTHJAAPAUT8Zu2xO7GOvwbEWSbaS-JJCNZM5OT-wprOgRFlnAhyeJIruMlrhCPAoPRQdv4yOJ4rqR-8wc9dej4IHoft7hsHyZ3rzBburIqPo85m5znWpwXIyPQ-X8=w444-h331-nc
En basitinden
lh6.googleusercontent.com/.../3Ugil0SkPRgMxn5DtMOQNMfHFIJu9NWJX6GYMpYAYlB-KOoj_FwMmPfBrDsyAGGmxKfkwjPEndsg5dO9S_kHGk2H5ZHGv49lMsQM28QheuXLe9d6W3vAXEQ-t10YSQ=w470-h313-nc
lh5.googleusercontent.com/.../0n9e9VF-TiCdZQVLRjI-atteEfC9di5BggJONKGiydtVifRtpFNgsVwO-TpnB5lkOZ_4_rq5Evjzg_XH=w313-h470-nc
lh4.googleusercontent.com/.../FgkI5dKl34y4w4B8Ss86JUj1AASCEAUW-74oVFu6K08ss5UVpmz2z6E2bxo2ZxMblCYLM_Q3_0RyHay9zogb1a2Sv4_d-28-_fdJYTsInJ43YoRCNtUWAPZimcXCuscdTzQ61YhOJ9kSPxSlB43x3RElCFdxFH4=w280-h525-nc
lh6.googleusercontent.com/.../tMbPWSGuKUEr6fWGH4433A9df4rP78lL7cQJSNuPGbEYE293wQ_KleliPru4xsKlxHoyTImh4jCeU8Mw0_SjBRA2VN3AKk5m_iYqropTTCBPCxIlEb7nhNJfkSOYXCDluF3A7SpufPtJdyIXMIQVeRY3OQ=w313-h470-nc05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAl sana link jxjxk
En İyi Cevaplar
Gömlek, uzun hafif ama uzun saç. Az sakal.
27 Yorumla
+1 yılPudra gibi o ne beyaz erkek mi olur. Adam dediğin esmer olur. Gömlek giyer 3 bağır açar vücudunda 1 tane bile künye kolye olmaz. Yüzük olabilir güzel bir aksesuardır. Adam dediğin dövmede yapmaz ama sevgilisi istiyosa yaprtırır. Sevgiliside helali olacak evleneceği kişi olacak ona göre :)
00 Yorumla
kendin ol sevdiğin şeyleri giyin ama gittiğin yere uygun tabi örneğin herkesin gömlek pantalon gittiği yere şortla gitme git gömlek giy ama kendi tarzına uygun seni yansıtan bişey giy ben ne beğenirsem onu giyerim beni beğenicek olan benim tarzımı kabul etsin diye en güzeli
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
14Cevap
- Moda & Stil konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılben beyaz ten tercih ederim sarışın severim genelde
www.yenibitesettur.com/.../...im-Tarz%C4%B1-15.jpg
www.kadinlopedi.com/.../...C4%B1-k%C4%B1%C5%9F.jpg
www.stilonerileri.com/.../..._kot_ceket_kombin.jpg
www.hanimlarindunyasi.com/.../...B1yafetleri-6.jpg
www.modaruzgari.org/.../...-K%C4%B1yafetleri-1.jpg
www.hanimlarindunyasi.com/.../...t-Modelleri-3.jpg
www.hanimlarindunyasi.com/.../...t-Modelleri-2.jpg02 Yorumla- +1 yıl
Aslında google görsellerden seçtim hemen
Böyle olmalı bence,
orig07.deviantart.net/.../...by_roty01-d720vgb.png
kkebi.files.wordpress.com/.../20131017-195943.jpg
https://data.whicdn.com/images/77420563/large.jpg04 Yorumlaholdthiswearthat.wordpress.com/.../ bu linkteki spring yazan resimdeki cocugun tarzindaki giyimler hos geliyor
23 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyaz tenli ve koyu saçlı erkekkler her zaman tercihim olmuştur kim demiş beğenilmez diye? Az bulunuyorsun diye öyle bu 1
2. si tarz olarak saclari uzun olmasin kesinlikle kisa olup rampa model azcik yapabilir yakışıyorsa 3 numara yapsın. Guzel giyinsin kisa kollu gomlek giymesin o bana yeter :)01 Yorumlawww.hanimlarindunyasi.com/.../...B1yafetleri-5.jpg
Kesinlikle dikkatimi çeker :)07 Yorumla- +1 yıl
bu nedir ya 😱😱😱
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünlük olarak tişört pantolon. Saçları sarışın dalgalı. Esmer erkekleri hiç bir zaman hoş bulmadım bu arada.
mobile.twitter.com/.../107 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErgenler için öyle. Bizim için adam olan başı belada olmayan
Cevap sahibi+1 yılKavgayı sevmeyen erkekleri tercih ederim.
Cevap sahibi+1 yılO ayrı tabi 😀😀 ben erkekler arasında olan kavgalardan bahsediyorum
+1 yılsacını havaya kaldır ama doğal olsun jöleye bulama. beyaz tenliyim diyorsun ozaman düz lacivert bir gömlek giy altına da kahverengi bir pantolon ve varsa lacivert bir ayakkabı ya da spor bir marka ayakkabı giy. gömlegin önünü de aç. hazırsın :)
00 Yorumla3 numara sac kirli sakal kalin saat kot beyaz gomlek giy bide parfumune dikkat et cool takil sonra raad ol ;)
13 Yorumla
+1 yıl10 numara tarz bulmştum sana ama bu saçma sitenin saçma kuralı 2 Xperden fazla olmadıığım için link veremedim :/
03 Yorumla- +1 yıl
@sacmaasik mesaj atabilmem içinde 2 sevyesinde olmam gerekiyomuş yorumum kaldırılmasındiye küür etmiyorum şua sayfaya
+1 yılNormal boru paça pantolon falan
Tişört
Pek renkli giyinmeyin
Biraz özel gün veya davetlerde düz ince gömlek falan filan00 Yorumla
+1 yılAltına hafif dusuk bel pantolon giy ustune sifir kol tisortler giy falan ama siyah giy siyah cok karizmatik yapiyo
00 Yorumla
+1 yılsenin yerinde olsam bunu çevremdeki erkek arkadaşlarıma sorardım ula siz esmersiniz kumralsınız die mi beğeniyo die
01 Yorumla
+1 yılBence spor giyinmeki rahat gösterişsiz. Böyle düğüne gider gibi ya da gece eğlencesine gider gibi giyinenleri itici buluyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
Kanka eşofman yerine kot giyersen mesela benim göz zevkime hitap edersin ama önemli olan senin kendini nasıl iyi hissettiğin. Bu arada dar eşofman bence kötü duruyor. Bir ara modaydı eşofman üstüne bol tshirt :)
- +1 yıl
Tamam işte onu demek istedim
- +1 yıl
Tamam
+1 yılKirli sakallı olsun, fazla da kilolu olmasın bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Hacı kızlar kirli sakal sever.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılay bilmemki. s yakışıklı olup gözümün içine bakarsa belki öptürürüm. s değilse kovarım onu gerzkalı şey. s
00 YorumlaHiç kimse giyimi ile falan dikkatimi çeken sadece yerinde giyinsin yeter
00 Yorumla
+1 yılTemiz olsun, vücudunu ortaya çıkarmak için daracık şeyler giymesin yeter. İnsan olmak daha önemli tabi.
00 Yorumla
+1 yılGünlük hayatta spor sık olsun saçların üstü yanlardan biraz daha uzun olsun bide takım elbise çok yakissin bunun içinde kaslı bir vücuda ihtiyacı var
00 Yorumla
+1 yılderi ceket tisort dar kot fönlü saç oww tadından yenmez :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçlar dağınık olmalı ve seyrek olmasın.
kesinlikle gömlek giyinmeli ve ssat takmalı virde uyumlu giysin yeter03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsaat o ya üff 😄😄
Türk erkeği klasik yanlar 2-3 numara önler kalsın abi
00 Yorumlasaçının yanlarınız az kazıtır gibi yapsın üstü kalsın. diksin saçını. kulağını deldirsin dudağa pirsink taksın. spor giyinsin
00 Yorumla
+1 yılKisa daginik sac hafif sakal spor kiyafetler giy rahat gorun ve beyaz tenli erkekler hakkinda kandirmis arkadaslarn seni severiz beyaz teni ;)
00 Yorumla
+1 yılStil sahibi olmak istiyorsan once nasil yazildigini ogrenmelisin
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli itici değil. Çekici. Mat siyah giyin. Tenine uyum sağlayan en iyi renk siyah olur.
00 Yorumlayakıştığı gibi giyinsin ama sakallı olsunlar :D kısa kollu gömlek bide paçası katlı pantolon giymesinler asla
00 YorumlaKendin ol emin ol öyle daha çok dikkat çekersin :)
00 Yorumlaevet itici oluyolar biraz
01 Yorumla
+1 yılkarakterini dışa yansıtan birisi olursa olur o iş
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. uzun saçlar, kendisine ait bir tarzı olmalı
01 Yorumlakendine yakıştırdığını yap
01 Yorumlayakışan şık ve doğal saçlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe seviyorsan onu giy
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOn numara
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısa saç, kirli sakal, spor giyim :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılona göre mi giyincen?
01 Yorumla
+1 yılYok ya ne alakası var ben kuralım sevgilim yok
00 Yorumlaslip giy önce kızarlar sonra severler
00 YorumlaFransız tarzı 👍
01 YorumlaÇok tatlı
03 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZara erkekleri iyidir.
00 Yorumla
+1 yılSerseri^^
01 Yorumla
+1 yılSerseri😏
03 Yorumla- +1 yıl
Evet
Salas
05 Yorumla
+1 yılGomlek giy bro
01 Yorumla
+1 yıladam olsun yeter
01 YorumlaHepsi farkli dusunur