Güzellik & Bakım Erkekler, kızlarda saç sizce nasıl olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor uzun düz kısa düz uzun dalgalı kısa dalgalı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl kısa dediğim omuza kadar Erkekler, kızlarda saç sizce nasıl olmalı? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 30% +1 yıl Nasıl istiyorlarsa öyle olsun. Pembe olsun pamukşekeri gibi, yeşil olsun, mavi olsun, kızıl olsun, olsun işte nasıl yakışıyorsa, yakıştırıyorsa. 0 0 Yorumla
youngsailor Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl hepsinin kendisine göre tarzı var ancak ben uzun ve dalgalı severim 0 0 Yorumla
KillForYou_ Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Siyah at kuyruğu kırmızı ruj siyah rimel hastasıyız 😊 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Kimisine uzun kimisine kısa yakışıyor. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uzun ve düz. 0 0 Yorumla
Brudways Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl uzun dalgalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl belirli bir nedeni var mı yoksa öylesine mi Brudways +1 yıl ablamın ki öyle bazan tararım ederim bana göre kızlara yakışan bişey
Erkekler Ne Diyor
Nasıl istiyorlarsa öyle olsun. Pembe olsun pamukşekeri gibi, yeşil olsun, mavi olsun, kızıl olsun, olsun işte nasıl yakışıyorsa, yakıştırıyorsa.
Kıza göre değişir aslında ama genel olarak uzun düz
hepsinin kendisine göre tarzı var ancak ben uzun ve dalgalı severim
Siyah at kuyruğu kırmızı ruj siyah rimel hastasıyız 😊
Uzun Düz ve Siyah Tıpkı Tanrı Gibi.
Kimisine uzun kimisine kısa yakışıyor.
Olmasu gerektiği gibi
Kısa küt severim😛
Uzun ve düz.
uzun dalgalı
belirli bir nedeni var mı yoksa öylesine mi
ablamın ki öyle bazan tararım ederim bana göre kızlara yakışan bişey
Kıvırcık