günaydın.. kızmışsın ama bence de @elce14 haklı... çok doğal ve çok zarif olanlarda var , tıpkı kıyafet gibi , herhangi bir aksesuar gibi kötü ve hoş olmayan , göze güzel gelmeyen uygulamaya örnek teşkil edecek olanlarda vardır ( resimdeki gibi sert ve uyumsuz görünüşlü ) veya tam tersi... bana da kızmazsın umarım :-)
Üslubunuz gayet düzgünken neden kızayım? Bana göre itici ve o zarif dedikleriniz bence daha iğrenç. Fikrime saygı duymayıp, fikrinize saygı bekliyorsunuz.
fikire saygı duyulmaz , karşıdaki insana saygı duyulur. aynı fikirde olmamak size saygısızlık değil ki . size saygı duyulduğu içinde aynı düşünmek gerekmiyor ; değil mi? :-) ... resimdeki örnek te bayanın eli çok zayıf ve kemik yapısı da pek düzgün değil , buna karşın parmakları ile çok dengeli olmayacak yapıda ve büyüklükte. yani evet , bu resimdeki örnek bütün takma tırnakları çirkin kılmaz. tıpkı saça yapılan postiş , çıt çıt veya peruk çeşitleri gibi nasıl yüz yapısına , ten rengine , vücudun şekline dahi uyumlu olmasına dikkat edilip ona göre uygulama yapılıyorsa , takma tırnak içinde aynı kriterle uygulandığında güzel görünüm sağlanabilir. yani BENCE :-)
Bu resmi koymayabilirdim, sen o "zarif ve doğalları" bilmene rağmen bu yorumu yapmak yerine ben beğeniyorum diyebilirdin. Burada kimse salak değil, takma tırnağın ne olduğunu biliyorlar.
Hayir canım benim yapman gereken tek şey zariflerden de bu kabalardan da koyman olcaktı. burada soru soruyorsan iyisinede kotusunede katlancaksin herkes senle ayni fikri paylascak degil saygi duycaksin bukadar net.
Öncelikle üslubunu düzeltirsen sevinirim. Sevmeyin, takmayın dediğimi göremiyorum. Aksine soruyorum bir bana mı itici diye. Bu resminde itici olduğu düşüncesindeyim, iyi ve ya kötüsü yok benim için. Sen beğeniyorsun diye beğenmek zorunda olmadığım gibi bu soruyu sormama da karışabileceğini düşünmüyorum.
Ben sana begeniyorum yazmadim yalniz tek fotografla sana katilmak zorundaymis gibi hissettirdim yazdim 😄yada neden sordun demedim yalnizca evet cok itici yazmadim diye bukadar karsi olma dedim burada kotu yorumlarda olcak elbet ha tekrarda derim bunada sen karisamazsin saygi duycaksin bu herkes icin gecerli uslupluk mevzu yok anladin
benim hosuma gidiyor valla , banada sevdiren baby ariel ve loren. bence bu kadar fazla abarti ama yinede kotu durdugunu ve itici oldugunu dusunmuyorum kendi sahsi fikrim ^^
En İyi Cevaplar