hayır gercekten söyluyorum seni avutmak ıcin de degıl bence normal ve güzel neden cirkın dıye üzülüyorsunki bir de lütfen böyle düsünme ALLAHIN gücüne gider gercekten bak ne ayagı olmayan engellı kardeslerımız senın şimdı bu sorunu okusa inan cok üzülürler benım nacızane görüsüm
Tırnagını biraz uzat. Birde karsına ayak fetiscisi cıkmadıgı surece pek onemli degil. Hayatda tum insanların begenisini almaya ugrasmak kadar sacma bisey yok. Seni seven biri ayagının oyle oldugu icin bundan vazgecmez. Herseyi gectim en azından yuruye bildigine sukretmelisin.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler moral oldu herkes senin kadar düşünceli değil malesef
Rica ederim, butun herkezin begenisini almaya calısmak insana sadece mutsuzluk getirir. Eninde sonunda, bizi tek bir kisi dunyanın en mutlu insanı yapıyorsa boyle seyleri takmaya degmez. İyi geceler😊
inan sen daha iğrenç ayak görmemişsin bizim bir arkadaşın parmakları benim elimden uzundu ayy ki ayy hele ikinci parmağın sırayı bozmuyor bide uzun olsa napacaktın ikinzi uzun parmak da bana göre itici kısacası sen sevinmelisin buna ;)
Kötü gibi ama benimde taraklı 40-41 falan giyiyorum yani pek kafaya takmıyorum sen de takma ya bak ayaklarına bakım ürünleri falan al, tırnaklarını da derin kesme!..
Ya daha kötü durumda olanlar var, ya sakat olsaydın ya da 2 ayağında olmasaydı burada ne derlerse desinler umursama tek kusurun ayakların olsun ya önemli olan karakterli- namuslu olmaktır.
Nekadar bakım yapsanda sonuc degismez ayakların tombul ve ayak bileklerin kalın :) Zor yani. Yanlıs anlama ama ben bir kadınla yatıcaksam ilk baktıgım yer ayak bilekleridir. Senin moralini bozmak icin demiyorum beni yanlıs anlama
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Değil aslında yakın çektim diye bende zayıfım ayaklarımda kemik gibi benim derdim şekilsiz yamuk yumuk oluşu
Ayağınla mı evlenecek seninle mi ya da ayağınla mı sevgili olacak? Ayağın çirkin diye sana aşık olan insan seninle evlenmeyecek ya da ilişkisini sürdürmeyecekse zaten aşık değildir yani sana. Fetiş ve takıntılı bir insandır. Öyle birinden dinlen dinlen kaç zaten çekilmez oluyorlar çünkü :D
Ayaklarım var diye şükür etmiyor iğrenç ayaklarım var diye isyan ediyor Allah ım sen islah eğle onca güzellik vermişsin bize değerini bilmeyenleri af eğle
İşte bu bayanlara bağlı erkeklerin bunları düşünmesinin sebebi kadınların bu konulara takıp hep daha iyi olmak istemeleri ve hep ilgi odağı olmak istemelerinden kaynaklanıyor... En güzel kızın peşinden binlerce kişi koşarken 2 ci ve 3 ye daha az kişi...
ben kadında ele ayağa ve bacaklara cok önem veririm, bu konuda takıntılı biri olarak yorumum, bence guzel ayakların var, beyaz ve bakımlı duruyor, sıkıntı yapacak birsey yok yani.
Nesi kotu manyaga bak parmaklari dumduz. bir de su lanet ojeyi surme. Gayet iyi. Kac kisi sordu palet gibi ayak afedersin kolay kolay begenmem diyorum. Inanayim mi diyor. Deli ayak hastasi miyim herkesin ayagini dikizliycem baktim senin ayaklar iyi. Sanki insan yuz yuze gelmiyor ayak la yuz karsilasiyor. Dur ayagina bakayim kotuyse almam seni mi diyecek. Sukret o olmayanlar da var. Sukret ki o olmasa daha mi iyiydi.. buna uzulecegine hayata uzul yanlislarina uzul bos gecen sevdesiz geciyor olan zamanlarina uzul.
Agiz torba degil ki buzesin. Herkes bisey der ama onemli olan senin bakis acin. Sanki onlarin ayaklari kaliptan cikarilmis gibi mi ki. Anca konusurlar. Ayagin olduguna sukret mutlu ol. Ve bunun icin seni Yaradan'a dua et bunlari gec bunlara takilma.
En İyi Cevaplar