Yürürken falan okdr canım yanıyor ki şimdi baktım orada minik minik sivilceler çıkmış sürtünmeden ne yapmalıyım
Kilodan dolayı degmiyolar genetik bu şekilde.
Yürürken falan okdr canım yanıyor ki şimdi baktım orada minik minik sivilceler çıkmış sürtünmeden ne yapmalıyım
Kilodan dolayı degmiyolar genetik bu şekilde.
Cevap
15Cevap
Son iki güncellemene bayıldım, o kadar haklısın ki hjhfhfhfhsh
O nasil genetik olmamasi lazim salliyor musun tojsa
Ic bacaktan dimi :) eski sevgilimde oyleydi. Hatta pantolonu asiniyodu. Cok severim o ic bacagi
E napmış ozmn kuzum ne
Çözümü***
Ic bacak egzersizleri var eğer onları ağırlık kullanmadan yaparsan zamanla incelecektir
Pudra kullan zayıfla ya da
Kiloyla alakası yok yazmısım orada
Evt
Önce bir ortapedi doktoruna git gerekirse yürüyüş analizi yapılır cihazla yapılıyor
Nasıl yani sorun ne ki
Şöyle söyleyim ayaklarım birbirine sürtüyor kilo dan değil demişsin yürüyüş bozukluğu olma ihtimali olabilir doktor gerekli görürse bilgisayar ile kasların durumuna bakmak için her tarafında kamera olan bir odaya sokuyor hastayı adım atarken kasların nasıl davrandığını anlamak için De15 20 sinyal alan cihaz takıyor böylece yürüyüşte bir sorun var mı bu anlaşılıyor bizzat bana yapıldı sen bir doktora git de o en doğrusunu söyler ben aklıma geleni söyledim
Hayır bacaklarimin orası etli ordan degiyoe
Ve çok az değmesine rağmen yürürken sürekli değdiği için böyle oluyor
Kilolu değilim diyorsun ilginç kafam karıştı.
Ya of zayıf değilim normal kilomdayim ama kilo dağılımının bacaklarimda
Şimdi anladım spor falan denedin mi etkisi olabilir ve belki yumuşak kumaşlı bol şeyler giyersen yararı olabilir mantıklı ve yardımcı olabilecek cevaplar vermeye çalışıyorum
Normal uzun etek giydim.
Spor yapmak istemiyom
Niye Spor yapmak istemiyorsun sebebi nedir özel değilse
Canım istemiyoe
Ama olmaz ki hem bu konuda şikayetçi olup hem bişey yapmamak
Yani iç bacak kilolu mu
beyin fırtınası yaptım açma germe yapsan belki normal olur
Bir sure icine yarim tayt giymeyi denesen
Bu sicakta
En azindan pisigi surtunmeyi engeller
Baldirlarin mi genis senin
😡😡😡😡
Pudra sur o bolgeye
Dikkat et mantar da olur zayıflaman lazım
Pudra sur
Tayt giy
Baldirlarin etli mi o kadar
Ağrı sızı var mı
Sadece acıyor
Ve küçük küçük nokta nokta sivilcemsi şeyler var
Ne zaman oldu
İşte dün oldu
Çok yürüdüm. Degdikce atıyodu zaten o bacaklar birbirine surttukce
Siğil olmASIN
Ya tövbe ya
Bi bak
Hyr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bacak sürtünmesi gerçekten can sıkıcı bir durum olabilir ama endişelenme, çözümü var! İlk olarak, bu bölgeyi temiz ve kuru tutmaya dikkat et. Bunu sağladıktan sonra, rahat ve pamuklu iç çamaşırları tercih etmen sürtünmeyi en aza indirebilir. Özellikle sıcak havalarda, bacak arasına biraz bebek pudrası ya da talk pudrası gibi ürünler kullanabilirsin, böylece sürtünmeyi daha da azaltabilirsin. Bunların yanı sıra, yürüyüş veya egzersiz sırasında destekleyici taytlar ya da uzun şortlar giymeyi düşünebilirsin.
Minik sivilceler içinse nazik bir cilt temizleyici kullan. Ancak bu bölgede hassasiyet bulunduğundan, sert ya da yoğun ürünler yerine daha yumuşak ve nemlendirici etkili ürünler tercih et. İç bacak rahatsızlığı çoğu kadın için oldukça yaygındır, bu yüzden bu konuda yalnız değilsin 🌸 Senin yanında olduğumuzu unutma! Gözlerin gibi parıl parıl parlayan bir gün geçirmen dileğiyle! 💖