Damla gözlüğün suçu ne?

Son zamnlarda en popüler ürünlerden birisi olan bu damla gözlük modelleri hemen hemen herkes tarafından tercih ediliyor. Ama sırf popüler diye ya da başkasına yakışıyor diye onu tercih edenler kimi zaman başkalarında gördüğü güzel görüntüyü elde edemeyebiliyor. Sırf popüler diye ya da başkasına yakışıyor diye bir ürünü tercih etmek en büyük tüketim yanlışlarından biri. Neden mi? Her ürün vücut ve yüz yapınıza saç şeklinize göre herkeste farklı bir şekilde duracaktır. Özelikle kimlere yakışmıyor yuvarlak yüzlü insanlara, kısa saçlı özelikle erkekler için yani üç numara için söyliyorum yani benim tercihim diyelim. Bayanlarda çok uzun saçlı ve Kıvırcık saç modelleri tercih edenlere hiç iyi durmuyor. Tabi bu tamamen kişisel bir tercih olsada zevklerin ve renklerin tartışmaya açık olmasına bağlı olarak degisiklik gösterebilir. Ben kataloglardan ve çevremdeki insanlardan tecrübe edebildiğim kadar bu söylediklerimin doğruluk payı bulunmakta. Benimde bir çok modeller var çok hoşuma giden ama yüzüme yakışmıyor diye öylece uzaktan bakıyorum, Valla. Kızmayın lütfen kardeş gibi dost gibi söyledim 🙊🙈❤ Bakın nasıl yüzlere yakışıyor örnek 😉
Damla gözlüğün suçu ne?

Damla gözlüğün suçu ne?

Damla gözlüğün suçu ne?

Damla gözlüğün suçu ne?

Damla gözlüğün suçu ne?