Moda & Stil Bu gözlük olmuş mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Öyle bir deneme foto çekmeyi çok bilmiyorum Güncellemeler+1 yıl Alayım bari Güncellemeler+1 yıl Sağolun Bu gözlük olmuş mu? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Biraz daha büyük çerçeveli gözlükler denemelisin. 0 10 Yorumla criollo +1 yıl Abooo bu saç modeli ne kız git gide tarz değişikliği yapıyorsun önce spor alışkanlığı şimdi bu 😄 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @criollo yeni baştan yarattım kendimi diyebilirim Yorumla criollo +1 yıl Belli zaten. Eski sen değilsin artık. Tanıyamıyoruz seni. Eski tontiş halden, çılgın bir kadına geçiş Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @criollo baklavaları olan bir kadınım artık 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Kemik çerçeveli gözlükler gibi. Yorumla Soran +1 yıl Güzel değil sevmiyorum onları Yorumla IşıLLL34 +1 yıl şu an ki kullandığın gözlükte emanetmiş gibi duruyor ama 🙄 Yorumla criollo +1 yıl Bu tip gözlükler daha çok küçük yüzlere gidiyor. Geniş çerçeve kullan kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl Benim değil bu gözlük öylesine denedim normalde kullanmıyorum gözlükkk Yorumla
pinkflowerlover Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl popüler olmuş sorun demek ki olmuş gözlük sana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye popüler oldum anlamadım Yorumla
Makyajsüngeri Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yüzünüze oranla biraz küçük gibi. Ve bence köşeli gözlük tercih etseniz daha güzel olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi tarz Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl Selfi şeklinde çek fotoyu daha güzel çıkarsın. Boyle igreti gibi durmuş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hocam foto çekerken kasıyorum kendimi Yorumla --Nightmonarch +1 yıl Olur o kadar. Youtubede ve Instagramda nasıl fotoğraf çekilecegine dair nasıl poz verileceğine dair sayfalar, videolar mevcut onlara göz at İşine yarar şeyler bulacaksindir. Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sen daha büyük gözlükler takmalısın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne gibi diyo yaaa, büyük çerçeveli işteee Yorumla Soran +1 yıl Örnek at gözlükten mi anlıyorum aw Yorumla Edameda06 +1 yıl Küfür etme mühendis, ağzına biber sürerim Yorumla Soran +1 yıl Karabiberim vur kadehlere hadi içelim Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤨😈👋🏻 Yorumla Soran +1 yıl Shdhd şeytan bakışlı Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Ergen kızlar gibi dudağını niye büzüyon la sen 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Büzmedim yapı öyle Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dudakların komik durmuş karılar gibi 😁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet kötü çektim yani dudaklarım zaten dolgun birde kasınca öyle durdu Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Halit özgür sarı'ya benzettim abicim 0 10 Yorumla Soran +1 yıl O kim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnternetten bak 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bakim djdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl He kardeşlerimin ömeri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ömer'i değil kadiri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yabani dizisinin de yamanı Yorumla Soran +1 yıl Pardon kadir dnjf Yorumla Soran +1 yıl O diziyi bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamdır Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. kötü değil 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yakışmış. 0 0 Yorumla
DonAndoliniCorleone Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Karizma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol hocam Yorumla
Nurdiyebiriii Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dudişi niye büzdün 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çekemedim yav ondandur kasıyorum foto çekerken kendimi Yorumla Nurdiyebiriii +1 yıl Bende öyle hep büzüyorum kasıyorum aynıyız :D Yorumla Soran +1 yıl Djdjejf ondan dolayı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biraz daha büyük çerçeveli gözlükler denemelisin.
Abooo bu saç modeli ne kız git gide tarz değişikliği yapıyorsun önce spor alışkanlığı şimdi bu 😄
@criollo yeni baştan yarattım kendimi diyebilirim
Belli zaten. Eski sen değilsin artık. Tanıyamıyoruz seni. Eski tontiş halden, çılgın bir kadına geçiş
@criollo baklavaları olan bir kadınım artık 🤣🤣🤣
Ne gibi
Kemik çerçeveli gözlükler gibi.
Güzel değil sevmiyorum onları
şu an ki kullandığın gözlükte emanetmiş gibi duruyor ama 🙄
Bu tip gözlükler daha çok küçük yüzlere gidiyor. Geniş çerçeve kullan kesinlikle
Benim değil bu gözlük öylesine denedim normalde kullanmıyorum gözlükkk
popüler olmuş sorun demek ki olmuş gözlük sana
Niye popüler oldum anlamadım
Yüzünüze oranla biraz küçük gibi. Ve bence köşeli gözlük tercih etseniz daha güzel olabilir
Hangi tarz
Selfi şeklinde çek fotoyu daha güzel çıkarsın. Boyle igreti gibi durmuş
Hocam foto çekerken kasıyorum kendimi
Olur o kadar. Youtubede ve Instagramda nasıl fotoğraf çekilecegine dair nasıl poz verileceğine dair sayfalar, videolar mevcut onlara göz at İşine yarar şeyler bulacaksindir.
Sen daha büyük gözlükler takmalısın
Ne gibi
Ne gibi diyo yaaa, büyük çerçeveli işteee
Örnek at gözlükten mi anlıyorum aw
Küfür etme mühendis, ağzına biber sürerim
Karabiberim vur kadehlere hadi içelim
🤨😈👋🏻
Shdhd şeytan bakışlı
Ergen kızlar gibi dudağını niye büzüyon la sen
Büzmedim yapı öyle
Dudakların komik durmuş karılar gibi 😁
Evet kötü çektim yani dudaklarım zaten dolgun birde kasınca öyle durdu