Sirtim yukaridaki gibi ayni. Diger kizlarin dumduz unlulerin filan da kemik belli olmuyor puruzsuz ve cok guzel bende neden boyle bilen var mi? Durus bozuklugu filan mi acaba taktimmmmm :( :( boyle olan var mi?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Iyide kiz bu benim dememiski. bu fotograftaki kadinla sirt yapisinin ayni oldugunu soylemis sanirim? bu zayiflikla alakali benim bu kadar degil ama kemiklerim cikiyo arkadan. durus bozukluguyla falanda ilgisi yok
Tek anlayansın yaaa sağol. Teşekkür ederim cevap için :)
Rica ederim 😊
bu genetik bişey benim teyzem ve dayımda öyle ama annem öyle değiliyo aileden bazılarına benzeyebiliyo çok önemli değil ve itici de değil kafana takma yani :)
Bu senin mi gerçekten. Eğer sense neden sorun ediyorsun bu saatten sonra düzelmez ki gayet iyi niye vücudunu başkası ile kıyaslıyorsun. Eğer böyle ise sırt kıvrımında iyi şarap içilir.
Ben değilim ama sırtım aynı böyle, düz değil yani. Güzel bir şey olduğunu bilmiyordum ki teşekkürler
Sen değilsen kıyaslamana gerek yok mutlu musun bu halinden m zaman sorun yok. Evet güzel birşey her kusurda ya da her olağanüstülükte iyi yanda kötü yanda vardır. Bakmasını bilene. Ben bir erkek olarak hem yapısal hem cinsel bir sorun görmedim. Ve rica ederim. Ama şarabı içmesini bilen o sırtı kullanır. Kib :-)
Ahaha çok seksi fikir
Evet kadın vücudu sekste kullanmasını bilene kısrak gibidir zevkin doruğuna götürür :-D
bakalım kaç kişi bu resmin sana ait olduğuna inanacak
Cevap
32Cevap
Bu bir bozukluk olsa bile emin ol daha çekici. Renkli göz ve gamze de bir hastalık ama daha sevmeyene rastlamadım. :D
Resimdeki örnek olarak değil mi zaten yani var böyle insanlar anormal biseyin yok. Ki boyleyse zayifsin demektir guzel duruyo ama hoslanmiyosan kilo aldiginda duzelir
Skolyoz canim bunun adi ilerlerse amelyat olmak zorundasin fizik tedaviye git bir an önce bendede var
Gercekten mi? Hayatini engelliyo mu :(
Agri falan yapiyo bazilarinda. doktora git ama mutlaka bende yeni fark ettim kendimdekini. yarin gidicem sende ihmal etme ilerlerse amelyat olmak zorunlu
Umarim gecer :) gideyim ben de tesekkurler uyari icin
Allah aşkına bazı konularda bir bilginiz olmadan konuşmayın skolyoz bu değil ac as rastir biraz bu kizdaki bel gamzesi anlatmaya çalıştığı şey de o skolyoz doğum sonrası vb oluşan bel kayması ve s şeklini almasıdır senle olabilir ama bu herkeste olacak diye birşey yok bilin öğrenin ve ondan sonra konusun
Zayıflıktan ve uzun boylu olduğundan olabilir uzun boylu musun bu ara :)
Evet uzunum. kilo alinca gecer mi?
Uzun boylu ve zayıflıkla alakalı erkeklerde çok gördüm sorun buydu spor yapmıyorsun sanırım vucüt drenç göstermediği için kendini salıyor omuzlar öne yanlara çökünce sırttaki kürekler çıkıyor spor yap dengeli beslen iyi gelir olmadı bir uzmana görün benim boy183 kilo 85 hiç hiç aşırı zayıflamadım böyle bir sıkıntı görmedim aynı boyda olan arkadaşlarımda aynı sorun var :(
l*n manyakmisin bu kiz yanimda olsa lezbiyeen olurum laa
zayıf bayanları severim ben, zayıf fetişim var :D <3 bence bir mahsuru yok :D
bence bu tip sırt çok güzel bir bayana çok yakıştırıyorum ben
normal duruşun bu şekildeyse skolyoz olabilir en yakın zamanda ortopediye gitmelisin daha fazla ilerlemesin
kemiklerin iri canım o yüzden böyle :/ aynı durum bende de mevcut :/
googleden bulmuş koymuş benim sırtım diye geçiniyorsun :D
itici olsa duvarı iterdi.. baya yakın olduğuna göre bir problem yok
Kız geçen gün bacağını soran degilmisin sen. İyi bence.
Fake Bence Bu
Benimkinde de hafif yamukluk var. Hayattan soğutur adamı. :/
Benimde böyle sadece kürek kemiklerim çok belli değil bence böyle daha hoş duruyo
çok çekici bir bayan acaba senin sırtın ansıl merka ettim
Bir şey olmaz takmayın böyle şeyleri.
Böyle daha seksi ;) tabi kalçanda böyleyse süper ;)
Bir ortopediste göründün mü skolyoz olabilir misin
Gecen yil gittigimde omurgamin simetrik oldu soylemisti
Bence bu daha güzel görünüyor ;)
Yine fake 😒😒yapmayın söyle şeyler
Kilo alirsan gider normal
Allahtan balık etliyim böyle sorunlarım yok (H)
Kürek kemiği.
Zayifliktan.
böyleyse daha ne istiyosun
eğer sen buysa bende brad pitt
Bu kızın neresi itici.
bel kızmı da aynı mı?
Sende bel gamzesi var mı
ben bu kız milletinden çok korkuyorum fake bayan
Ne kadar da fake bir kız :S
Bu iyi seni temsil ettiğini düşünmüyorum
Neden kemikleri belli iste bunu anlattim diger kisimlar degil ki
Ve dedi kız bel gamzelerini gormuyorsun sanırım :)
bence kötü değil. kemik belli olsun ne olcak
Sen değilsin fake canim
Bu kızınki gibiyse çok seksi hic dokunma :)
l*n troller
ay çok itici öğürdüm falan yani
Değil.
harika bence
yoo iyi böyle :-*
böylesi makbul
Normal
ne varki bunda
Gamze si var 😊
kim bu:)))
zayıflıktan
İğrenç