bu konularda çok cahil biriyim o yüzden sormak istiyorum lütfen dalga geçmeyin. ben iç anadoluda büyüdüm ve doğal olarak burada deniz yoktu hep tatile babam köye götürürdü ama onlardan ayrı deniz tatiline gidecem
yanıma nasıl bir plaj çantası almalıyım. erkekler için aradığımda pek model göremedim ve sırt çantasıda olur mu?
ekstra mayo deniyor bu erkekler içinde geçerli mi yani 1 tane deniz şortu ile gitsem ikinciye gerek var mı?
ve plaj havlusu ille şart mı? ben kuma sermelik bir bir örtü düşünmüştüm ve evdeki banyo havlumu alırım sezlong olursa ona sererim ya da denizden çıkınca onunla kurulanırım diye düşündüm o olmaz derseniz plaj havlusu ille almalımıyım.
ve normal havluyada gerek var mıdır?
lütfen bilenler ciddi şekilde dalga geçmeden cevap verebilirler mi
yanıma nasıl bir plaj çantası almalıyım. erkekler için aradığımda pek model göremedim ve sırt çantasıda olur mu?
ekstra mayo deniyor bu erkekler içinde geçerli mi yani 1 tane deniz şortu ile gitsem ikinciye gerek var mı?
ve plaj havlusu ille şart mı? ben kuma sermelik bir bir örtü düşünmüştüm ve evdeki banyo havlumu alırım sezlong olursa ona sererim ya da denizden çıkınca onunla kurulanırım diye düşündüm o olmaz derseniz plaj havlusu ille almalımıyım.
ve normal havluyada gerek var mıdır?
lütfen bilenler ciddi şekilde dalga geçmeden cevap verebilirler mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar