Güncellemeler
+1 yıl
Arada saçlarımı falan elliyor sanki o da bana iş atıyor ama tam emin değilim. Akşam yürüyüş yapalım mı sahilde dedim. Tamam dedi. Sizce akşam bi adım atayım mı ne yapayım? Nası bi adım atılabilir
Yazlığa aile dostumuz geldi oğulları yakışıklı biri ve benden birkaç yaş büyük. Arada flörtöz bi şekilde bakışıyoruz. Dün plajda açık bi bikini giyindim ve denizde arkadan sarıldım sırtına çıktım falan etkilenmiş gözüküyordu. Onu etkilemek ve olayları hızlandırmak için napabilirim? Sadece açık giyinsem yeterli olur mu nasıl bi tavır almalıyım? Direkt öpsem ters teper mi mesela?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sahinde yan yana oturun... sohbet edin sonra başını omuzuna yasla devamı gelşir
denedim de tam ilerlediği söylenemez. d
Bu işler kadın yapar pat diye öpme hemen
napiyim? öyle omuz yaslamakla pek olmuyor
o bir sey yapmıyor mu istek yok mu
ya benimle flörtleşiyo aslında saçlarımı elliyor sarılıyor falan. Ama öyle açık açık bi şey yok. Ben de biraz olsun istiyorum yani. Sanki benim bir şey yapmam lazım gibi geliyor ama aşırı cüretkar bi şey olursa ters teper diye korkuyorum.
Bir akşam çok dekolte giy derin gögüs delotesi mini şort vs yanına git sık sık temas ety
bu akşam öyle yapmayı düşünüyorum beraber yürüyüşe gidicez umarım bi şeyler olur
bana yaz z sana fikirlker vereyim
yani aslında böyle açık giyiniyorum ya da temas ediyorum falan bikaç gündür ama bilmiyorum yani sanki başka bi şey yapayım gibi hissediyorum. acaba bu gece yürürken bayaa uç bi yere kadar yürümeyi mi teklif etsem daha yürüyelim diye? Belkş gidince frikik falan veririm? kndlskslaw
öpüşmeye başla keza o atmaz. Senin atman yakışıkalır aile dostu keza.
direkt öp mü diyosun anlamadım?
Biraz konuşun gül biraz sonra ona iltifat et ama direk değil dolaylı şekilde yap sonra elini felan tutmaya başla elini versene bee de gülerek ama sonrası öpersin. Bunu yapamıyosan beni çağır ben yapam artık anlattık gari her şeyi.
Böyle ucuz numaralar yaparak çocuğu etkileyemezsin senden çok var basitsin
Niyetin biseyler yaşamak sa fitili ateşle gerisi gelir merak etme
nasıl yapıcam
Birlikte denize ya da havuza girince sürtünmeye o bölgesine vucudunla temas etmeye çalış eger ki hareketlenme olursa sonra daha da çok sürtünme ye başla sonrasında da da kır zincirleri gerisi gelir niyetin vemekse 😉
yani sevişmek istiyorum ama çok da ileri gitmek istemiyorum sanırım sonra ya durmassa? ama ileri gidebilirim de emin değilim
Tam bir ilişki değil de yüzeysel bişey mi istiyorsun yani anladığım kadarıyla
O halde önce niyetini belli et ondan da karşılık alınca konuş fazla ileri gitmeden biseyler yaşamak istediğini ama ilesiri olur mu onu da zaman gösterir diye anlat kendini bence
Tamam mı o iş 😊 istediğini aldın mı
Yaz kaçamakları olursunuz 😂 ilerisi bilinmez.
ilerisini düşünmüyorum da şu anda ne yapıcam onu bilmiyorum
Uyumlu şeyler yapın açık saçık giyinip yılışık hareketler yapan kişiyle genelde ciddi değil geçici görüşülür. Kendiniz olup doğal olun derim olursa olur.
Direk opucek ya meseleye bak
öpmeyeyim mi
Aile dostu diyosun basit meze olma milletin ağzına sana kalsa dünden razısın ne istese yapcan 😂
Denizde mayonu cikar ona at ver tepkiyi gor etkiyi
Dedik ya
o da biraz fazla olmaz mı ya
hahahaha neden yaaaa üstünü yanlışlıkla düşürsen mesala.
haahah bilemiyorum ya düşürmüş taklidi yapamam da. nası yani direkt üstümü mü çıkartcam?
yahu çaktırmadan kopcayı açıver. ve eyvah mayom düştü moduna giriver. yardım iste iki elinle memişleri kapa yakışıklı mayoyu sana verirken hafif frikik ver. ve kopcasını takmasını iste... yaparsın artık yaaa bu kadarınıda
deniyebilirim. bu akşam başbaşa yürüyüşe gidicez ne yapabilirim akşm?
koluna gir yürürken. oturdunuz mehtap durumları var bu günlerde bacakların bacaklarına değsin. iyice yanaş mesala gene koluna gir başını omuzuna yaşa sıcaklığını nefesini kokunu hissetsin etkili yoldur aklında muhakkak sorgulayacaktır.
Ters Tepebilir Ailesine Anlatır
ailesine anlatmaz bence ama istemezse daha birkaç gün daha kalıcaklar benim için zor olur yani
Bence istemez dikkat et
Erkeklerin Ağzı Boş Oluyor bu Kız Bana Asılıyor diyebilir
Açık ol , çocuk zimba olur sjsjs
ne giyyim mesela
Uzun uzun anlatamam sikay ediyorlar sonra ozngecelm
kısaca anlat? . D
Olmaz
Yaş kaç
26
Neden etkilemek istiyon