Kızlar, bu loreal paris sunkiss renk açıcıyı deneyen varmı? ya da kullanan varmı?
görüşleriniz neler?
görüşleriniz neler?
Realistikkızz sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
ben kulandım ve gerçekten çok güzel saçıma istediğim rengi verdi bir baketini sürdüm kısa saçlarım tamamına ve gerçekten ara sıra insanlar soruyoda boyatınmı diye çok güzel gözüküyo saç rengin falan filan bende hayır diyom anlmaıyolar bile normaldede sarıya kaçan saç rengim var zatten
Denedim sorabilirsin istedigibi :)
kalıcılığı kac gün hayatım
Tamamen kalıcı sen sacini kesmedikce boyamadikca hep var :)
akma falan olmuyor yani :)
Yok hayir sacin uzar en fazla uzayan yerlere surersin oyle saca zarar vermiyo ki benim sacim koyu kumral surdugum yerler (ben bir ton tek actim :) ) acik kumrala yakin boyle ama tam acik kumral degil :) cok hos oldu :)
vallaha cok pis gaza geldim kesin alıp deneyeceğim :)
Önce bir ton aç hosuna giderse bir ton daha hatta ben riske atmamak icin bir tutam tek actim sonra gerisine surdum :D saci inceltmiyo bir de kurutma makinesiyle yapabilirsin gunes sart degil ben duzlestiriciyle yaptim kurutma gucsuz bizimki :D
kesinlikle deneyeceğim
aynen dediğin gibi önce bir kısmına denerim sonrasına bakarım
çoookk teskkur ettim <3 :)
Rica ederim :) umarim istedigin tonu yakalarsin :)
doğal ton istiyorum gözüm kaşım siyah çünkü
kezban gibi dolaşmayayım :))
Benim de oyle ama dogal duruyo gercekten :D
deneyip sana bu yorumdan döneceğim ::)
gizli ama kanımın ısındığı şirine <3 çok tesekkur ettimm
Rica ederim ben de aksama sacimi duzlestirirsem rengini atarim gostermek icin :)
oov süper olur beklemedeyim :)
Kysura bakma duzlestirmedim daha ya :)
spreyini mi kullanmıştınız yoksa jeli mi?
Merhaba, ben de denemeyi düşünüyorum da çok sarı olmaktan korkuyorum
Ben denemedim ama bu sene herkeste gördüm bolca. Herkes olumlu sonuç almış. Bende alsam mi almasam mi aradayım ama denk gelirse alırım sanirm
ben saca zarar vermesinden korkuyorum
Zarar vermiyormus içinde amonyak olmadığı için. Kademe kademe açtiği içinde kontrol sende. Dene bir istersen
aynen denerim bir kısmına
bide saclarım cok uzun risk almayayım :)
Ayşegül-makyajmidedin ve duygu ozaslan kullanmi youtube da videolari var izle istersen ben begendim :D
Bende kullanmayi dusunuyorum ama gunes sart mi acaba :D
güneşten ziyade sacı yıpratırmı diye düşünüyorum
Kurutma makinesi ile de oluyor
Cok tesekkur ederim evet benimde aklima geldi sanirim saci hafiften inceltiyormus bence kullandiktan sonra fazla duzlestirici falan saclari zamanla yiptarabilir :/
evet okudum aynen denemek lazım :)
Aynen watsonsda varsa bende bir alayim, bide extra blonde gibi bir sac rengi acma spreyi de varmis onada bakabilirsin :)
çok sağol canım
baktım da şimdi güvenemiyor insan
Evet biraz yorum okumak lazim 😁
aynen öyle canım
denemedim ama john friedanın da vardı bu tarz ürünler saçı çok kurutuyo ben alıp kol kıllarıma yapmak istiyorum sarartıcı gibi
Saçım da boya var... İlk defa boyadığımdan pişman oluyorum! :(
Nedir sizde ki bu sarışın olma meraki özenmeyin şu Ruslara ya ne güzel kızsınız hepiniz. Ben doğal sarışınım ama hiç siyah saça kızıl saça özenmiyorum. Kendinizde ne yoksa onu istiyorsunuz
Renk açıcılar saçları çok yıpratıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?