Sizce hangi ülkenin kadınları daha güzel? Ankete katılınn
Türkiye
Bulgaristan
Rusya
Almanya
Amerika
Ukrayna
Her kadın güzeldir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Uzun yıllardır yaptığım araştırmalar sonucu tezimi sunmaktayım.
İsveç Kadını: Güzeldir, yüzünde genetiklerinden gelen bir simetrik güzellik oluyor, ama genelde balıketli, kilolu ya da 180 falan oldukları için, elleri ayakları falan da dev gibi oluyor dolayısıyla insana itici geliyorlar, bir de bunlarda öyle bir ego var ki kendilerini elf falan zannediyorlar.
Latin Kadını: 12-13 yaşında cinselliği keşfettiği için hayatının her dakikasını cinsellik üzerini kuruyorlar genelde, harika kalçaları oluyor bunların, iğrenç yüzü olanlar bile kalçadan kurtarıyor, boyları genelde 155-165 arası. Türk erkeğine aslında en uygun yabancı kadın bunlar
Rus/Ukraynalı: Şimdi Ruslar ve Ukraynalılar tip olarak benzese de aşırı farklılar, Ruslar artık fakir değil, cinsellikten çok iyi yaşamaya bakan kadınlar, tabii bunları Türkiye'ye ucuz tatile giden varoş Ruslar'dan baz alarak söylemiyorum, moda anlayışları iğrenç. Şalvar giyen Adriana Lima nasıl çekici olabilirse, genelde Rus kadınları da öyle. Güneylileri pek sevmezler
Ukraynalı: Bunlar görmemiş gibi heryere atlayan tiplerden, fakirler genelde. Ukraynalı olmasına rağmen sanki ülkesi bir Amerika kadar süpergüçmüş gibi ego ile yaşarlar, aşırı milliyetçiler. Düğünleri falan da çok kekomsu oluyor. Önerilmez buranın kızları, ama Türk erkeklerine (Türk demeyelim de ülkelerinden kaçmak için yabancı erkekler) kolay ilgi gösterirler. Başka yabancı pek bakmaz Türklere bunlardan başka.
Leh Kadınları: Son yıllarda pek moda oldu Avrupa'da falan güzeller diye, yalnız leh kadınları güzel olduğu iddia edilse de tam olarak "Leh kadını" diye bir standart yok, yani öyle sarışın mavi gözlü, ya da esmer falan değiller. Türk kızı gibiler, her ırkından, her milletten varmış gibi hepsi farklı neredeyse. Bunlar da kezban oluyor genelde, koyu katolikler evlilik öncesi el ele tutuşana bile kızarlar genelde yollarda falan. Türkiye toplumuna en yakın Avrupa ülkesidir belki de, o yüzden dışa kapalılar.
Başka ırklar varsa merak ettiğin, cevaplayabilirim dfghjk
Bulgar
Ukrayna kadını ile aynı onlar
Türkiyenin kadını ve erkeği insanı heryerdekinden daha güzeldir, güzel düşünür... Sapkınları hariç.
A dedim. Ben napim aynı dili konuşamadığım, benzer hayatlar yaşayamadığım bir kadınla. :/
Cevap
14Cevap
Türkiye dedim.
El mahkum birini seçip katlanacağız, hayal kurmaya lüzum yok =((
Hahah bu iyiydi
Ülkeye göre güzel seçilmez gönlüne göre güzel vardır. Aşık olduğundan daha güzeli de yoktur.
Türkiye diyorum, Amerikaya tıkladım ama her kadın güzeldir. 😱☺
Tabiki Türkiye-daha insancıl, daha masum, daha kadınsı :)
sarışın olanlar türk kızını bu listeye alman kesinlikle yanlış ve de rus ile türk kızını karşılaştıran ya kördür ya da deli
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :)
azerbaycan neden yok :D
Her kadın güzeldir bence bakımlıysa.
Litvanyasiz kaldigim icin Ukrayna dedim.
Amerika sanırsam çok güzelleri var
Amerikalı kızlar güzel oluyor
Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
bu resimlere bakınca hepsi güzeldir
arnavut kızları olabilir
bütün kadinalr güzel bence :)
Ulkemin kizlarinin ustune gul koklamam
Brezilya
Amerika
hespi iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar