iskandinav ülkelerindeki kızlar sanıldığının aksine çokk çirkinmiş bizzat görmüş olanlardan biliyorum.. Ayrıca yabancı kızları çok beğenenler onların ülkelerinde yaşamışlığı var sanki Türk kızlarını eleştirmeyi bırakın bizi de dışarda beğeniyolar :)
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
ilk satır 3. sütündaki kadın güzel görünüyor
türk olan sondan ikinci satır ikinci sütundaki mi?02 Yorumla
+1 yılülkeleri resmen eziklemişsiniz ya ne bu böyle ben hiçbirini seçmiyorum arkadaşım
genç kurttaki dizide kira diyorum o hangi ülkeli asya tarafından heralde :D
resimdeki türkler kacıncı sırada :D07 Yorumla- +1 yıl
bunların çogu hürreme benziyor renkli göz sarı şaç :D
- +1 yıl
25.26.27.28 bunların biri türk
26. da türk olamaz ama garanti onlardan biri - +1 yıl
yok beeee kim uydurduysa bunların hepsini aynı ülkeden toplamışlardır sende ülkenin kızlarını beyabi ezdin neleri var ben bunların hiçbirini begenmedim asya tarafını begenirim genellikle ama ortamalyı çok düşürmüşsün :D
rus kızları bir melek ötesi yok...mailorderbridesz.com/.../russian-brides.jpg
215 Yorumla- +1 yıl
@armi-_
başkan bu ne rus sevdasıdır vacip oldu seni bir rusla evlendirmek gözlerin açık gidecek rusda rus rusda rus :D - +1 yıl
@Soran
sende hastaya ilaç soruyorsun bu sitede ruslarla içli dışlı bir armi başkan var o tanıyamazsa kalıbımı basarım ülkede kimse tanıyamaz :D - +1 yıl
6'nın 2. veya 3. sırası rusa benziyor. iddialıyım rusları armiden iyi tanıyorum :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılBunlar ülkenin en güzel kizlaridir. Ukraynanin en guzeli turkun en guzeli rusun en guzeli koyulmustur. Yani gecerliligi sıfır
Rus iyi degil ukrayna iyi demissin ukrayna ve rus ayni atalardan gelmislerdir yanyana koy fark azdir. :)))))015 Yorumla- +1 yıl
Alakasi yoktur cunku ukrayna rusyadan kopan bir parcadir. Ruslarin daha güzel oldugu söylenir cunku gercek ruslarin gözleri kısıktır bu onlari daha güzel yapar.
- +1 yıl
Rus ya da ukrayna bir fark etmez sonucta genel olarak türk kızından güzel iki ülke kızları.
- +1 yıl
Turkiyede 50 kadindan 1 i mavi gozlu sarisin.
Hala tabloya bakarak yorum yapiyorsun.
Rus daha guzel ayrica. - +1 yıl
Türk kızı esmerdir genel olarak guldurme beni guldurme.
Türkiyede 50 kadindan 1 i sarisindir lutfen biraz mantik lutfen :)
Hala yok turkler sarisin mavi gozlu diyorsan diyecek bisey yok
... - +1 yıl
zaman-online.de/.../...a-turk-ve-alman-kadini-.png buradan bakın
- +1 yıl
Pardon türkce karisti :) evet tamda o türk kızı vasat yani rus ve ukrayna cok daha harika
- +1 yıl
Ukrayna daha iyi ama hemen hemen aynı bence Türkiye ile Türk çok daha güzel buradaki Rus tiplemesinden demek ki zevk meselesi rusun yüz tipi çok yuvarlak burnu biraz büyük ve dudakları çok dolgun değil www.haberself.com/res/img/hbr/8/10/12685_m.jpg türkün burnu on numara yüz tipi karakteristik ve dudakları çok dolgun :D i.ensonhaber.com/resimler/diger/kadin_1062.jpg Ahaha yanlış anlamayın tabiki bu listeye uyan ve uymayan kız çoktur türkiyede ve rusyada sadece şuraya bakıldığında benim gördüğüm bu hiçbir iddiada bulunmuyorum türk kızı çirkin olsa aynen çirkin derdim :D
- +1 yıl
Sen cidden ruslara düşman olmuşsun beyin eror veriyor. Rus ukrayna cok farkli saniyorsun
- +1 yıl
Niye Ruslara düşman olayım ben ya zorum ne benim güzele güzel çirkine çirkin diyorum bu kadar basit şu iki üç insan yerine koymadığım dönüp hiçbir şekilde suratına bakmayacağım türk erkekleri yüzünden mi ruslara düşman olucam hanımefendi benim kitabımda tek bir şey yazar önemli olan iç güzelliktir kendi sevgilimdede yalnız bunu ararım ayrıca objektif bir insanım ŞU LİSTEDE bana göre ukraynanın kadın tipi ile rusun kadın tipi arasında çok fark var ve ukrayna çok daha güzel rusu da çok beğenmedim sorun başka ülke dürüstçe cevap vereyim ukrayna kızlarının daha güzel olduğunu sadece ben düşünmüyorum bakın bu arkadaş da açıklamış sebebini https://forum.donanimhaber.com/m_10613060/tm.htm
Ruslar, türkler hikaye şu İtalyan lolitalari var yaaaaa çok güzeller :)
01 Yorumlasağ üstteki çok hoş bence hangi ülkeymiş nasıl öğrenicez
011 Yorumla
+1 yılİskandinavya ülkelerindeki kızlar daha güzel geliyor bana. Kumral, beyaz tenli ince uzun oldukları için.
Üstten 6. Soldan 2. iyi gibi görünüyor.03 Yorumla- +1 yıl
İskandinavya demiştim. Bir insan kendisini ancak bu kadar tanıyabilir.
Ego was gere.
+1 yılDunyanin en guzel kadinlari venezuelada bulunmaktadir. Siz once bunu ogrenin sonra tip yarisina girin
17 Yorumla- +1 yıl
Ogrenmissinz rus rus ornek vermissin cildirdim abd yapilan bir ankette 50 sirada turk kizlari netten bakabilirsin
- +1 yıl
Surekli kendinizi abartma pesindesiniz
- +1 yıl
Rusya dememin tek bir sebebi var türkiyedeki kadın ve erkekler rusyadaki kadınları güzel buluyor hiçbir şey ispat etmek için uğraşmıyorum bunu o küçük beyinlerinize sokun şu listede rus kızı bana göre çok güzel değil ama ukrayna almanya ingiltere hollanda türkiye vs gerçekten güzeller buna objektif bakış denir. Benim tavrıma "bak knk rus en iyisi diyordun o değil de şuymuş" türünden samimiyet senin tavrına ise "türkleri güzel göstermeye mi çalışıyon" gibisinden samimiyetsizlik ve önyargı denir. Bir ülkede on numara kadın ve erkekler olabileceği gibi çirkinlerde olabilir pek mümkün venezuela genel olarak güzel kızları bulundurur filipinler de öyledir ben buna laf atmadım ama sen türklere çirkin diyorsan ben şu listeye dayanarak ve kendi gördüklerime dayanarak yanlış derim yanlış olmadığını düşünsem haklısın derim beni kimseyle karıştırma adam seçemiyorsan konuşma ayrıca sen dış görünüş gibi bir etmeni bu kadar büyütebilecek zeka özürlü bir insansın bunu da bil ona göre konuş.
- +1 yıl
kendini abartan varsa burnu havada olan yanlış yapıyordur sen herkesin onun gibi olmasını bekliyorsan en büyük yanlışı yapıyorsundur yok sen böyle bir insansan türk erkeği abaza dediğimde abaza olmadığın halde kendini bu listede değerlendirmek isteyen o zaman beni kendinle bir tutma türkiyede çok çapsız kız gördüm haklısınız onları tanıdıklarımla bir tutmayacağım gibi seni de şu saçma sapan türk erkekleriyle bir tutmak istemezdim kardeşim üzgünüm inan bana
- 01 Yorumla
arjantinli kızları güzeldir diye biliyorum.)) bizimkiler arjantini niye fethetmemişlerki. D
00 Yorumla
+1 yılrus desinler benim için Türk kadınlarından sonra Japonlar gelir :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılYerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı.. gerisi hikaye
10 Yorumla En alta birinci sıradaki afrikalının, üstündeki Türk kadını.
02 YorumlaSatır 2 sutun 3 türk mü? Ya da satır 4 sutun 4 teki? :)
02 Yorumla
+1 yılya genelde dünya güzelleri venezuela dan çıkıyo ama bence soğuk iklime sahip ülkelerin insanları daha güzel oluyo iskandinav ülkeleri mesela
00 Yorumlailk 4 un en sagındakı bırde asaga dogru 7 sıranın 2cısı
07 Yorumla
+1 yılKendimi 1. satır ve 4. satırdaki kadınlara benzettim
00 Yorumla
+1 yılsondan ikinci diyecektim ama türkiyeymıi zaten demişsin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılilk sıradan 2. gördüğüm en güzel kızlardan biri.
03 Yorumla- +1 yıl
doğrudur bizim kız kim süle :D
Türk hangısı? 3. sutun 4. olan mı?
05 Yorumla
+1 yılElbetde :
♥ A Z E R B A Y C A N ♥
AY BALAM :)00 Yorumla
+1 yılBaştan sağdan birinc. Hangi ülke?
01 YorumlaModa & Stil konusunda 306 cevap paylaştı. bişey sorcam türkiye bunlardan hangisi?
02 Yorumla6. sütun ilk sıra, ukrayna falandır heralde
02 Yorumla
+1 yılSlav kadinlari bence, rusya 22 mi?
01 Yorumla
+1 yılTürk kadını 7. sırada sanırım.
07 Yorumla- +1 yıl
6. sütun 2. veya 3. resim rus değil mi :) yüz hatlarını iyi biliyorum onların :D
- +1 yıl
ah be yaklaştım ama :D yalnız rusyada o kadınlar da var yahu :D
- +1 yıl
armi fos çıktı yalnız ona çok güldüm :D
4. Deki bizim ailedeki kızlara benziyo
02 Yorumla
+1 yılUkrayna felaket hacı :D
02 Yorumla- +1 yıl
tavsiye ederim git sende :D
+1 yılSlav fotoya gerek yok.
00 Yorumlaen baştaki abla
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl anlacaz kim hangi ülkeden
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirinci dördüncü ve altıncı sıra
3 7 güzelmiş
02 Yorumla
+1 yıl4. satırın sonundaki
02 Yorumla- +1 yıl
Vay be
Gizli Üye(30-35)+1 yılson satır ilk sıra
01 Yorumla
+1 yılEn ust sagdaki
04 Yorumla- +1 yıl
1. sutun 4. sıra o nasıl tayland lı olur ya :S
+1 yılSondan 2ci
03 Yorumla- +1 yıl
Ben yanlis anlattim her sutunu bir ulke sandim simdi duzeltiyorum sondan 2. ci sutun illk bayan
- Moda & Stil konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılFinlandiya
04 Yorumla- +1 yıl
22 ya da 26 olmalı
- +1 yıl
Hangisi peki finlandiya :D
+1 yılTürk kizi candir
10 YorumlaNorveç
00 YorumlaIsvec
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?