Kulak kıkırdağımı tabancayla deldircem?

Sizce deldirsemmi lütfen dikkate alıp doğru düzgün yorumlar yapın 1 ay içinde deldiricem ben tabancayla bir eczanede deldirmeyi düşünüyorum zaten iki delme şekli var piercingcide iğneyle uyusturup diğeri tabancayla soğuk sprey veya kremle kulak memesinde hiçbirr sıkıntı olmaz piercingcide 50 TLDEN 100 KADAR KIKIRDAK DELDIRMEK TABANCAYLA 5_10 ARASI kikirdagina gelince is değişir kuzenlerimde ve arkadaslari da da var hiç acimadiginisöylüyorlar tabancayla deldirmisler onlar da kulak kikirdagi piercing in diğer adı HELİX PİERCİNG bence çok cool ve havalı gösteriyor özellikle kuyruk topuz toplu saçlarda yani halka veya küçük taş küpeler çok hoş duruyor bence benim değinmek istediğim konu bilgisi olan araştıran veya kendilerince yazabilirmi? Suphe ettiğim konu şu tabancayla delinince kikirdak parçalanıp kulak hasar görmesi diğeri sinirlerime akupunktur noktalarına gelmesi iltihap kapmasi acı derecesi fakat bu yerde bir çok yerde sinir yok filan diyorlar akupunktur noktası yok diyorlar diğerleri var diyor iğneyle deldirince steril olduğu için iltihaplanma olmaz tabancaylada olmayabilir fakat diğeri daha yüksek bazı zamanlar kullara 2 delikten fazlası olmadığını zararlı olacağını soyluyorlaaphasar sonucunda denge kaybı işitme kaybı hatta bile olan duymayan varmış bas dönmesi falan filan ama napsam bilmiyorum of of iğneyle deldirsemmi ama o bir kesin okuduğunuz için çook thanksler canlarim umarımkikirdak deldirmek isteyen arkadaşlarımın faydası dokunmustur SORUMA CEVAP VERIRS2NIZ MUTHIS SEVINIRIM BU ARADADIGER SORULARIMA GOZ ATMAYI UNUTMAYIN TESEKKURLER

Melissselin...