Sanırım tabanca ucuna küpe takıp deliyorum sonra küpeyi çıkarsam normal küpe taksam olur mu?
3 ay
Sanırım tabanca ucuna küpe takıp deliyorum sonra küpeyi çıkarsam normal küpe taksam olur mu?
Bence hiç deldirme Light erkek sen Light erkeksin oğlum çavdar erkeksin kepekli erkeksin 1 kalorilik erkeksin bi delikanlı adam küpe takar mı puu yazıklar olsun senin erkekliğine sen var ya sen Light bi erkeksin sen delikanlı hiç olamazsın hadi git işine Allah aşkına delikanlı adam küpe mi takar sen ne biçim erkeksin Light erkek
Herkes takıyor awk
@Doğaçhasliman393839 ne saçmwlıyorsun
Ben hiç bir şey saçmalıyorum küpe takmak erkeklere göre değil kadınlara göre size hiç yakışmaz erkek adam küpe müpe takmaz takarsa gözümde artık delikanlı değil Light erkek bundan sonra böyle küpe takacaksan tak ama şunu unutma küpe takanlar delikanlı olmaz Light erkek olur nokta
Kulak tabancasıyla deldirmek çok tercih ediliyor ama en hijyenik ve sağlıklı yöntem değil canım 😕 Mümkünse iğneyle, profesyonel bir piercer’a deldirtmek her zaman daha güvenli 👍
Tabancayla da deldirmiş olsan, ilk takılan medikal küpeyi en az 4-6 hafta kesinlikle çıkarmaman gerekiyor. Delik tam oturmadan küpeyi çıkarıp normal küpe takarsan enfeksiyon, şişme, kapanma riski çok yüksek 🚫
En iyisi:
İyileşme sürecinde sadece ilk takılan küpe kalsın, her gün antiseptikle temizle, elinle çok oynama. Delik tamamen iyileştikten sonra normal küpelere gönlünce geçersin ✨🫶🏻
Cevap
1Cevap
Savaşa giden erkekler / kulak tancasınfan korkan erkekler
Soruuu yanıtla ya
Zararssız
Emin misin bir şey olmaz dimi delsem normal küpe taksam
Ben bu kadar Light erkek gördüm ama nu uygulamada ilk kez görüyorum hanımefendi görüyorsunuz değil mi erkeklerin değerlerini beş paralık etti bence bana hak vermelisiniz çünkü delikanlı adam küpe takmaz o kadar küpe takanlar Light erkektir şimdi doğru değil mi hanımefendi biliyorum birazcık düşündünüz ve bana hak veriyorsunuz teşekkürler bence ben haklıyım hem de çok haklıyım
Doğru söylüyorsunuz hanımefendi beyefendi çok haklı erkek adam küpe takmaz
@Doğaçhasliman393839 doğru diyor erkek adam dediğin küpe takmaz yüzük takar onun yerine
Bujiterilerde takma küpe dolu illa deldirmen gerekmiyor
Gerçekten mi yuh sende mi Light erkeksin bütün erkekler neden Light erkek oldu ya evet deldirmek iyi bişey değil zaten ben erkeklerin küpe takmasına ben karşıyım erkek adam küpe takmaz takanlar hep Light erkek delikanlı değil
Bence hiç de sığ falan değil delikanlı adam küpe takmaz o kadar küpe takan Light erkek delikanlı adam dediğin küpe değil sadece yüzük takar o kadar bana hiç hak vermiyor musunuz sen yoksa taş fırın erkeği değil misin yani taş devrinden kalma
Yani bence de delikanlı erkek küpe takmaz küpe dediğin takı onu da kadınlar takar ben kadınlarda daha iyi buluyorum erkeklere hiç yakıştıramıyorum
Makyaj erkekler icat etse ne olur sanki erkek adama makyaj yapıyor sanki sütyeni erkekler takıyor bikiniyi sanki erkekler giyiyor erkekler icat etse nolur erkek adam makyaj yapmaz küpe takmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?