arık e leri de mi o diye yazıyoruz. vücut herkesde var ve seks yaparken memelerin kalçaların şekli değil elinde dilinde bıraktığı his önemli o yüzden seksiliğin vücutla çok alakası yok. vücut çirkin olmasın yeterli. asıl seksilik kadın istekli olmasında.
telvizyonda sinemada seksi diye gösterilen kadınların sadece seyredilen kadınlar olduklarını unutma. o kadınların görünüşünü seksi buluyoruz. yatakta yanımızda olmasını isteyeceğimiz kadınlar değil. göğüsleri dört dörtlük görünen kadınlarla sevişmenin hiç bir zevki yok. çünkü elinin altında içindeki plastiği hissediyorsun. sarkık olsun küçük olsun ama gerçek olsun. hangi türde vücudu seksi buluyorsan aynı şekilde bir şişme kadın yapmak mümkün. ama seksi olur mu sence. kanlı canlı sevişme isteği duyan zevk alan kadın seksidir. vücut dediğim gibi herkesde var.
anlamadım ne demek istediğini. sen zaten çirkin olduğun için seninle asla sevişmeyeceğini biliyorsun o yüzden b*k atıyorsun mu diyorsun. kedi uzanamadığı ciğere mundar der mi diyorsun.
güzelim çirkinim diye yatakta çirkin kadınlarla sevişmek isteyecek değilim herhalde. dünyanın en güzel kadınıyla sevişeyim isterim. olmayacağını biliyor olmam istememi engellemez. ayrıca buradaki kişiler gerçekten karşımda olsa nasıl olsa ulaşamayacağım deyip artistlik yapabilirim. ama şimdi bu kadınlara seksi değil demek nasıl bir fayda sağlayacak ki bana. herkesi seksilik anlayışı farklıdır. benimki de böyle arzulu istekli anlamlı bir yüzü olan ve vücudu da çirkin olmayan bir kız isterim. aynı zamanda vücudu da çok güzel olursa (tabi doğal olarak estetik değil) daha güzel olur ona da itirazım yok.
bu kadınlar seksi değil. çok da basit birincinin alnı geniş burnu büyük plastik maske gibi duruyor. ikincisi sanki gerçek bir kadın değil de cansız manken gibi yüzünde en ufak bir ifade yok. üçüncü zaten kendi düşüncesine göre bir kadın değil kendisini götten ibaret sayıyor dönmüş onu gösteriyor. önde bir halt yok sen buna bak der gibi dördüncü çocuksu görünüyor. tahrik edici değil. son resimdeki zaten başka yere bakıyor. gözleri görünmeyen kadının seksi olması mümkün değil
ne demek resim canalanacak değil. şimdi şu iki resimdeki yüzlerin verdiği ifadeyi ayıramıyor musun sen. ayırca 2 3 5 aynı kişi olabilir önemli değil. yüzlerinde ve bakışlarında bir karakter olmadığı için fotoğrafçı nasıl çekerse öyle görünürler. makyaj güzeli onlar. anlayamamam normal
Phhhhuauuauauuahhahahhahhahahhahh ya sayende epey güldüm ha :D Bunların nesi seksi Sen bide şu fotoya bak https://www.volpeypir.com/upload/3100.jpg Al sana seksi bakış
bunlar seksi demedim. hani diyorsun ya resim bu canlanacak değil ya her kadının yüzünde farklı bir ifade vardır. kimisi seksidir kimisi değildir. bunlar rastgele seçtiğim iki resim. ikisinin yüzündeki anlam farkını gör dedim. senin koyduğun resimlerdeki yüzlerde bir anlam farkı var mı onu gör dedim.
Yav sen yüz fotoğrafıyla bütün bir fotoğrafı boydan verilen pozu birmi tutuyorsun Oradaki amaç vücudu ön plana çıkarmak seksilik yiz ifadesiyle değil vücut hareket ve biçimiylede olur Gayet seksi yukardakiler Çok saçma konuşmalar bunlar gereksiz yani
seksilik vücutla falan olmaz güzelim. tavırlar bakış konuşma gülüş gözler önemlidir. o taş gibi vücudu olan hatun aşkım ne yapık durug. gelivee yamacıma gari. desin bakayım seksilik falan kalıyor mu
En İyi Cevaplar