Düzleştiriciden kuruyan, yıpranan, koparak dökülen saçları 1 ay 2 ay gibi sürede toparlayacak yöntem var mı? Düzleştirici kullanmayı bıraktım, şampuan ve bakım önerileri arıyorum.Düzleştiriciden yıpranan saçlar için ne yapmalı?
Isıya biraz ara vermen gerekiyor. Onun dışında saçına saç bakım maskeleri de yaparsan iyi olur. Çünkü saçlarının ısıya değil artık bakıma ve dinlenmeye ihtiyacı var. Kullandığın saç şekillendirici de saçlarına zarar veriyor olabilir. Sana saçlarına zarar vermeyen bir saç şekillendirici markasıı önermek istiyorum. Dyson Teknolojisiyle tanışmaya ne dersin?
Dyson'un pürüzsüzleştirici Fırçasıyla Düz Ve Pürüzsüz Saçlar Hayal Değil
Dyson'un pürüzsüzleştirici Fırçasıyla Düz Ve Pürüzsüz Saçlar Hayal Değil
Dyson' un pürüzsüzleştirci fırçası sayesinde mükemmel düzlükteki saçlara fırçaların özel tasarımlı Coanda etkisi sayesinde kavuşabilirsinsiniz. Saçlarınız bu zararsız şekillendirmenin verdiği rahatlıklayken size de gün boyu saçlarınızla muhteşem görünmenin keyfini çıkarmak kalır.
Farkını Konuşturmayı Sevenler İçin: Farklı Saç Başlıkları
Farkını Konuşturmayı Sevenler İçin: Farklı Saç Başlıkları
Saçlarımızı yalnızca tek modelle sınırlandırmak elbette doğamızda yok. Farklı saç stilleri denemek istemek en doğal hakkımız. İşte sırf bu yüzden Dyson birden çok saç başlığına sahip ve istediğiniz zaman başlığını değiştirebiliyorsunuz. İster düz, ister kıvırcık, isterseniz de dalgalı tamamen tercih sizin.
Saç Aparatlarınızı Ve Saç Şekillendiricinizi Saklamanız İçin Özel Tasarımlı Saklama Kutusu
Saç Aparatlarınızı Ve Saç Şekillendiricinizi Saklamanız İçin Özel Tasarımlı Saklama Kutusu
Saç şekillendiricinizi iyi korumanız gerekiyor çünkü çok hassas olan saçlarınızda tekrar tekrar kullanacaksınız. Sıradan saç şekillendiricilerin çoğu zaman saklama kutusu bile olmayabiliyor. Dyson yine saçlarımızı düşünmüş ve onlar için bir de özel saklama kutusu tasarlamış. Bu kutu deri ve yumuşak kumaşla kaplandığından saç şekillendiriciniz uzun yıllar kendini koruyabilir.
İsteseniz De Saçınızı Yakamayacaksınız: Akıllı Isı Kontrolüyle Saçlarınızı Güvende Tutun
Akıllı Isı Kontrolüyle Saçlarınızı Güvende Tutun
Siz saçlarınızı şekillendirirken bazen ısı ayarının farkında olamıyor olabilirsiniz. Ama buna artık gerek yok. Dyson akıllı ısı ayarıyla, hava akımındaki sıcaklığı ölçerek 150 derece altında ısıyı kontrol altına alır ve saçlarınızın yıpranmadan şekillenmesini sağlar.
Benim saçlarım da düzleştirici uygulamadığımda kabarık ve dağınık duruyor. Kesim olarak modelli de tercih etsem, hiç güzel durmuyor. Genelde omuzlarda ya da omuzlarımın biraz altında kullanıyorum. Aşırı ısı uygulamak saçlarımı çok kurutup yıpratıyor bu yüzden çok uzatmıyorum.
Düzleştiriciden yıpranan saçlar için ne yapmalı?
Düzleştiriciden yıpranan saçlar için ne yapmalı?
Öncelikle saçlar düzleştiriciden, aşırı ısı uygulamaktan yıprandıysa ısıya kesinlikle ara verilmelidir.
Saç tipine uygun, onarıcı bakım ürünleri tercih edilmelidir.
Isı uygulanacaksa, öncesinde saçları ısıdan koruyacak ürünler mutlaka tercih edilmelidir.
Aşırı kuru saçlar için haftada 1-2 kez argan yağı maskesi uygulanmalıdır.
Saçlar çok sıcak su ile değil, ılık su ile yıkanmalıdır.
Tarama öncesinde mutlaka saç kremi, saç bakım yağı kullanılmalıdır.. Isıdan zarar gören saçlar çok fazla kuruyor ve kuruyken taramak saçları daha çok kırıyor.
Aşırı ısı olmadan saçlara nasıl şekil verilir?
Aşırı ısı olmadan saçlara nasıl şekil verilir?
Daha önce birisi saç şekillendiriciyle saçlarına şekil vereceksin ama saçların yıpranmayacak dese inanmazdım :D Ta ki Dyson Airwrap videolarını izleyene kadar. Dyson Airwrap Saç Şekillendirici saçları hava akımını kullanıp coanda etkisi yaratarak şekillendiriyormuş. Videolarda gördüğüm kadarıyla saçları mıknatıs gibi kendine doğru çekiyor ve bize ekstra yapacak bir şey bırakmıyor çok pratik.
Bir süre önce Çağla Şikel'in videosunu da izledim. Resmen kısacık bir sürede saçlarını hacimli hale getirdi Dyson Airwrap'in hacimlendirici fırçasıyla :) Böyle bir şey hepimize lazım. Isıyı kontrol altında tutarak, hava akımı sayesinde saçları şekillendirdiği için saçlar ısıdan zarar görmüyormuş. Harika bir teknoloji ya 🤩
Benim saçlarımda düzleşticiden çok yıprandı ya düzleştirmesem çok kabarıyo normal haliyle hiçbiyere gidemiyorumki. Düzleştirmekte çok yakıyo bazen 180 dereceye indiriyorum o zamanda ben dışarı çıkana kadar bozuluyor saçlarım 😥
@chick01 Evet aşırı ısı maalesef saçların yapısını daha çok bozuyor. Düzleştirici sonrasındaki o pürüzsüz görünüme alışıyor insan, düzleştirmeyince hoş görüntü ortaya çıkmıyor :) Saçlarının bakıma ihtiyacı var aşırı ısıya da mutlaka ara vermelisin. Videosunu da attığım Dyson Airwrap'i mutlaka incele derim saçları aşırı ısı olmadan şekillendiriyormuş :) Hepimize lazım bence
Kendime birkaç saç bakım ürünü bakıyım en iyisi kestirmeyide hiç istemiorum videoyu izledim çok iyi görünüyo gerçekten saçları yakmıyorsa almayı bende isterim
Sen bilirsin. Dökülene rastlamadım çoğu kişiye önerdim memlun kaldılar. Eğer istersen zeytin yağ sür. Unutma bakım şampuanlarında kremlerinde bilmediğin bir sürü kimyasal var.
hindistan cevizi yagi tavsiye ederim, ayni problemi bende yasadim ve simdi saclarim canli ve cabuk uzuyorlar, sadece dikkat etmen gereken tek sey, hindistan ceviz yagi saci onarir ve yumusatir, o yüzden sadece kirik bölgelere sürülmesi gerekir, sac diblerine sürmeyin, yoksa saclar yumusar ve dökülür, o yüzden sadece kulak hizasindan asagiya dogru sürerseniz, zaten ihtiyaci varsa sac dibleriniz bu yagi emer. ve bir süre isiya ara verin, 1 ay deneseniz bile faydasini görürsünüz.
saçlarımı açmam gerektiğinde kendisi lüle lüle zaten rahat şekil veriyorum ama bağlayacağım zaman azıcık düzleştiriyorum düşük ayarda oluyor çok bastırmadan hafifçe.
En İyi Cevaplar