Annem beni hala boynumdan koklayarak öper ve her seferinde de ''hala bebek gibisin'' der :)
Bebek kokan kızları/erkekleri nasıl buluyorsunuz?
Annem beni hala boynumdan koklayarak öper ve her seferinde de ''hala bebek gibisin'' der :)
benim eski kız arkadasımın üzerinde sürekli bi koku vardı değişik bir koku ne güzel ne çirkin bir koku anlamıyordum ne anlama geldiğini anlamak içinde ex askıma sordum:)) oda söle böle falan filan dedi:)) bence ben o kokuya asık oldum o gidince ask bitti:) sonuca gel diceniz sonuç: koku önemlidir ! :)))
bebek bezi kokusu olmasın da:) artık cocukluğuna veririm bebek koksun derim:)
bu arada yazılışını unuttum da okunuşu börbis kris olan bi bayan parfümü var natural... 10 numara...
Börbiris kıris o :)
ne karın ağrısıysa:)) hahahaha:D
:D :D ingilizce katliamı yaptık burda, biri de çıkıtp yazmadı şuraya :D
gören var mı diye sorsana:D ama sen çaktırma yine:)
şş sus rezil olcaz :D
Aman onu çoğu anne der, benim ki de diyor :P
Her anne babanın çoçuğu 40 yaşınada gelse çocuktur gözünde :P
İyi kok sen süt gibi napim :D
:)) işte düşünceleriniz almak istedim ben de :) teşkkrler
bence çok hoş :) bebek gibi kokması ben nasıl kokuyorum bilmiyorum :) insan kendi kokusunu alamazmış.
''koku'' (perfume) filmini izle :)
Cevap
18Cevap
ben parfüm hiç kullanmam eşim tenimin bebek gibi koktunu ve bunun seksi oldunu söler.yoksa parfüm kullanmayım diye benimi kandırıyo:)
Kanma bunlara :))))
eveett bak ben bunu kızlar için çok kullanırım bebek gibi kokuyor yumoş gibi kokuyor diye. Tabiki de. Bebek gibi yumoş gibi kokan kızlar böyle bana narin, yumuşacık, dokunsan incincekmiş gibi geliyor. :))
bebek kokusu dediğin tazeliğini güzelliğini yitirmemiş, bi ton boya ve kimyasalla kayış gibi olmamış tende olacağı için..e otomatikman çekici bulurum
koku önemli erkek arkadaşım bebek gibi koksa ona ömrümü adayabilirim :)
ben de adadım ama o beni azat etti :D
valla nedenini bilmiyorum ama benimde çok hoşuma gidiyo
İnsan her daim bakımlı ise, ten kokusu gibi koku yoktur bana göre.. bunu " Parfume" filmi çok güzel işlemiştir.. İzlemeyenlere şiddetle tavsiyemdir..
:) o boyutunu aşmış ama Jean Baptise :)
çok güzel bir film.. hele ki son sahne şok direk :)
Son sahne pek hoşuma gitmemişti ama filmden daha da üst seviyede bir bitiş beklenemezdi :)
neden ? insan işte.. her şeyin güzelini yok etmeye bayılıyoruz :))
:) daha muhteşem bir sahne bekliyodum :) o kadar olaydan sonra..
:))) bence oda etkileyiciydi.. ben etkilenmiştim valla :D
Ben şuan ki kokusuna bayılıyorum parfüm sıkmasa da mükemmel bir kokusu var :)
bebeklerin ve çocukların kokuları apayrıdır ve kimse bebek gibi kokamaz...
Annem beni bu yaşıma kadar hala boynumda bebek öper gibi koklayarak öper ve her seferinde ''hala bebek gibisin'' der :) Bkz. 23 yaşındayım :)
anne için evladı her zaman bebektir. gözlerimi bağla, 1000 tane bebek koklat hangi ikisi benim kızım anlarım. hem de ikisini de ayırırım. bu her anne-baba için aynıdır. ama sen kendini başkasına koklat, sana bebek gibi kokuyorsun demez. der sadece iltifat eder ya da "güzel kokuyorsun"a getirir lafı. ergenlikten sonra hormonal durumlar değişir ve koku da değişir. ama dediğim gibi anneler için değişmez.
Ten kokum bebek kokusuna benzer ama hep parfüm kullanırım erkeğinde ten kokusu bana hoş gelmeli elbette ama parfüm şart :):)
anneler öyle diyebilir. kıllarımı örsem triko olur annem hala öyle ona benzer şeyler söylüyor
pek takılmamak lazım öyle şeylere xD
Bi kaç arkdaşımdan da duydum bunu :)
çekici bir parfümü tercih ederim bebekler ter ve mama kokaaar.
Senin çevrendeki bebeklerin bakımı hiç iyi değil demek ki :) bebek süt kokar.. Temizse tabi :)
Bayılırak kullanırım çok severım dogal kokuları.
İç bayan aşırı kokuları duyunca içim bulanıyor.
Misal gucci rush hıc sevmem...
teni kadar parfümü de güzel kokmalı bunu en iyi sabah uyandığında anlarsınız...güzel kokuyor mu diye
Benim çok hosuma gidiyor :)))) Nedenini bilmiorum ama bayılıorum :)
Çok sevimlidir onlar kedi gibi minnoş olur hepside.
severim hemde çok :))
zaten parfüme karşı alerjim var çok temiz olsun parfüm kullanmasın tercih ederim :))
Lan annem bana hep less gibi kokuyorsun diyo ayni halana cekmissin gec git yanimdan diyo 😂😂😂😂
bebek gibi kokan erkek olduğunu sanmıyorum..olsa hiç de fena olmaz..
Var ama çok nadir..
masumuyeti,dogallıgı,narinligi hissettirir insana.birde bebek taklidi yaparak konusuyorsa bilki emel muftuogludur:)
Bebek kokan kız iyide bebek kokan erkek biraz acaip olur
Erkekte de güzel oluyor. Sen hemcins olduğpun içi,n acayip gelebilir :)
Eski bi sevgilim bebek poposu gibi kokardı. Çok enteresandı :D
poposu mu :D ten kokusu olarak diyorum, süt gibi yani
bana bebek kokanı hiç denk gelmedi valla.genelde parfimlülerdi...
Bebekler genellikle kusmuk ve kaka karışımı acayip bir kokuya sahip oluyorlar :). Yeni doğmuştur. Annesinin memesinden henüz ayrılmıştır süt kokar o başka.
:))) süt kokmasından bahsediyorum :D
Süt kokan hatunu da, erkeği de almayayım. Fetişim yok valla.
:) eh peki nasıl istersen
kokuları hoşuma gittiği için bebek bakım ürünleri kullandığım oluyor severim
Sevmem. oldukça itici hatta. hem bayan, hem erkek için.
Kazık kadar insanda bebek kokusu mu kalır yaf
... Pudralı insanlar :)
/.&.%. hiç de bile :) .?'^+%&/( :))))
gidip seni koklayabilirmiyim derim . . .
Ter kokmasında nasıl kokarsa koksun.
Tam erkek kokusu olsun daha iyi :)
bebek gibi kokan kiz varmidir yahu
:))) var evet
çekici bir parfümü tercih ederim.
ben hiç bir kızda bebek kokusu duymadım
Bebek kokan kadina yada erkege hic rastlamadim:s
:) benim eski sevgilim öyle kokardı.. teri de kokmazdı zaten.. ben de öyleyim, bebek teni gibi kokuyorum, nadir çiçeksi parfüm kullanırım
ii olur demi
hiç rastlamadım
bebek kokması ne ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar