Makyaj temizleme ürünlerim bittiği için birkaç gündür ıslak mendille siliyorum, çok iyi temizliyor fakat zararı olur mu? Şüpheliyim bu konuda biraz. Yüz temizleme mendili yerine ıslak mendil kullanmak zararlı mı?

Makyaj temizleme ürünlerim bittiği için birkaç gündür ıslak mendille siliyorum, çok iyi temizliyor fakat zararı olur mu? Şüpheliyim bu konuda biraz. Yüz temizleme mendili yerine ıslak mendil kullanmak zararlı mı?

Merhaba!
Sorunu görünce hemen yazmak istedim. Ben de makyajımı sık sık ıslak mendille temizleyen biriyim.
Yüz makyajını temizlerken ıslak mendil kullanıyorsanız, birkaç noktaya dikkat etmeniz gerek. Islak mendiller pratik oluyor ve zaman kazandırıyor. Buna kesinlikle katılıyorum.
Madem zararlı mı diye konuştuk, şimdi de birkaç tane ıslak mendil markası önereyim. Yüz temizleme mendili kullananlar için gelsin.

Islak mendiller konusunda oldukça popüler bir markayla başlayalım. Hem hijyenik hem de cilt dostu ürünleriyle tanınıyor zaten. Cildinizi temizlerken aynı zamanda nemlendirici etkiye de sahip. Böylece cildinizi tazelenmiş ve ferah hissettirir. Makyajınızı temizlerken hiçbir zarar görmezsiniz, paraben içermez. Ben sürekli Solo kullanıyorum, benim gözümde en iyi yüz temizleme mendili diyebilirim.

Cilt bakımı konusunda iyi bir marka da diğer önerim. Nazik ve cilt dostu formülasyonlarıyla biliniyor. Cildi temizlerken aynı zamanda nemlendirme etkisi sağlayarak cildinizi taze ve rahatlatacak.

Cilt bakımı ürünleriyle tanınan bir başka marka diyebiliriz. Islak mendilleri etkili bir şekilde makyajı çıkarırken aynı zamanda cildinizi temizler.
Sevgiler. :)
İçeriğindekiler yüze zarar verebilir. Sonuçta yüz silmek için üretilmemiş. Dikkatli olmak lazım.
Ben hep onunla temizliyorum, daha bir zararını görmedim ama belli olmaz.
Makyaj temizleme mendilleri varken ıslak mendile gerek var mı? Bence gerek yok.
Cevap
9Cevap
link bunlardan kullan
25 adet mendil ve 12 bucuk lira :S dayanmazki bu daha ucuz yöntemleri yokmu bunun.
bakıcam yoksa sana aldırttırım ama bu yolladğını :P
var tabiii ben masayı onla silmiyorum sen yüzünü siliyorsun içinde kimyasal var onun tam temizlemiyo birde nasıl bir kokusu varsa geçmiyo ona sinir oluyorm..
makyaj temizleme mendilleri var ıslak mendil gibi aynı marketlerde satılıyo bence ondan al.
temizleme ürünün yoksa makyaj da yapma hepsi zararlı zaten
Islak mendilde alkol var,ve alkol cilde zarar verir
Doğal karışımlarla temizlemek en güzeli aslında ama üşeniyorum şahsen.
bence yok ya ben hep mendille siliyorum sivilce falan yok yüzümde hiç
zararlı tabiki ıslak mendille sadece el silinir arkadaşım cildine zararlı
cilt bariyerinize yazık etmeyin öyle şey olur mu
Ben olsam makyaj temizleme suyu ve pamuktan caymazdım.
Islak mendil cildi kurutuyor diye biliyorum ...
Tabiki
Yanlış işler onlar.
kalıntılar oluyor..
alkolsuz ıse olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?