onurpdr19 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cumartrsi gunu esmer bir adam sakalarini koyu yani gece mavisine boyatmisdi. Şık durmustu. Turuncu derken bu ola bilir boyle ayni renk tutmuya bilir yani bir kosmi acik bir kosmi koyu ola bilir
bilmem ki, bende bu renk istiyorum. sakalım siyah bugün oksijenli su aldım yaptım pamukla 15 dakika bekletim rengi açılmadı :S sadece güneşte aynayla baktığımda parlıyo uçları turuncumsu
yorum için çok teşekkürler :) Kendim sarışınım kıvanç gibi ama sakallarım çok koyu sık jilet vurduğum için koyulaştı siyah çıkmaya başladı. bende boya kullanmadan açıcılar açmak istiyorum 2 sorum olcak açıcı olarak ne kullanıyım palette? oksijen suyu? ama yakmayan ya da en az yakan hangisi? birde kaç dk bekletiyim?
Oksijen suyu öneririm, aldigin yere sormalısin veya kutu halindeyse arkasında yazıyordur muhtemelen. Çünkü her açığının oksit miktarı gücü değişiyor. Ben sacimi 3 dakika beklemistim ve sapsarı olmuştu 🙈 aman diyeyim öyle bir hata yapma.
böyle sakalım yok ben sapsarıyım sakalım simsiyah, bugün oksijenli su aldım yaptım pamukla 15 dakika bekletim rengi açılmadı :S sadece güneşte aynayla baktığımda parlıyo uçları turuncumsu
bilmem ki, bende bu renk istiyorum. sakalım siyah bugün oksijenli su aldım yaptım pamukla 15 dakika bekletim rengi açılmadı :S sadece güneşte aynayla baktığımda parlıyo uçları turuncumsu
En İyi Cevaplar