A) Allah büyük mibarek
B) Yürü git işine dert ettiğin şeye bak
C) Canın sağ olsun
D) (Burayı siz doldurunuz)
Kısa zaman da uzar. Kozmetiklerde suya dayanıklı kalemler var onlardan al denizde falan çıkmaz ( sabunla yıkamadıkça) .
Umarım uzar :D
Bu arada onu almaay üşeneceğim için şimdilik böyle idare etmeliyim ama deniz suyu malum tuzlu su her türlü çıakr diye düşünüyorum...
gece yatmadan önce sarımsak ortadan böl sür kaşına ve kaşına maskara sür düzgünce belli olmaması için
Canın sağolsun
Birinci öncelik zaten o ama milletin ağzı torba değil ki büzesin, ben şimdi öyle dışarı çıksam alay falan edicekler.. Uğraş dur.. :/
Cevap
2Cevap
çok zor sormuşsun be kardeşim :D
Eğitim sistemimizi yansıttım :D
valla ya şıklar arasında kaldık * :D
bu şık yanlış deyip sileriz 4 taneden bir şıktan hangisi çekici gelirse sallarız fakat sildiğimizşık doğru çıkar :D
Bir genç saçını kısaltırken yanlışlıkla kaşını kesiyor. Kestiği kaş belli olmasın diye annesinin makyaj kalemi ile kapatıyor. Bu boya terleyince çıkar mı? Ve kaşları bayramdan sonraya kadar uzar mı?
A) Allah büyük mibarek
B) Yürü git işine dert ettiğin şeye bak
C) Canın sağ olsun
D) (Burayı siz doldurunuz)
Oldu mu? :D
cevap veriyorum B
Yanlış cevap -0,25 net, sınavıma katıldığın için teşekkürler :D
onu mu dert ediyon *
ben sigara yakarken çakmağın gazı sonuna kadar açıktı az ateş çıkıyordu gaz doldurdum kısmayı unuttum ertesi gün çakmağı bir çaktım kaşım kirpiğim ne varsa yandı :D
Kötü duruyo be :(
benimkini düşün bide uçları sarı sarı hem kirpik hem kaş olduğunu düşün bide :D
İnan bana daha iyi uzayacak ve daha doğal olacak, malum benim kaşlar biraz kalın yani normal derecede ve ortasında çok çıkıyor yanı alındığı hafilf belli oluyor bir de berberin ve benim kazmalığım sonucu az yamuldu. Bende mi yaksam :D
benimkiler de çok kalın * ama mardinliler gibi değil yani
boya cıkana kadar
Anlayamadım :/
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar