Gerçekten söylüyorum dönemin en güzel sinema oyuncuları ve güzelliğiyle büyüleyen bu kadın şimdi ki haliyle bile yine de bakımlı ve bazı genç kızlara (boyalı, süslü ) ama yine de bir şeye benzemeyenlere taş çıkarmıyor mu? :D böyle bir güzellik olamaz ya nasıl bir hatunmuş zamanında be :D
Filiz Akın bu yaşına kadar bazı ÇAKMA sarışınlara nazaran her türlü taş çıkarmıyor mu sizce de?
Senin yaşın kadar hatta daha fazlası kadar bu kadın senelerce ekranlarda çürütmüş zamanını Kİ bu kadının neresi çakma? saçı boyalı diye çakma mı? ya neyse kapayalım konuyu
Çakma sarışın diyosun ama bu kadında çakma sarışın. Oyuncu diye öyle olmadığı anlamına gelmiyor. ben dediğin açıdan bakarak diyorum. Yoksa oyunculuguna lafım yok Anlamadan hakarete geçin bu yakışıyor size zaten
HAKARET mi? hangi cümlem de hakaret var senin hakaret anlayışın bu mu? ben sana diyorum ki bu kadın doğal sarışın gençlik fotoğraflarına ve videolarına bakabilirsin filmlerinde görürsün. O zamanlar bu kadar boya bile yoktu ne varmış hafif renk tonlaması oynamışsa sen bu kadının vücut tenini görmüyorsun herhalde
En İyi Cevaplar