Güzeller de bir de diger ülkenin yakisiklilarini koyun Türk erkekleriyle aralarinda ki farki görün... Hep Rus ile Türk kizlarini kiyaslyiorsunuz... Ama nedense hic yabanci erkeklerin resimlerini türk erkekleriyle kiyaslamiyorsunuz.. Cünkü biliyorsunuz ki onlarin yaninda ezileceksiniz.. :))) Yani kisacasi bizim erkeklerimiz de tipsiz kizlarimizdan ne bekliyorsun ki.. :)
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onları da sen koy kıyasla hem cinslerin için bir zahmet aydinlatirsin
Vallahi benim huyum degildir kendi Irkimi asagilamak baskalariyla kiyaslama cabasina girmek... Her ne olursa olsun... Irkimi öyle kabul ederim.. Evet erkeklerimizin %70`i tipsiz yapacak bir sey yok.. Onlarin tohumlarindan begenmediginiz Türk kizlari cikiyor... :) Bir Rus Erkeegi ile Türk kizini ciftlestirsen tabi ki cocuk en fazla Rus erkegi tarafina cekecek... Iste en iyisimi Türkiyeye yabanci erkek getirsinler.. Türk kizlarindan cocuk yapsinlar ki gelecegin Türk kizlari güzellessinler... Sizin gibi erkeklerin agzina düsmesinler.. :)
Trakyadayım ve burada çok güzel kızlar var, illa rus istiyorsanız burdaki göçmenlerde ruslara benziyor bari onlara ilgi gösterin. Birde belirtmiş olayım, senin attıklarına rusyanın kezbanları diyorlar, türkten çok rus arkadaşım oldu.
Bunlardan bin kat daha güzel Türk kızları tanıyorum ben a. q milletimizi bu kadar hor görmeye çok meraklisiniz. Beren saatler tuba buyukustunler fahriye evcenler rus mu a. q?
En İyi Cevaplar