benim babam türk annem ukraynalı arkadaşlar tüylerim yok denecek kadar az var ama okulda çevremde bakıyorum bazı kızlar aşırı kıllı yani erkeklerde bile öyle değil kollarında yüzlerinde bacakları söylemiyorum bile ukraynada kızlarda hiç kıl vs olmaz genelde bana çok tuhaf gelyor sizcede öyle mi?
Cevabın nedir?
- Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılO konuda haklısın. Çoğu kız benden kıllı. Hal böyle olunca mecburen seçici oluyor insan beğenmiyor. Hele bir de bundan önceki dönemlerde hayatına omuzu ve sırtı kıllı, yanaklarda faulleri olan bir kız girdiyse bir daha tahammülün bile olmuyor. l*n erkek olan benim benim ne omuzunda ne sırtımda kıl var. Ben bıktım artık burada kıl tüy konularına yazarken. Türk kızının ağda kavramı koltukaltı ve bacak. Onlara göre başka yer alınmaz. Türk kızının bakımlı olma kavramı surata 5kg boya ve saçları yapmak. Makyajı yapar saçları yapar ama bakarsın kollara kıl yumağı. Kebapçı mahonun kolları gibi. Sonra ben güzelim der. Nah güzelsin. Kolunda benimkinden çok kıl var. Ben senden daha güzelim o zaman. Haliyle o da benden daha yakışıklı oluyor. Bak bu yorumumu bu bahsettiğim türdeki dişi varlıklar eksileyecekler. Geçen günlerde yine böyle bir konuya yazdım. "Marmarayda kızın tekini gördüm, saçları topuz yapmış, enseye bir baktım sırta kadar kıl dolu, balık sırtı deseni yapmış kıllardan dedim. Saldırmaya başladı bizim kezolar. Kıllısınız arkadaş kıllı. Siz erkekte kıl sevebilirsiniz, ama biz erkekler kadında kıl sevmiyoruz. Kol kılına bile tahammülümüz yok. Kadın dediğin tertemiz pürüzsüz olur. O surata 5kg makyaj için, saçları yapmak için harcayacaığınız parayı ve zamanı lazere harcasanız emin olun daha güzel olacaksınız. Sonra rus kızı diyince küfür etmişiz gibi saldırıyorlar. Saldırın anasını satayım herşey apaçık ortada.
O yüzden hep derim.
YURTTA RUS, CİHANDA RUS...312 Yorumla- +1 yıl
belki kıllı olabiliriz ama sizin gibi koltuk altı kıllarımızı uzatıpda boyatmıyoruz canısı
bekaretimizi 12-13 yaşında kaybetmiyoruz canısı
turk kizi severse adam gibi sever canısı
türk erkeğinin diğer yarısıdır canısı
mutfakta hamarattır canısı
erkeğine sadıktır canısı
en önemlilerinden bir tanesi de gelecekteki çocuklarınızın ideal annesidir, dünyadaki bir çok farklı milletteki kadından daha iyi annelik yapar canısı
aldatma eğilimli değildir, sevgilisiyle arasında bir problem varsa onu aldatarak değil, ondan ayrılarak çözer canısı
ayrıca türk kızı fazla içkici ve keş değildir, çoğu sigara bile içmez geneli annesinin kızlarıdır canısı
Ne mutlu Türk kızıyım diyene
İnşallah nesliniz tükenir - +1 yıl
Bilmesek yutturacaksın canısı.
İlgisiz deyip gözü ona buna kayıp, götü başı ayrı oynar, sevgilisi varken her gelene mavi boncuk dağıtır ondan sonra sadakatten bahseder canısı.
Yemediği b*k kalmayıp zarını korur sonra namusluyum diye geçinir canısı.
@pofudukız - +1 yıl
O zamanki kadınlarla şimdikiler bir tutma. Ne şimdiki erkekler ne de kadınlar o zamanki insanlar gibi değil.
@pofudukız - +1 yıl
Maalesef @ pofudukız
- +1 yıl
ya orası öyle bence haklısın bir kızın kolunda kıl olabilir hadi neyse ama almıyorsa gitsin camdan atlasın insan utanır ya
- +1 yıl
Utanmıyorlar işte. Erkek gibi kıllı olmayı marifet sayıyorlar
- +1 yıl
Aynrn öyle malesef
- +1 yıl
Yok mu şöyle ukraynada savaştan kaçanlar. Her yer Suriyeli doldu. Slav hatunlarıda gelse ya biraz.
- +1 yıl
antalyada çok var :D
- +1 yıl
Varda ben gidemiyorum işten güçten 😉
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılE ukrayna kalite tabi, yedi cihana nam salmış hatunları var,, rusya 1 ukrayna 2 .. çok şanslısın, bence türk kızlarına bak ve tanrıya şükret...))
76 Yorumla- +1 yıl
türklerdede güzel kızlar varda bir rus değiller tabi :))
Cevap sahibi+1 yılYemişim onların güzelliğini güzel olsa bile karakteri pis. Hepsini toplasan bir rus etmez.. yabancı asıllı hatunlara acayip bir sempatim var.. iyiki varsınız, iyiki gözlerimizi zevklendiriyorsunuz sayenizde güzel kız görüyoruz :))
- +1 yıl
teşekkür ettik :)
- +1 yıl
İlk ''Allah'' demeyi öğretin şuna
Kıllar vücudun su ve ısı dengesini sağlar temel olarak ve bunun dışında hassas organları korumak vs gibi pek çok fonksiyonu var. Eğer sorduğunuz soru bir ırka mensup kadınları aşağılayarak kendi egosunu tatminden farklı bir amaca hizmet etseydi yani mesela neden bu coğrafya insanları daha kıllılar şeklinde bir soruyla merakınızı tatmin etmek isteseydiniz size izah edilebilirdi durum ama bu çirkin yaklaşımınız ve başkaları üzerinden prim yapmaya çalışır halinize ancak üzülebilir ve acıyabilirim. Tuhaf falan değil bu bir adaptasyon biçimi eğer dini inancınız varsa bir yaratılış gerçeği vardır ve yaratıcı insanı en mükemmel şekilde yaratmıştır bu da durumun izahıdır. İnsanların seçmediği şeylerle insanları yargılayamazsınız. Ben türkiyede yaşayan hiçbir slav kadından türk kadınlarını aşağılayıcı en ufak söz duymadım ama siz yarı türk olmanıza rağmen bunu yapıyorsanız kendi içinizdekiyle uğraştığınızdan, bir tarafı aşağılayarak kendini öbür kafasındaki üstün imajı olan tarafa ait hissetmek içindir bu başka açıklaması yok zira, arafta kalmak da kötü üzüldüm şimdi size:)
86 Yorumla- +1 yıl
kıllı olmak aşağılık bişeymi kimseyiaşağılamadımki bu kadar ciddiye alma yani
- +1 yıl
Seni ciddiye alan ölsün be nereden çıkardın ciddiye aldığımı ahah:) işte sen aşağıladığını farkedemeyecek kadar şuursuzsun ondan kaynaklı bütün problem ama gerek şu sorunda yaptığın yorumlar gerekse üslubun aşağılayıcı. Bir insan neden aşağılamak ister biliyor musun? Kendisinin aşağılık kompleksi olduğu için, kendini aşağılık hissettiği için. dediğim gibi ben sana kızmıyorum tam tersine üzülüyorum sana acıyorum. yazık sana şu aşağılık kompleksini yenmeye uğraş burada millete cevap yetiştireceğine nacizane tavsiyem..
- +1 yıl
ciddiye aldığın uzun uzun yazdığın yorumdan belli kıllırını almayan biri olduğuna eminim ki zoruna gitmiş :)) pardonda hakaret dolu yorumlara ne cevap verecektim hadi canım gitde kıllarını al sen buralarda vakit harcama
- +1 yıl
Yav he he recep ivedik 2 😂😂
- +1 yıl
bu söylediklerin aile içi sıkıntıların mı kıyamam :))
belki kıllı olabiliriz ama sizin gibi koltuk altı kıllarımızı uzatıpda boyatmıyoruz canısı
erkeğine sadıktır canısı
en önemlilerinden bir tanesi de gelecekteki çocuklarınızın ideal annesidir, dünyadaki bir çok farklı milletteki kadından daha iyi annelik yapar canısı
aldatma eğilimli değildir, sevgilisiyle arasında bir problem varsa onu aldatarak değil, ondan ayrılarak çözer canısı
ayrıca türk kızı fazla içkici ve keş değildir, çoğu sigara bile içmez geneli annesinin kızlarıdır canısı
Ne mutlu Türk kızıyım diyene282 Yorumla- +1 yıl
kopyala yapıştır hesabı bütün kıllılarda artı vermiş :D
- +1 yıl
kıllılıkta siz mi bahsediyonuz
onedio.com/.../koltuk-alti-killarini-boyayan-kizlar-414265
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
46Cevap
artık bazı özellikleri alt tabaka gibi görmekten vazgeçin. en iyi cevaba bak ya... kalite kılsızlık tüysüzlük müdür? ne kadar saçma düşünen insanlarsınız ya.
Latinlerde öyle? bizden esmerler.
sana garip gelmesi de garip.. zenciler neden koyu tenliyse ve dudakları dolgunsa, çinlilerin neden gözleri çekik ve Asyalı'ların neden benizleri sarıysa ondan.
Alttan alta eziyorsun farkedilmiyor sanma. ama zaten boşuna deneme bile, ezemezsin aslında. üstün değil hiç bir şekilde bir özellik diğer bir özellikten.20 Yorumla
+1 yılÇocukken atopik dermatit diye bir alerjik hastalığa yakalandım ve vücudumdaki yaraları iyileştirmek için sürekli kortizon krem ( çok kıllandırma yapan ) sürmek zorunda kaldı ailem. Bu hastalığım 15 yaşıma kadar sürdü sonraları o kremden kaynaklanan tüyleri aldım. Demek istediğim tüylü olmasının birçok nedeni vardır. İlaçlar, genetik yapı, hormonel bozukluklar. Veya öyle bir sorunu yoksa bakımsızda olabilir. Ukrayna iskandinav ülkesi olduğu için genellikle insanlar sarışın olurlar ve bu nedenle tüyleri belli olmaz. Her neyse, demek istediğim tüylü olmasının yukarıdaki sebeplerden olabilir ve senin soruyu anlatış biçimin biraz kabaca olmuş. Ön yargılı davranmamak gerek.
20 Yorumla
+1 yıl18 yaş altı sorusu.. Gerçek Türkler çok kıllı olmaz bunu bilsen Türkler diye konusmazdin. Kaldiki sarışınlar daha tüylü olur kanıtlanmıştır sari durduğu için çok değilmiş gibi gözükür.. Sana önerim sendeki eksiği tamamla ergenligini saglikli gecirmek için Allah'a yalvar.. Sevgiler :)
43 Yorumla- +1 yıl
nerde ispatlanmış göster bakayım :d
- +1 yıl
Okumayı geç, bir tarafını açıp baksan ne kadar çok olduğunu görürsün :) diğer soylediklerim konusunda hemfikiriz ki tek buna alınmıssin ehehe :)
- +1 yıl
bir tarafta herkeste oluyor zaten canım sadece çocuklarda yok :))
Ne kadar aşağılıycı bir şekilde konuşuyorsun bunun sebebi ego kasmaya çalışman milletin kusurlarından kendine fayda çıkarman her neyse soruna cevap vereceğim ukranyalılar farkındaysan genelli sarışın oluyor Türk kızlarımız da esmerler çok var yoksa bizimde sarışınlarımız da kumrallarımız da öyle pek kıl yok şahsen ben esmer olmama bakımı yapan biriyim fakat çevrede pis kıllı kişileri görünce bende tiksiniyorum erkeklerde bile tiksinirim ama gelip de ırkçılık yaparak belirtmem bunu bu tamamen kişisel genetiksel bir şey umarım bunu anlayacak zekaya sahip olursun , ırkçılık yaparak milleti aşalayarak değil daha ılımlı bir şekilde usulubune dikkat edersen zaten bir şey demezler.
20 YorumlaBütün Türklere baktın mı canım? Ben deTürküm çok bir kılım yok. Annem Türk hiç kılı yok nerdeyse.
Ayrıca sabahtan beri kaçıncı Türkle karşılaştırmalı rus ukrayna vs sorusu. Türkleri kötüleyenler de cabası. Biraz milletinize sahip çıkın ya.63 Yorumla- +1 yıl
güya erkek tavlamak için ukraynalıyım, rusum taklidi yapıyorlar çok gülüyorum
- +1 yıl
benim burdaki erkeklere ihtiyacım yokki sizin gibi :)) ayrıca genelleme yapmadım çoğu dedim
Yahu bence genelleme saçma. Beyaz çoğu kızda tüy görmüyorum. Esmerlerde oluyor oluyorsa da. Bu bence abartılacak bir şey değil eğer isterse bir kuaförde 20 dakikada hepsinden kurtulur. Bunu neden kafana taktın herkesin kılı kendine.
51 Yorumla- +1 yıl
kafama takmadım ve genelleme yapmadım
+1 yılBende sebebini bilmiyorum ama orta doguda genelde tuylenme diger ulkelere gore daha coktur.
Bu sadece Turkiyeye ait olan bir mesele degildir. Ama sanada oyle dek gelmisde olabilir benim tanidigim turk kizlari genelde sarisin ve esmerse bile cok killi degil. Benim annemdede yok. Babamdada var ve ben ona cekmisim. ama bende aldiriyorum.03 Yorumla- +1 yıl
olmayanda var tabi
- +1 yıl
Ya tabiki oyle
Allah herkesi diledigi gibi yaratiyor. kimsenin elinde degil. - +1 yıl
Evet aynen öyle
Moda & Stil konusunda 837 cevap paylaştı. Genetik özellikleri için insanları niye aşağılıyorsunuz. Kimsenin kendi seçimi değil bu.
93 Yorumla- +1 yıl
aşağılamadım
- +1 yıl
anlamak istediğin yerden anlıyorsun
Yabancı ülkelerde gördüğün o kızlar para sayesinde güzellik merkezlerinden epilasyonlardan, epilatörlerden kafalarını kaldırmıyorlarda ondan :)
71 Yorumla- +1 yıl
ya tabi canım tabi
+1 yıltürk kizlari en azindan killarini aliyor ya ben havalimaninda calistim, her gelen yabancinin koltuk alti kil dolu :D nebiliyim türklerde de kilsizlar var genellemeye gerek yok
51 Yorumla- +1 yıl
genelleme yapmadımki
+1 yılBütün Türk kızlarına baktın mı? Ben de Türküm ama ben de yok.
81 Yorumla- +1 yıl
çoğu dedim hepsi dememdim
+1 yıl:)) zaten bizde hic sarisin görmedik yedik. Sarisinlar kilsiz olur diye birsey yok.. Sari olduklari icin daha az göze batar... Soru Troll neden kalkmiyor ben onu anlamiyom...
64 Yorumla- +1 yıl
ben sarışın değilim zaten öyle bişey iddia etmedim
- +1 yıl
kil miktari herkesde hemen hemen aynidir koyu ve kalin killar daha cok göze batar... Türkler genelde esmer ve kumraldir bu yüzden daha cok belli oluyor... nedeni bu daha killi falan degiller yurt disindayim görüyorum yani diger kadinlarda ayni sorunlar mevcut ayrica asiri killanma hormonlarla alakalidir..
- +1 yıl
herkeste eşit miktarda kıl yok yanlış biliyorsun
- +1 yıl
ben esit yazmadim hemen hemen ayni dedim esit miktarda anlamina gelmez:)
+1 yılTürk bayanları gayet de bakımlı hatta giyim konusunda Avrupa da en iyi giyinen kategorisinde türk bayanları çıkmış ayrıca artık lazer denen bir teknoloji var tüy devri bitti ki bence sen Ukraynalı erkeklerden heralde çok ilgi göremediğinden kendini burada övüp türk erkeklerine yamamaya çalışıyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
sdjdkfghjfdghfhg ben zaten türkiyede yaşıyorum
+1 yılMilletin kılından sanane kardeşim? Hastalıktandır kullandığı ilaçtandır ya da genetiktir. Seni ne ilgilendiriyo? bakmazsın olur biter.
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes şanslı yaratılmıyor benımde kıl tuy gıbı sorunlarım var ama alınabılme gıbı bir çözümü var bunu ve senın kımseyı aşağılamaya hakkın yok anlıyor musun beynın anlayabılıyor mu bu durumu? Aptal aptal bır de tuhaf gelıyor demıs , tuhaf ve ılgınc olan sensın
12 Yorumla- +1 yıl
kezban style
Cevap sahibi+1 yılheee tabi
+1 yılOnun icin anan killi bir adam tercih etmis :))
Senin gibi beyni ben...61 Yorumla- +1 yıl
anlamadım
İyiki öylesin yoksa bacaklarını o derece açamazdın yazık olurdu sana.
61 Yorumla- +1 yıl
aynen aynen
Belki killi olabiliriz ama sizler gibi 13,14 yaşında bekaretimizi kaybetmiyoruz. Akıllı ol
57 Yorumla- +1 yıl
o yüzden türk erkekleri abaza kalıyor canım :D
- +1 yıl
benim babamda türk ve adam gibi adam merak etme :)) ayrıca bütün rus kızları fahişe olmuyor kıskançlıktan bunu koz olarak kullanan zihniyetine tükürim
- +1 yıl
fizik + güzellik
- +1 yıl
sen öyle olabilirsin ama bütün kızlar senin gibi değil :))
Benim de babam Türk, annem Bulgaristanlı. Benim de, epilasyon, ağda gibi yöntemlere ihtiyacım olmuyor. Türkiye'de daha çok doğu bölgesinde fazla tüylü insanlar var. İstanbul'da gayet tüysüz, bakımlı kızlar var.
01 Yorumla- +1 yıl
evet
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Genetik faktörler.. Erkeklerde de bu fark var zaten.
232 Yorumla- +1 yıl
erkeklerde daha az ya :D
- +1 yıl
görmesem deemem ama gördüm yani
- +1 yıl
http :// c11. haberself. com/res/haberself/227/2/118222_m. jpg
- +1 yıl
ordada var ben yok demiyorum ama az oluyor ya
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
ben türk kızları kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın benim babamda türk sadece tuhaf geldi
- +1 yıl
orası öyle
- +1 yıl
20 senedir evliler ve çok mutlular :)
- +1 yıl
kendi istediğiyle evlensin bence
- +1 yıl
rusyaya giderse dönmez zaten :D
- +1 yıl
Esinde öyle diyodu 😃😃
- +1 yıl
erkeğine sadıktır canısı
Ne mutlu Türk kızıyım diyene
@gizemsonmez - +1 yıl
senin o dediğin köylerde şekerimm@pofudukız
- +1 yıl
@pofudukız bu kadar yırtındığına göre recep ivedik 2 sindir sende şaşırmıyorum kuyruk acısı :D
- +1 yıl
koltuk altımı alıyorum şekerim onu yapanlar avrupalı kızlar :D hadi gitde bıyıklarını al çok uzamış :D
Yaratan rabbim öyle yaratmış yapacak birşey yok bizde öyle gezmiyoruz alıyoruz mecburen görüntü kirliliği olmasn değilmi ;)
03 Yorumla- +1 yıl
evet önemli olan almak ya bizim okulda soyunma odasında üst değişirken kızların bazıları tüyleri almamış bide kara kara kıllar öyle geziyolar kimse görmüyor diye
- +1 yıl
evet avrupalılar yapıyor daha çok berbat
+1 yılHormon genetik diye Terimleri biliyorsan sorunun cevabını biliyosun demektir.
23 Yorumla- +1 yıl
evet
- +1 yıl
O halde ruslarinda hormonları vardır insan sonuçta ve onlardada kıl var.
- +1 yıl
oluyor tabi
+1 yılayyy ne kadar mutluyum isteyince aldırabileceğim kıllarım yok beynim olmasa da olur zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Okeeey
insanlar yaşadıkları ortama göre zamanla bazı özellikler kazanırlar, büyük ihtimalle iklimle alakalıdır.
01 Yorumla- +1 yıl
bencede
+1 yılBize yıllarca hormonlu şeyler yedirmişler hormonlarımız bozulmuş ondan :-)
01 Yorumla- +1 yıl
ahhahhhahhaha :)
Moda & Stil konusunda 516 cevap paylaştı. kıl kesip ne yapcak herkesi trip atıp kacırırlar zaten gören yok eden yok :D
012 Yorumla- +1 yıl
ahahhahahahahah evet çok trip :d
- +1 yıl
öyle deme :D
- +1 yıl
nasıl
- +1 yıl
ukraynada benim :)))
- +1 yıl
hayır :D
- +1 yıl
sen gittinmi nerden biliyosun
+1 yılOoo kızlar size diyor sçın ağzına :D
181 Yorumla- +1 yıl
kötü bişey demedim ki gerçekler :))
Türk olsun isterse kıllı olsun ama olmazsa daha iyi olur ama olmasın ya olursa sorun olmaz Türk Türk'tür ama kıllı olmazsa seviniriz 😊
04 Yorumla- +1 yıl
ahahhahahhahahha kafam karıştı :d
- +1 yıl
hahahhahahah kesinlikle :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😄😄hormonal hormonal =)) şimdi seksapalite olmadığı için hormonlar östrojeni yeteri kadar üretemiyor;çoğuda işve cilveyle arayı kapamaya çalışıyor 😉
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamadim canim
+1 yılBenimde soyum ruslara dayanıyo bendede yok var ama o kadar aşırı diğil yani
bide çiftler birbirine ne kadar uzak olursa çocuklar o kadar güzel oluyomuş zekalarıda iyi oluyomuş00 YorumlaAllah vergisi ne diyelim ukrayda olmamasinin sevebi sarisin ve genler yani ama turkiyede almio bazilari alsalar iyi olurdu..
01 Yorumla- +1 yıl
bencede
+1 yılne yapalim yani?
sizde hep sivilceli olursunuz, neden acaba okadar silvilcelisiniz?
türk kizlari pürüzsüz.01 Yorumla- +1 yıl
ne sivilcesi :D
+1 yılKafan mı güzel arkadaşım? Ee tuhaf geliyorsa geliyor napalım yani? Allah öyle yaratmış ki abarttığın kadar da değil. Diyarbakırda mı yaşıyosun ne :D
31 Yorumla- +1 yıl
İstanbul'da gördüm
Madem kılsızsınız, neden kıllı Türk erkeklerini görünce ağzınızın suları akıyor.
10 Yorumla
+1 yılTürk kızını beğenmiyorsan defolup gidebilirsin ukraynaya kimse seni tutmuyor :)
00 YorumlaGenelde kürtlerde aşırı killanma var..
Türklerde de var ama sadece erkeklerinde #D21 Yorumla- +1 yıl
ahahhahha belkide :D
çünkü bakımsızlar ve biraz aileden kaynaklandığını düşünüyorum bakımlı olmayı öğretmiyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Sürekli ağda yaptıkları traş oldukları için daha çok kıllanıyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
yapmaları lazım ama
- Moda & Stil konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilin seni kıllı bir türk kızıyla mı aldattı
2815 Yorumla- +1 yıl
supersin kanka ;)
- +1 yıl
canım git bıyıklarını alda gel :D sizin sevgilileriniz rus hatun diye bir tarafını yırtıyor sen hala kıllı türk kızı komiksin :D
- +1 yıl
hımm haklı olabilirsin. erkeklerin gözünde sadece fiziksel bir et parçası olarak görülmek bir obje olarak görülmek sizin için harika olabilir. biz kıllı türk kızları olarak genelde karakter kullanılırız. daha yaratıcı cevaplarla gelebilirsin. tam yerine geldi manzarayı koydum gerisi sana kalmış. aldatılmanın acısı zor olmalı
- +1 yıl
He canım he kendini avutma çabaları 😂😂
- +1 yıl
sana boş beyinli insanlarla hayatında başarılar diliyorum. söylediklerin bana dokunmaz. şu an çok populer oldun eminim arkadaşlık listende dolmuştur zaten. sana bizim abaza diye tabir ettiğimiz kişilerle mutluluklar dilerim. sonuçta herkes farklı şeyler sever beğenir. ben ağzından salya akan insanları sevmem birde dili kahverengi olanları. neyse anlayabilmen imkansız
- +1 yıl
ama sana sadece onlar gelir tatlım üzgünüm :))
- +1 yıl
hı hı lay lom lom sıkıldım öf
- +1 yıl
http :// rus. uk. itvnet. lv/article/wo_men/249269 . jpg bana bu kızdan daha iyi ve güzel bir türk kızı göstersene göreyim o zaman kusura bakmada hiç bir türk kızı şu kızın eline su dökemez :))
- +1 yıl
missalena92 / olya abramovic gir instadan bakta gözün kadın görsün sizde kendinizii kadın sanıyosunuz işte yazık :D
- +1 yıl
kadınlara ilgi duymuyorum
- +1 yıl
erkeklerde sana ilgi duymuyor ama :D
- +1 yıl
yazdıklarımın dokundu tamam bu kadar belli etme. bana erkeklerin ilgi duymasına ihtiyaç duymuyorum bir tanesi yetiyor bana. laf yemek hoşuna gidiyor sanırım. insanların bacak arasını dert etme bu kadar. kitap oku derslerine çalış. biraz beyin gelişsin. kılları bırak. çekilebilirsin
- +1 yıl
hakaret edersen yorumun kalkar ve bu şekilde engellenirsin
Genler çok önemli annenin ukraynalı olması sana da yansımış
05 Yorumla- +1 yıl
belkide
- +1 yıl
ne anlamda :(
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
+1 yılannen turk olsaydi sende killi olcaktin bazilari bakim yapmaz sadece abartilcak bir sey yok insan gozuyle bak killi kilsiz degil
01 Yorumla- +1 yıl
insan gözüyle bakıyorum zaten
+1 yılBizim suçumuz mu kıllı olmak? Aşağılıyıcı bir şekilde söylüyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
hayır?
Erkeğin kıllısı Ali soyundan, kadının kıllısı ayı soyundan der atalarımız :D
01 Yorumla- +1 yıl
ahahhahhahahha süpermiş :D
+1 yılAa kusura bakma güzelim. Gel bak bende varmi? Sen kimsinki Türk kizlarina laf söylüyorsun? Yirtarim o agzini.
12 Yorumla- +1 yıl
hem kezban hem paçoz
- +1 yıl
Hadi be ordan türk kizlarindan cok cektin heralde
+1 yılsımdı senın ukrayda dedıgın memlekette bakımsız kız yok ama burdakı bazı vatandaslar daha koltuk altını temızlemıyo :D
16 Yorumla- +1 yıl
malesef
- +1 yıl
Bence her ulkede bakimli ve bakimsiz kadin ve erkek vardir.
- +1 yıl
Sayı farklılığı var
- +1 yıl
:D bakmamak en dogrusu :D
- +1 yıl
Hahahahhahahah evet
- +1 yıl
ama sana bakabılıyoruz tabı? :D
+1 yılSen Türksün zaten ama kendini öyle hissetmiyorsun galiba. Yanlış bir genelleme yapmışsın
01 Yorumla- +1 yıl
Yarı Türk
Valla bu ruslar ukraynalı kizlar cok guzel lann bizimkilerde biyik var * k
02 Yorumla- +1 yıl
Ahhahahahhahshdjdjsj
+1 yılSebebini büyük ihtimalle genetiktir ama çok DELİKANLI görünüyorlar :D Bağrı açık gömlek falan :D
01 Yorumla- +1 yıl
sahhshdfgdff evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrspu ukrayna soğuk memleket hepsi kar beyazı gibi a mcık dolu ora
50 YorumlaKız Porsche neden Tofaş'tan dah ii ve daha hızlı diye sormuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ülkede türklerin oranı yüzde 10 var yok. Gerçek türk kızı tüylü olmaz :)
00 YorumlaKatılmıyorum yorumuna çoğu artık bakımlı ve tüğsüz çok az tüğlüye denk geldim halarını yeme bence
12 Yorumla- +1 yıl
elit kesim senin bahsettiğin
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızlarına laf etmeyi bırakın! Kıçınızdan uydurup, soru soruyorsunuz. Senin bacaklarında, Kıçında kıl yok, değil mi?
20 YorumlaUkrayna bambaşka lafım yok açıklama yapılamaz durumuna :D
00 Yorumlaaslında bakarsan herkes "kıllı" ama Sarışın lar da pek belli olmuyor :)
10 YorumlaBu kadar saçma bir başlik görmedim , milletin kilina tüyüne bakcagina azcik kitap oku, beynini ggeliştir hadi canım
01 Yorumla- +1 yıl
Sen bosver onu cvbima bak
+1 yılBende kılsızım anam türk babam türk
51 Yorumla- +1 yıl
olabilir
+1 yılTÜRK değilde kürt olabilirler
21 Yorumla- +1 yıl
belkide
+1 yılsenin yalanini *
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk oğlu Türk'üm, annem zarttan babam zurttan değil ama kıllı değilim. Pervanem.
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem