+1 yıl2 3 tane resimle bunu tartışamayız.. Türk kızlarının da makyaja ne kadar düşkün olduğunu biliyoruz.
Güzel her yerde güzeldir, genelleme ile şu veya bu diyemeyiz belki ama. Rusların bir özelliği varsa Türk kızları gibi evlendikten sonra kendilerini salmıyorlar. Fit ve bakımlı olmak her zamanki hedefleri.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
En iyisi macarlar bak palvine
32 Yorumla- +1 yıl
Sadece senin gibi piçler o gavurları seçer
+1 yılBebek gibi rus kizlarida var ya tum turk kizlarida Tuba buyukustun gibi değil k. b mada :) yuzdelik olarak karsilastirinca ruslar daha guzel gelio banada :) ama kisilik davranis olarak sifirlar ve cok soguk suratsiz iticiler alanyada yasiyorum bu arada..
02 Yorumla- +1 yıl
Muslmanim dien turk kizlarinida goruoz ama bacagim nasil gogsum nasil die ;) genelleme hic dogru diiil..
+1 yılAh aaah rus kızları değil onlar rus kadınları. Türk kızı diye koyduğun ünlü biri, rus kızı diye koyduğun çirkinin teki...
04 Yorumla- +1 yıl
İşte onu diyorum niye rus ünlüler yazmadın? ya da türk kızlarının makyajsız hali yazmadın?
- +1 yıl
Okay👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yıl
Bir insanın renk genleri nasıl olur biliyor musunuz
Arkadaşlar bakın Küresel düşünün 🌍
Çok Sıcak, Çok güneş gören, Ekvatorda yer alan kıta hangisidir
Doğru bildiniz Afrika Kıtası ☀️
Afrika'da insanlar ; Siyah Saçlı , Siyah Gözlü , Siyah Tenli , Kısa boylu ve Bonus kafalı oluyor 👩🏾🦱👍🏿
Çünkü Güneş çok görünür ve güneş renk pigmentini arttırır ve kara kaş göz ten olur
Ve kıvırcık saçlı olmasının sebebi güneşe karşı korunmasıdır, boyun kısalığı ise, güneş çocukluk ömrünü azaltır yaşlandırır buyüzden kısa olurlar (çoğunlukla)
Ama
Güneşi Az Gören, Soğuk olan Kuzey Bölgelerde ve Avrupada ❄️ insanlar çoğunlukla
Sarı Saçlı , Renkli Gözlü , Beyaz Tenli , Düz Saçlı , Uzun Boylu olmaktadır 👩🏼👍🏻
Çünkü güneşi az gören yerlerde renk pigmenti azalacağı için renkler daha açık olur ve saçlar düzleşir ve çocukluk süresi az olduğundan boyları Uzun olur , olay bu yani bu kadar basit
Göz şekli , yüz hatları , burun yüklekliği bunlarda coğrafyaya dayanır 🗺️
Biz aslında ASYALI değiliz , Asyalılar Tek göz kapaklı olur ve yüz , burun hatları farklıdır 👩🏻 Biz daha çok Avrupa ırkındanız
Yani Aslında Irka değil Coğrafyaya (iklime)
Dayanır, dünyamız nasıl bir düzen içerisinde Allah'ın gücü işte
Yani bazı salaklar mesela sarışınları sadece ruslardan ibaret sanırlar 😒 (oysaki rusyaya göre sarışın oranı Az🤷🏼♀️) ama rusları götür afrikaya koy siyah olarak adapte olur bunun rus olmakla ırkla alakası yok ÖR. kırgız türkleri asyada ve çekik gözlüler ama TÜRKLER
Yani siz Mallar Irk ayrımı yapıyonuz, Türkleri aşağılıyosunuz
(kendi ırkınızı 😂) çünkü sizde küresel düşünme veya algılıycak kapasite yok
Renk , Irk meseleside bu kadar basit bişey
Ayrım yapmaya ve yabancılara ne kadar meraklısınız 🤦🏻♀️
Neymiş rus kızları uzun, güzel vs olurmuş
Türkiye soğuk değilse biz ne yapabiliriz
Buarada bu bilgiler kendi renklerinizi değiştirmeye yarayabilir renk ayrımı yapıyosunuz ya hani ondan ⬛🟫🟨⬜
Ve ayrıca insanlar sırf ırk ve renkten yani yabancı özelliğinden dolayı göç ediyor ve buda (beyin göçü) oluyor Aslında ülkemiz renk, ırk ayrımı yüzündende gelişmemekte
Demek istediğim herşey iklime adapte olmakla alakalı yabancılar kendilerini öyle yaratmıyor, o güzel yüzleri onların eseri değil
Bizi Allah Yarattı hepimiz Aynıyız
Yabancı kızları övüp durmayın ya
Renk dediğin ne ya?
Sarışın olsa nolur Esmer olsa nolur
Özellikle şumTürk kızı vs Rus kızı*i
Konusundan bıktım
Ayrıca Türklerin %90 ı beyaz tenli ve kumral ve birsürü renkli gözlü kız var
sanki bizde hiç sarışın yok kapkara bişeyiz abartmayın sonuçta rusya hemen dibimizde bizde kuzeydeyiz onlar kadar olmasada ırk haritaları herşeyi açıklıyor yabancı kızlara bin çeken birsürü dünya güzelimiz var
Umarım Anlamışsınızdır
Yabancı merakınızdan bıktım ne yapalim yani renklerimizi mi değiştirelim herkes sarışın seviyor diye
bana yanıt da yazmayın iç güzellik olarak rus kızı falan diyolar diye hepiniz dışa meraklısınız ben bilmiyom mu
Ya biraz mantıklı olun mantıklıı10 Yorumla
+1 yılTürk kızlarının hiçbiri tuba büyüküstün değil
Rusların çogu da güzel bir kere ele aldığın kadın güzel bir bayan sen tuba büyüküstüne benziyor musun ya da başkaları, haksız bir eşleşme olmuş nenve bence10 Yorumla
+1 yılTürk kızlarımızın hanimefendiligi yeter buda hic bir ırkta yok 🙊😊
30 Yorumla
+1 yılRus diye bize gosterdigin kadinlar 40 -50 yasinda yaslilar o yuzden cirkin o resimdeki turk kizi da o yasa gelince cirkin olacak (hatta daha cok)
Rus kizlarini seciyorum02 Yorumla- +1 yıl
ayrıcada hepsi yaşlı kadın değil
www.karikaturu.com/.../...kyaj-yapinca_17186_1.jpg
www.karikaturu.com/.../...kyaj-yapinca_17186_6.jpg
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=tNkSAtCIgKU
Benden Nefret Etselerde Bir Türk Kızına Dünyaları Değişmem..00 Yorumla
+1 yılgidip en kötüleri bulmuşsun azmine hayran kaldım nedir bu düşmanlık anlamadım :D
48 Yorumla- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../a30651-erkeklerin-evlenmeden-once-mutlaka-gezmesi-gereken-ulke-rusya makyajsız rus görmesem kandıracak ufaklık
- +1 yıl
türk kızlarının makyajsız halleri yazınca ne çıkıyor ona niye bakmadın
- +1 yıl
@Deniz_Atı kıskançlık işte boşver ya :D
- +1 yıl
www.google.com.tr/search
al bak
i.milliyet.com.tr/.../fft20_mf4937351.Jpeg
baktım ve koydum güncellemede hadise beren sat ve nur bozar diye bir kız var - +1 yıl
www.tarafsizbolge.com/.../...-caldirdi-h20331.html
erkekler inşallah başınıza gelirbencenide yazdım bu tür olumsuz özellikleri yazmamışsın mafyacılık çok yaygın - +1 yıl
benim annem ukraynalı :) mafya olayları var evet ama sen adam gibi işini yaparsan kimsenin işi olmaz :))
Evren büyük biryer. zaya çıkarsak daha da güzelleri evrenin bir köşesinde olabilir. Hadi gençler, yapın bir uzay gemisi, yıldızlara gidelim.
00 Yorumlawww.mirilti.com/.../...-gorenleri-sasirtiyor_4.jpg
Madem bir soru soruyorsun tarafsız sor.215 Yorumla- +1 yıl
tamam çok ahlaklılar hepsi zaten
s3-eu-central-1.amazonaws.com/.../...01392d1a5.jpg
sizin için hiç önemli değilki ahlaklı olması - +1 yıl
videonuz.ensonhaber.com/.../istiklal-caddesi-nde-ciplak-lgbt-kutlamasi
Bana bu şeyler ile gelme. Buyur sende buna bak. İstiklal caddesinde ki eylem. Bunlar da çok ahlaklı.
Sitede ki örneklere de bakabilirsin ;
www.kizlarsoruyor.com/.../q3400976-hemen-azan-bir-sevgili-istermiydiniz
www.kizlarsoruyor.com/.../q2690324-anal-iliski-bir-bakin
Bu örnek uzar gider. Bunlar ne oluyor o zaman? - +1 yıl
ben herkes ahlaklı demedim zaten ama rus kızlarını ahlakta ezer geçer lbgtde haklısın onlar türk olamaz türk dediğin müslüman olur
www.google.com.tr/search
al bunlarda rusların - +1 yıl
www.tarafsizbolge.com/.../...-caldirdi-h20331.html
buyurunuz inş başınıza gelirde görürsünüz hahaha - +1 yıl
Senin ne kadar zoruna gidiyor :):):):) Hala bana resimler atıp bir şeyler kanıtlamaya çalışıyorsun. Bende sana diyorum ki önce kendinize sonra başkasına bakın. O attığın resimlerden ben sana Türk verisiyonunu da bulurum. En basiti sitede nasılım diye soran kızlara bak. Gülüyorum ve acıyorum sana bu kadar acizsin. Kendini böyle kandırıyorsun yazık. :):)
www.kizlarsoruyor.com/.../a30651-erkeklerin-evlenmeden-once-mutlaka-gezmesi-gereken-ulke-rusya o kadar resim çek özel hayatı deşifre et okunmamış bencem olmadı bu bak bakalım sence hangisi
07 Yorumla- +1 yıl
s3-eu-central-1.amazonaws.com/.../...01392d1a5.jpg
maşşallah çok ahlaklılarmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer ırktan güzeller var tabiki. Böyle karşılaştırmaları hiç sevmiyorum.
Türk kızlarına kezban vs diyerek Rus kızlarını tercih edenler önce bir kendi tiplerine baksınlar sonra gidip rus kızlarıyla evlensinler.00 Yorumla
+1 yılKarşılaştırmaya bak 😂 40 yaş üstü ruslar 20 yaşında türk 😂😂😂
Dip not: türk kızlarını değişmem👍14 Yorumla- +1 yıl
Yapma yahu bu örnekler 40 üstü. Avrupalı kadınlar genç gösterir...
- +1 yıl
ya bir git bunun neresi 40 yaş üstü
www.karikaturu.com/.../...kyaj-yapinca_17186_1.jpg
www.karikaturu.com/.../...kyaj-yapinca_17186_6.jpg - +1 yıl
Altımı? 😂
Bence Türk kızlari iyi. Rus kızlarıni tercih etmelerinin daha kolay oldukları için.
10 Yorumla
+1 yılRus kızı votka gibidir. Parasını verir, içersin...
Türk kızı ise rakı gibidir! Su ister, buz ister, peynir ister, kavun ister, ciğer ister, ister de ister...04 Yorumla- +1 yıl
rusyaya gittiğinde anlarsın google dan resim bakmakla olmaz :))
- +1 yıl
uğraştırmıyo ya ondan işte ;)
- Moda & Stil konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar Russa ben ruslara taş çıkartırım l*n adasc
00 Yorumla 1-) Türk kızlarının hepsi bu kadar güzel değil
2-) Rus kızlarının hepsi bu kadar çirkin değil
3-) Güzellik herşey değil
Ama bana fikrimi sorarsan ne kadar bizi hor görselerde Türk kızı00 YorumlaŞu fotolardan en iyisi türk kızı rus kızları ne öyle ya 😝
02 Yorumla- +1 yıl
rus kızı değil onlar annane falan rus kızları için hazırladığım benceye göz atın www.kizlarsoruyor.com/.../a30651-erkeklerin-evlenmeden-once-mutlaka-gezmesi-gereken-ulke-rusya
+1 yılRus kızları der geçerim, Türk kızlarının egoları, tripleri tavan ;)
10 Yorumla
+1 yılBence fotoya bakmaya bile gerek yok. Türk kizlarini ben çok beğeniyorum. Bu tabir doğru olur mu bilmiyrum ama daha gerçek geliyorlar
00 YorumlaSen gitmissin 50 likleri bulmussun 18 likleri koysana ruslarin
12 Yorumla
+1 yılRus kızı. Türk kızları kendilerini beğenmiş. Rus kızları hem sadık hem çok güzeller. Ben rus sevmem aslında ukrayna olsaydı daha iyi di :)
05 Yorumla- +1 yıl
Emin ol türk kızından iyidir
- +1 yıl
Ukraynalı tercih ederim o konuda
- +1 yıl
Nah iyidir piç
+1 yılKahrolsun Türk kızları, yaşasın Seferoğulları...
Seferoğulları = Rus kızları...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneyin peşindesiniz binlerce kez sordunuz milyonlarla kez rus kızları denildi kabullenin artık
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılböylemi avutuyorsun kendini
Cevap sahibi+1 yılyaaa eevet haklısın tatlım haklısın
- +1 yıl
Off salak okuma bilmiyorsun herhalde
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Türk kızı tercih ederim ama fotograflarda ki rus kızları degil onlar gömülmeyi unutulmuş rus teyzeleri ;)
00 Yorumla
+1 yılRus kızlar diye koyduklarının kız tarafı kalmamış 35-40 yaşlarındadır herhalde asdhasd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmakyajsız türk ama makyajlı rus. demekki bol makyaj herşeyin çözümü. ıyyy rusların makyajsız hali pokuma benziyo
02 Yorumla- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../a30651-erkeklerin-evlenmeden-once-mutlaka-gezmesi-gereken-ulke-rusya rus kızları için aklınızda bulunsun
Cevap sahibi+1 yılbence hiç güzel değiller sarışınlardan nefret ederim. ıyyyy
+1 yılTurk kizlarinda Guzell var. Ruslardada guzel. Cirkun var
10 Yorumlaaman sıkıldım rus kızlarından burada her yaz türkten çok rus kızı var ve onları takip eden abazanlar
02 Yorumla
+1 yılRus kızları antalyalıyım... çok test ettim... en iyi tarafları egoosuz olmaları... makyajlı makyajsız hali onemli diyil...
02 Yorumla- +1 yıl
:)))))
+1 yıltürk kızlarını seviyoruz da ne oluyor hayatı dar ediyorlar rus kızları olsun
10 YorumlaTürkiye'min kızlarına kurban olayım ne kadar kavgada etsek yeriniz başka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoymuşunuz ninem yaşında rusları sonra onlar mı biz mi? yok devenin bale pavucu. Koysana 20 yaşında rusu da göreyim oraya.
10 YorumlaRusların en cirkini türkiyenin en guzeline bedel
40 YorumlaTürk Kızı.. Kültür farkı var Ruslar 30 yaşından sonra çöküyolar...
10 YorumlaRus Rus <3 aşkım hepsi kezbıoşlar gibi biyerleri kalkık değil :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRus kızları diye paylaştığın. Rusyalı değil rusyaya gelin giden türk kezolardır
00 YorumlaTavukla danayı kıyaslamak gibi oldu bu biraz :)
20 YorumlaModa & Stil konusunda 516 cevap paylaştı. ülkemin koyunu bile bir farklı bakıyor yaw :D
00 Yorumla
+1 yılsaçmalık ya tabii ki Türk kızı :D
00 Yorumla
+1 yılYav onlar rus teyzesi..
00 Yorumla
+1 yılTuba buyukustun cok guzell:)
00 Yorumla
+1 yılTürk kızları diyorum her zaman
00 YorumlaSakamisin bu turkiyedeki en guzel kadinlardan biri
00 YorumlaHer zaman ama her zaman türk kızları.
00 Yorumla
+1 yılrus kızları bir melek...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızlarının hepsi de öyle değil.
20 Yorumla
+1 yılBiliyordum böyle olacağhiniiiii
00 Yorumla
+1 yılanladım evet rus kızı
00 YorumlaSarisin sevmem ben.
Türk dedim..00 Yorumla
+1 yılmanyak mısın tabiki venezuellalı :))
02 Yorumla- +1 yıl
4 arkadaşım var Venezuella'dan dördü de güzel (ikisi aşırı güzel) farklı bir gen havuzu var o ülkenin..
- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızı..
00 Yorumla Türk kızı <3
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTüm kızları Rusu Türkü fark etmez ELİF olsun yeter
00 YorumlaTÜRK kızı.
00 YorumlaBoşnak kızı
10 YorumlaTabikisi Türk Kızı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalniz ustekki resim hafif makyajli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılrusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
00 Yorumla