Dişlere bakın ben hiç beğenmiyorum bizim türk kızları bunu üçe katlar

Fotoğraflar çirkin değil sadece doğal. Sadece kişiyi devamlı makyajlı görmemizden kaynaklanan bir algı problemi. Neticede herkesi o şekilde kahkaha atarak çekseler, suratı saçma sapan halde gelir garip çıkar. Ya da spordan sonra suratımızın rengi değiştikten sonra falan... Hepimizin suratının garip göründüğü anlar oluyor. Kimi zaman çok taze görülüyor, kimi zaman soluk. Hiç kimse kusursuz değil.
Aynen tam bir makyaj güzeli. Dişleri berbat. Hiç beğenmiyorum bir b. ka bnzemiyor
Kıskanma..
Kıskanmadım. Yukardaki fıtoğraflara bakarak bu yorumu yaptım. Makyajlı hali güzel olabilir ya da fiziği bu beni ilgilwndirmez
@ghostrider22
ablam 90 memenın verdiği yetkiyle yapıştırmış
Ben sana kıskanıyorsun demedim 90 lik büyük memelerin varsa güzellik konusunda seni dinlerim dedim
Hı anladım peki teşekkürler
@abarttilarabarttim
Hmm demeyeydin eyiydi
Sabah uyanınca bir fotoğraf çekil de seni görelim :) 18 yaşında nasıl olunuyormuş :)
https://i.imgur.com/79wVsMk.jpg
Ya kol kıllarına ne demeli?
Cevap
47Cevap
gitmişin en çirkin fotolarını koymuşun bu kız çirkin diyon hadi sen oyle dyosun burdakı uyeler dıyo ama dünya hasta kadına yüzü coook cok guzel ben cok begenıyorum ayrıca bı vıctorıa secret mankenı olmanın cok zor oldugunu bu kadının da vıctorıa secret bas mankenı oldgunu dusunursek haksızlık edıyosun bncee..
Bu haline mi dünya hasta, full makyajlı haline hasta millet 😜
Heee hee
Yalniz bir kadinin EN KOTU ciktigi fotolari koyupda bu cirkin degil mi demek egonu tatmin edebilir ama bizi inandiramaz canisi😉☺
Çirkin mi :D Makyajsız hali bile güzel. Tamam çok beğenmeyebilirsin ama kesinlikle çirkin bir kadın değil zevk meselesi tabi.
egonu tatmin etmek için en çirkin resimlerini özellikle arayıp koymuşsun. iç çamaşırlı hiç göremedim? veya senin fiziğini de göremiyoruz burada. senin gibilere bravo kezo diyorum ancak. Türk kızları gayet güzel bence de kaşlar, gözler fakat bu ego tatmini nedir Allah aşkına ya 4. sınıf mısın?
Yeterince egonu tatmin etmişssindir :) bide kendi reismlerini atar mısın adrianamı çirkin sen mi bide ona karar verelim ne dersin :)
Güzel kadın ama bir Miranda, Cara, Kendall değil 😄😄
Ya el insaf dünyanın en güzel kadınlarından birine çirkin diyosunuz
bence gayette normal kadının yataaktan çıkmış veya spor yapmış hali bence normal ama boya güzeli yani. TR deki kızlarda öyle merak etme
Bence en çirkin resminde bile güzel.. haksızlık ediyorsun.
Gayet hoş bir bayan ha tamam daha güzelleri var ama beğeniliyor ki vs'nin gözde mankeni demekki var bir gideri
bitek gözleri güzel bide boyu uzun gerisi makyaj süs güzeli gözleride bize güzel gelio çnkü renkli gözlü olmak türkiyede ayrıcalık yurtdışında iseçok sıradan herkesin gözü mavi.
yani güzel bakan güzle görür cirkin bakan cirkin görür
çarpılırsın ağzın yüzün yamulur. çirkin deme şu kadına.
dunyada herkes makyaj yapnca evrım gecırır sadece adriana degil. bknz:ben
Anlamadım, bişey mi dedin?
www.campaigntr.com/.../...Resimleri-Picture-12.jpg
makyajsız dah iyiymiş ama en kötü fotosunu koymussun
ne kadar kiskanc bir kiz toplulugu oldunuz farkindamisniz
farkindaysan kadinin kuafördeki ve spordaki halini koymussun...
bana spordan sonra güzel gözüken bir kadin göster.
O yuzden o Victoria secret bas mankeni anca p. h atin baska bir naneniz yok
Olabilecek en cirkin fotograflari koyunca cirkin bir kadin olmuyor ne yazikki
Çirkin dedi ya l*n kızın en kötü fotoğraflarını bulmuşsun spor cıkısı terli falan taş gibi hatun
Ya lütfen kendi işine bakarmısın? Güzel kız çok iyi.
Bazı boya küpü olan Türk kızlarının makyajsiz hallerinden bin kat daha güzel emin ol
Şimdi tescilledin aferim oscar alırsın bu filmle. Ama şimdi şöyle bir düşününce o adina lima sen
Senin evde ayna var mi guzel kari iste ha eskiden daha guzeldi sanki ama guzel yani
Gözleri güzel. Esmer renkli gözlü olunca bir adım önde oluyorsun genelde. Onun dışında daha güzelleride var tabiki. Aman aman değil 😏
Kadin victorias secretta laaan fdksjhfdjkshkjdshfjkds
bu kadnın en cirkin ahli sizin en güzel halınıze bedel :S
Bune tip gece onune cikarsa zebani gordum diye kacarim
:)
TDK ne ara cirkin kelimesinin mealini degistirdi benim haberim yok. İnsan bir haber verir
güzelde abartılacak kadar değil barbara miranda daha güzel
yani yuz hatları güzel ama reklam ve turnelerde kilolarca bıya kullandığıda bir gerçek
l*n bari şu kadına b*k atmayın fıstık gibi kadın işte.
kız olsam lezbiyen olur yine Adriana'ya yazardım sen ne diyorsun :)
Sen kötü halini paylaşmışsın bir fotoğrafını paylaşsam ağzın açık kalır :D
Güzellik için boydan bakmak lazım fiziğide dahil etmek lazım. Yüzü de harbiden güzel değilmiş ya
Aynen güzel bir kadın degil, sadece bakımlı okadar. bizim kızlar bunu ezer geçer güzellikte
ben begenmiyorm zaten
en çirkin fotolarını koymuşsun kadın bir hairka
Makyaj güzeli bnde sevmiyorum bunu
1. Resimde hönkürmüş resmen 😂
Hayattan soğudum bu ne be :D
Onları makyajları mükemmel
Güzel fotoğraflarından koysan..
Bunlarda kötü çıkmış, makyajsız güzel fotoğrafları da var.
Kıskançlık başa bela.
Allah ın yarattığı bir kul.. Ne çirkinler var :)
Gülerken ki fotosu çok tatlı şahsen
Ayyy kıskanmış adriyiii :D
Doğal güzel ve sempatik 😊
türk kızlarımı ona beş basar ne diyon sen degişik
Ilk resim komik alemsiniz:)
Guzel yani normal biri
Bence doğal ve güzel biri
ben de beğenmiyorum makyajsız güzel değil
Makyaj güzeli kendisi makyajla evrim gecirenlerden
Makyajsız güzel kız yoktur.
Bu haliyle bile çok güzel kadın
Sen bir profil resmi koy önce
Değil :)) Şeker. Çok şeker hemde bebek gibi.
Şaka mısın Vs mankeni vede guzel kadın
Hahahahahahahahah
Değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar