Kapkara esmer bir kadın bir de bu gençlik fotoğrafları şuanki halini koymadım gerçekten dünyanın en güzel kadını denilebilir mi? Elsa hosk candice vs varken esmer birini kim beğenir ki

Kapkara esmer bir kadın bir de bu gençlik fotoğrafları şuanki halini koymadım gerçekten dünyanın en güzel kadını denilebilir mi? Elsa hosk candice vs varken esmer birini kim beğenir ki
Yani evet güzel kadın. Amaher ünlüde olduğu gibi onunda bir kaç estetiği falan var. Burnu estetik onun dışında dişlerini yaptırdı çünkü dişleri vaya bozuktu görüntü açısından. Onun dışında bir gözlerinin rengi doğal geri her yeri estetik doğal güzelliği yok yani.
Kapkara esmer bi kadın derken? Tabii ki de Adrian Lima en güzel kadınlardan, modellerden biridir sizin sacma bakış açınıza ters düşmüşse bilemeyiz ama dünya genelinde böyle😀
Esmerleri beğenmiyorlar dünya genelinde çok daha iyileri var adriannanın adı güzel
Nasil dünya genelinde esmerleri begenmiyolar ya en basitinden bi ara herkes kim kardashian olmaya calisiyodu adriana da gayet guzel bi kadin
Kim kardashianın kalçası güzel
Cevap
5Cevap
Dünyanın 7. Harikası:))
Şaka 🙃 ya işte güzel
Hem esmer, hem de mavi gözlü, çok güzelll.
Ki fotoğrafta büyük ihtimal 16-17 yaşındaki ergen hali. O bile harika 🧿
Kendinize bakıp konuşsanız keşke kadın gayet güzel
Nedir bu esmer ön yargısı
Herkesin bakış açısı farklı...
güzel sevişince dünya güzeli yapıyolar
Güzel seviştiğini nerden biliyorsun
bu kadar popüler yapılmasına
Manken yanlız prno yıldızı değil
sen dünyada işler nasıl dönüyo dana farkında değilsin
Güzel değil mükemmel
Nesi güzel tam olarak
Benim çok hoşuma gidiyor açıkcası bu hali de şimdiki halide değişik bir aurası var
Çok var bundan
Ben görmedim açıkcası
Arap kızlarına benziyor afgan suriyeli çok var gördüm renkli gözlü esmer
tamam senden çirkin
Ben ondan güzelim demedim ki
Bunu sorduğuna göre bir kıyaslama var
Yok abi ben diğer mankenlere kıyasla parlaştım belirttim isimlerini
Diğer mankenlerden güzelsin yani
Benim kadar değil
Evet çok güzel
Dişler nıye öyle ya
Orijinal diş yapısı böyle açıkcası itici şu an yaptırmış sanırım