Almayı düşünüyordum vazgeçtim
Kullanan var mı aranızda tavsiye falan ?
Kullanan var mı aranızda tavsiye falan ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer renault markasının alt grubudur . elde kalan malzemelerle yapıyolar resmen . ustalık filan 0 . can güvenliği filan yok bi kaza yapsan parçan bulunmaz . o yüzden başka araç almanı tavsiye ederim özellikle alman arabaları çok sağlam ve kullanışlı. iyi araba olsa dacialar ucuza satılmaz . alırsın elinde kalır .
Renault alt markası olduğu için ucuz ve işçilikleride pek iyi sayılmaz.Sadece biraz gösterişli araba ama bana göre iç gösterişi daha önemli çünkü bir arabaya bindiğin zaman o araba sana güven verecek.Arabayı hissedeceksin.Üzerine biraz daha kat nıssan kaşgaı falan almanı tavsiye ederim
arkadaşım kullanıyor memnun ama bu kadar ucuzsa kesin bir sorun vardır.
aynen :(
Cevap
5Cevap
araç çok konforsuz ve atıl teknoloji ürünü benim 2001 fiestam var sıfır logandan daha konforlu uzun mesafede artık sen düşün :)
:D :D tavsiyen var mı ?
17-22 000 arası :D
benzin umrunda değilse kar etme derdin yoksa çabuk değiştirmeyeceksen 156 alabilirsin ama bu tavsiyem tamamen randıman üzerine keyfidir o kadar risk etmezsen cordoba buda risktir ama 156 ya göre az eğer altın gibi elinden her an çıkacak bir araba istiyorsan fiestanın bir önceki kasası bunların türevleri olabilir tabi şuan uzun uza yazamıyacam lakin sakın ola fransız araba alma
Renault un yan sanayisi parçalara bakarsan geneli aynıdır :D
kaporta kalitesini bilemem ama iç kabinde işçilik ve malzeme kalitesi çok zayıf.
Renault'un alt markası gibi düşünebilirsin. Ancak kullanılan malzemeler pek iyi değil. Taksicilerin artık en çok kullandığı markadır bu arada.
ben kullanıyorum son derece memnunum bi kere en az yakan arabalardan biri..güvenlikde reno yani..tamam bi volvo passat değil ama reno..biz toroslarda büyüdük bilionuz...
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar