Saç açıcılar saç yapısını değiştiriyor ve saçları kurutuyor. Hal böyle olunca saçlarını açık renklere döndürmek isteyenler de doğal yöntemleri tercih ediyor. Papatya suyu ile saç rengi açmak da sıklıkla tercih edilen doğal saç açma yöntemlerinden bir tanesi. Siyah saçlarınızı platine kadar açmasa da saçlarınızda birkaç ton değişiklik yapabilir. Saçlarınız kumralsa papatya suyuyla daha açık bir kumral ya da koyu sarı tonlarını elde edebilirsiniz.
Papatya suyuyla saç nasıl açılır?
Papatya suyuyla saç nasıl açılır?
Aktarlardan kurutulmuş papatyayı kolaylıkla temin edebilirsiniz. Kurumuş papatyaları kaynatacağız ve suyumuzun ılımasını bekleyeceğiz. Ilıyan papatya suyumuzu sprey şişesine koyarsak işimiz kolaylaşabilir. Kuru yer kalmayana kadar saçlarımıza uygulayacağız ve güneş ısısı yardımıyla saçlarımızın kurumasını bekleyeceğiz. Saçlarımızın iyice açılması için güneş ısısı şart.
Papatya suyu ile saç açma kalıcı mı?
Papatya suyu ile saç açma kalıcı mı?
Papatya suyu kalıcı mı sorusunu da çok fazla duyuyorum. Evet papatya suyu da diğer açıcılar gibi saçları kalıcı olacak şekilde açıyor. Saçlarınız boyamadığınız sürece eski haline dönmüyor. Ancak istenilen açıklığı elde etmek için düzenli olarak kullanmanız, saçlarınızı güneş ısısında kurutmanız gerekiyor.
Papatya suyu saçları kurutur mu?
Papatya suyu saçları kurutur mu?
Papatya suyu ile saç açanlar genel olarak saç kuruluğundan şikayet eder. Evet, papatya suyu ile saç açmak saçları biraz kurutuyor ancak saç kremi ile kontrol altına alınabilir seviyede. Bu da saçların doğrudan güneş ısısıyla kurumasından kaynaklanıyor. Papatya suyu da genel olarak yaz mevsiminde, tatil zamanlarında kullanılıyor. Yani saçlarınızın kuruma sebebi deniz suyu da olabilir :) Çünkü papatya suyunun saçlara zararı yoktur, aksine saçları yatıştırır ve besler. :)
Kimyasal oldugu icin canim asiri yipraniyo bn 3 sene once actrdim sacimin rengini ama hala kendine gelemedi surekli kestrdigim halde su andada kizila boyattim cok guzel tuttu ama güneste olsun lamba altinda olsun cok dikkat cekiyo saclarim
Kantaron yağı kullanmanı tavsiye ederim köklerine ve saçının tamamına sür ama sakın güneşe çıkma saçın mahvolur. Yarım saat bekle sonra yıka saçını. İstersen de avucuna çok çok az dök ve ufak ufak saçlarına sür nemlendirmek için
hayır, direkt uygulamıştım. ben çok kullanmadığım için işe yaramamıştı ama ikizim kullandı saçlarının uçlarına ve rengi baya açıldı yani şu an boyatmış gibi duruyor ve hiç eski haline geri dönmedi...
En İyi Cevaplar