Arkadaşlar bu yaz tatile gidince ben de denemek istiyorum şu papatya suyuyla saç açma işlemini. Daha önce denediniz mi? Nasıl bir sonuç aldınız? Papatya suyu saç rengini açar mı?papatya suyuyla saç açanlar
Papatya suyu saç rengini birkaç ton açmak isteyenlerin kullandığı yöntemlerden bir tanesi. Doğal olduğu, saçlara zarar vermediği için sıklıkla tercih ediliyor. Saçlarınızı platine kadar açmasa da saç renginizde birkaç ton değişiklik yapmak için ideal tercih olabilir.
Papatya suyunu düzenli olarak kullanırsanız saç renginizi 1-3 tona kadar açacaktır. Dilerseniz sadece bir kısmında ya da uçlarınızda kullanabilirsiniz. Özellikle dikkat etmeniz nokta; saçlarınızı güneş ısısında kurutmaktır. Yani papatya suyu saç rengini açar mı diyenler için cevabımız evet :)
Papatya suyu saçı ne kadar açar?
Saçlarınız siyahsa papatya suyunu boşuna denemeyin derim. Kahve, kumral ve sarı tonlarında gerçekten işe yarıyor. Saçları 1-3 tona kadar açıyor. Doğal saç renginiz açık kumralsa, papatya suyu sayesinde sarı tonlarına kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.
Papatya suyuyla saç açanlar nasıl bir uygulama yapıyor?
Papatya suyuyla saç açanlar
Papatyayı kendiniz de toplayabilirsiniz ama benim önerim hiç uğraşmayın ve direkt aktardan kurumuş bir şekilde alın. Bir miktar kurumuş papatyayı 1 bardak suda iyice kaynatın. Ilıdıktan sonra püskürtmeli bir sprey şişesine koyun ve saçlarınıza uygulayın. Saçlarınızın güneşte kurumasını bekleyin.
Papatya suyu ile saç açma yorumları neler?
Pes etmeyip düzenli olarak kullanan ve saçları yeterli açıklığa kavuşan kişiler halinden çok memnun :) Güneşte kurutmak yerine fön makinesi tercih edenler de var fakat onlarda yeterli açılma görüşmemiş. Bunlarla uğraşamam diyorsanız size pratik bir önerim var;
Palette Saç Açıcı Sprey Sayesinde İstediğiniz Eşsiz Sarılara Kolayca Kavuşun!
Oldukça pratik bir kullanımı var. Nemli saçlarınıza uyguluyorsunuz ve kurumasını bekliyorsunuz. Argan yağı ve Hindistan Cevizi içeriği sayesinde saçları yumuşacık yapıyor, nem dengesini koruyor. Hem saçlara zarar vermiyor hem de istediğiniz eşsiz, doğal sarılara kavuşmanızı sağlıyor :) Dilerseniz sadece uçlara uygulayarak saçlarınıza ombre görüntüsü de verebilirsiniz.
Açıyor özellikle saç diplerine dök köküne yani. Biliyorum çünkü arkadaşım hep deniyo kumral kendisi yazın sarışın oluyo ama papatya suyunu saçlarına döküp güneşe çık kesin işey yarıyor arkadaşım hep öyle yaptı hatta bana bile döktü benimki de açıldı.
ya bende geçensene kuzenimle yapmıştım kuzenimin saçları çok güzel olmuştu ama ben çok açmak istemediğim için çok kullanmamştım çok az bi ton verdi çok belli olmıycak şekilde ama bi arkadaşta kullandı kızın saçları tupturuncu olmuş ondan çok korktum bu sene yapmaktan vazgeçtimama açıyor saçları çok aşırı fazla kullanmanı önermem
rengini ayarlaman çok zor bence hiç deneme turuncu olursun kahverengiyse saçın boya da saçı yıpratır diye düşünüyorsan sarı kına var onu dene hem doğal açıyor rengini hem de zararı yok
turuncu sarı rengarenk bir renk oluyor. hiç hoş olmuyor bence. eğer istiyorsan bir kuaföre gidip açtırmalısın bence üzerine yağlarla bakım yaparsab hiç bir zararı olmaz.
Kesinlikleeee ben bu yaz denedim şu anda hala saçımdalar .Benim saçlarım da sarıya yakın bir tondaydı daha da açıldılar bak eylülden hesap o zamandan beri saçımdalar :) Ama şunu da söyliyim kaynatıyosun iğrenç bir rengi ve kokusu var ama değer :)
ben denemedim ama etrafımdaki deneyenlerden duyduğum kadarıyla bir ton açıyormuş saçının rengini. ama güneşte fazla duruyorsan yazın sürmene bile gerek yok kendi açılıyor zaten.
kiz kardesim denemisdi bi ara surup guneste bekliyordu bi kac dakika, acilmisdi rengi baya ama cok da bi sey beklememek lazim kendi dogal renginden bi ton acik olur sadece
En İyi Cevaplar