Evet arkadaşlar Kürt mü Yoksa Türk kizlarimi daha güzel?
tabi ki TÜRK
tabi ki Kürt.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bir Türk kızıyım fakat kalbi temiz, vatana ve milli değerlerimize saygılı ve hain olmayan her Kürde de saygım sonsuzdur. Irka göre hiçbir zaman hareket etmem önce insanlık gelir bende... Kaldı ki Kürt derken bile baş harfini büyük yazıyorum...
Türk kızlar daha güzel kürt kızlarda bazı güzel bazıda cırkınler türk kızlarda bazı cırkın bazıda güzel karışık ama cogu türk kız güzel ve en güzel bır kız olarak bakımlı olmak ıyı gıyınmek doğal olmak bana göre bu
Çok saçma ve ayrımcı sorular bunlar. Ne zaman akıllanacaksınız bilmem ki?
Ya bir kaybol kaç yaşina gelmişsin ama daha okuduğunu algalayabilme olgunluğuna sahip degilsin. Orada ırkçiliğa dair en ufak bir kelike kullanmişmiyim? Daha cocuksun olgunlaş biraz
Şu k*rt diyenlere sokuk öcalanın kız yegenini gösterin
Cevap
12Cevap
Kürt kızlarını bilmem fakat kürt erkekleri çok yakışıklı çok erkeksi
Senin anan güzel mi. Ne ırkın güzellikle ne alakası var. Güzel insan zaten Güzeldir. Allah'ın yarattığı her varlık Güzeldir. Her şey Güzeldir.
genelleme yapmayın şimdi kürtlerde de çok güzeller var türklerde de. bu kız kürt mesela ve çok güzel bir kız bence images.bursadabugun.com/.../...-5559a75eb65a2.jpeg
Makyajsiz hali güzel degil.
@mezarci23 bu en kötü fotosu canlı yayından kesilmiş bir kare.
bir insan bunu neden merak eder ki sen basbayağı bişey peşindesin. ayrıca kürt kızlarından milyonda 1 tane güzel bulursun o kadar.
Sen hangi ırkla karşılaştırırsan karşılaştır benim milletimin güzelligi hic bir yerde yok.
kürtmü türkmü ayırt etmem hacı güzelse siker geçerim
alman, rus, polonyalı, çek, ingiliz, türkleri kürtleri salla :D
bır agacın meyvası olarak goruyorum ve aynı nazlıdır lar gazlıdırlar ıkısıde
* türkü kürdümü var ırkı olmayın
Ne kadar ayrımcı sorular sonuçta insan olmak önemli
Irkın ne Önemi var?
Ya arkadaş herşeyi irkçiliğa bağlamayim orada ırkciliğa dair en ufak bir kelime kullanmişmiyim?
ırkına göre değil zihnine göre beğenirim ben
Türkiyede yaşıyoruz tabikide Türk Kızları
Tabiki ikisindede güzel ve çirkin var
en güzel kız benim olandır :)
Ikisinin de guzeli de var cirkinide
Sıktınız
Türk kızları
Her ırkta güzel vardır
ikiside güzel degil ben uzun boylu kiz severim
Türküm doğruyum
A dedimmm 😒
tabi ki TÜRK