Bir arkadaşım kaşlarını ve kirpiklerini sarartmış. Ama çok sarı olmuş yani hiç gözükmüyor neredeyse. Boya yaptığını sanmıyorum. Sorunca zaten böyleydi falan diyor (ben bizzat sormadım ama yanımdayken biri sormuştu ışıktan falandır demişti, söylemedi yani). Ağzından laf almak imkansız kısacası. Normal rengi kahverengiydi bildiğimiz.
Şimdi sorum şu, sizce ne kullanmış olabilir? Merak ettim, öğrenmek istiyorum ben de buraya yazayım dedim. Saçlarımın rengini açmayı düşünüyorum da belki kaşlarımı da boyasız bir şekilde açabilirim :)
(papatya suyu olamaz çünkü rengi çok açıktı, oksijenli su da sanmıyorum çünkü kirpiklerini de yapmış gözlere zarar verir o, boya da değil eminim çünkü rengi boya gibi değil de açılmış gibiydi (bleach) ve de kirpiklerin kaş boyasıyla boyanacağını sanmıyorum)
Teşekkürler şimdiden :)
Şimdi sorum şu, sizce ne kullanmış olabilir? Merak ettim, öğrenmek istiyorum ben de buraya yazayım dedim. Saçlarımın rengini açmayı düşünüyorum da belki kaşlarımı da boyasız bir şekilde açabilirim :)
(papatya suyu olamaz çünkü rengi çok açıktı, oksijenli su da sanmıyorum çünkü kirpiklerini de yapmış gözlere zarar verir o, boya da değil eminim çünkü rengi boya gibi değil de açılmış gibiydi (bleach) ve de kirpiklerin kaş boyasıyla boyanacağını sanmıyorum)
Teşekkürler şimdiden :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer