Yorucu bir yaz tatili geçiriyorum. Uyku problemimde var ve gözlerimin altı şişti. Nasıl geçer? Napa bilirim?

Atarax ilacı iç uyursun ama çok uyuduğun zamanda gözlerin şişer en iyisi birkaç saatlik gözlerine dinlenme uygula ellerini birbirine isinincaya kadar surt sonra avuç içlerini gözlerinin üstüne basılı tutarak birkaç dakika bekle
uyuyacaksın, salatalık maskesi mi ne öyle bir şey vardı ondan yapacaksın gözlerine ve onlar geçecek. Bende de var hiç yapmadım maskeyi nasıl olur bilmiyorum ama böyle dah güzel
Teşekkür ederim 😄
Şimdi kalk 2 tane tatlı kaşıgını buzluga koy sabah uyandıgında çıkart ve gözlerinin altına koy çok bastırmadan gezdirerek 5er dk tut iyi geldigini görüceksin.
Teşekkür ederim 😄
Cevap
12Cevap
Ben fizikten soru çözünce geçiyordu. Bir dene bence.
Yok ben hiç almıyım 😊
Lys ye gireceğim gün uyuyamadım bir türlü. Göz altlarım bağımsızlık ilan etti resmen. fizik sorularını görünce iniverdiler. Sen bilirsin ama denemek istemiyorsan :)
Bende ters etki yapar😄
:D Sen nasıl istersen. Soğuk duş alabilirsin o da indirir biraz. ama tamamen geçmez.
şöyle pörtlek kızlara nasıl gıcık oluyorum Allahım. araplar gibi pörtletiyolar aynı korku filmi gibi. Türk gibi poz verin Türk
Benim duyduğum, çiğ patates falan koyuyorlar ama. Ne kadar işe yarar bilmiyorum
Senin tatilde dinlenmen lazımdı. Ne yaptın da bu kadar yoruldun?
doktora git uyku ilacı al 116 saat uyku çek miss :)
buz koy biraz gözaltlarına vede uyu :)
Teşekkür ederim 😄
Çayın demini peçeteye sar ve göz altlarına koy
Teşekkür ederim 😄
La bırak şimdi şişlikleri gözün görsün yeter
Dudaklarini duzeltirsen gececek soz
Ayyyyyy ne kötü olmuş ettği derde bak :)
Patates koy
iyi bir uyku
uyumalısın işte:))))
Yogurt sür
Çok kotu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar