Güzellik & Bakım Şişmiş göz nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kendi gözümAkşam düğüne gideceğim ve gözüm bu hâlde nasıl geçer bu şişlik Şişmiş göz nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. geçmiş olsun buz koyun 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Göz rengi orjinalse iyiymiş. Ilık çay demini pamuğa ban. onu göz kapaklarona koy bekle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler orijinal Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 457 cevap paylaştı. Vay be gözlerinde mi renkli peki kusurların var mı ben bulamadım 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Buz koy gezdir.. masaj falan yap.. birqz da makyaj oldu bitti gitti 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Demlenmiş poşet çay varsa soğutup koyabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buz koyun benimde geçen gün öyle oldu buz koydum indi şişlik bayağı 1 0 Yorumla
Gökçe__m Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Eski usul, pamuğa biraz demli kısmından çay döküp gözlerini kapatıp üzerine koy 0 0 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 401 cevap paylaştı. Zamanla geçer iyi uyu iyi beslen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
geçmiş olsun buz koyun
Göz rengi orjinalse iyiymiş. Ilık çay demini pamuğa ban. onu göz kapaklarona koy bekle
Teşekkürler orijinal
Vay be gözlerinde mi renkli peki kusurların var mı ben bulamadım
Buz koy gezdir.. masaj falan yap.. birqz da makyaj oldu bitti gitti
Demlenmiş poşet çay varsa soğutup koyabilirsin
Buz koyun benimde geçen gün öyle oldu buz koydum indi şişlik bayağı
Eski usul, pamuğa biraz demli kısmından çay döküp gözlerini kapatıp üzerine koy
Bir kaç saat uyu daha iyi olur umarım
Zamanla geçer iyi uyu iyi beslen
Uykusuz mu kaldın
Iyi uyku
Buzz
Salatalık dilimi diye duymuştum bir erdd