iyi veya kötü bunu herkes yapıyordur peki kişisel bakım yaparken hangi ürünleri kullanır, neler yaparsınız?
Ne sıklıkla bakım yaparsınız?
Ne sıklıkla bakım yaparsınız?
Duştan sonra muhakkak bebek yagımı surer beklerım. Daha sonra bır kaç nemledırı kullanırm haftada bır ıkı saunaya ve hamam gırmaya çalıyorum. Eh bazı haftalar sallıyorum evet ıtıraf edıyıım.. Ama haftada en az bır kese olayım olur.
Makyajlı hayatta uyuyamam zaten gerekmedıkçe fondoten vs kullanmam ne marka olursa olsun fondotenı asla gunluk kullanmam. onn yerıne bır pudrada ıs gorur.
nemldırcılerım her daım elımın altındadır .
Zaten guneş alerjım oldugu ıcın sureklı guneş kremı kullanıırm. Tırnaklarım önemlıdır benım ıcın . Fazla ojelı tutmam sararır dıye korkarım. Zaten şukur ojesızkende frenclı sanırlar..
Saçlarıma özel urun kullanırım vs..
saçlarım için bc nin acil kurtarma serisini kullanıyorum. açık renk oldukları için yazın denizde filan baya kırıldılar. her akşam makyaj olsun olmasın bi cilt temizleyicisiyle yüzü yıkamak lazım sonra mineral bi su yada tonik. dişler fırçalanacak. en geç 2 günde bi duş almak lazım yaz aylarındayız çünkü. cilt bakımım için ben evde kendi hazırladığım maskeleri kullanıyorum emin ol kozmetiklerden çok daha etkili ve sağlıklı :) kuaföre de çok gerektikçe gitmiyorum açıkcası çünkü onlar bakımdan çok hasar veriyorlar saçlara ve cilde... temizlik ve sağlık çok önemli
bende boyleyım :)sac ıçn bc mı sadece marka rastlamadımda daha once her sac tıpıne uygunmu
tamam canım cok sagol denıycem:)
diş macunu ve parlatıcısı fırça,traş kpüğü ve makinası,sakal ve ince kılları düzelten makinam,banyoda şampuan duş jeli ve şu sıralar çatlamış topuklarıma bakım yaptığım ayak ürünleri,tırmak makası ve törpüm,nabyoda kullandığım köpürtücü lif olmazsa olmazım topuk taşı,parfüm, rolon ve yaş 35 geçtiği için gözaltıkemi ve haftada bir falan yaptığım maskem...ooo ne çok şey yazmışım... : ))
Kullandığım kişisel bakım ürünleri :
Dış macunu ve diş fırçası
Traş sabunu ve bıçağı
Traş makinesi (şekillendirici)
Şampuan ve duş jeli
Tırnak makası ve törpü.
Banyo lifi ve topuk taşı
Parfüm, deodorant, traş sonrası balsam ve roll on
İlk etapta aklıma gelenler bunlar :)))
fena degıl bır erkek ıçın :)+1
Cevap
2Cevap
2 gune bı yıkanırım yanı 2 gune keselenırım boylece ölü derı dedıklerınden kurtulurum :)sonra dişlerimi fırcalarım dişler onemlı ,sonra bıyıklarımı kaşlarımı cıkınca hemen alırım gercı beyaz oldugum ıcın cok kalın tellı degıller şukur sonra hafıf bı göz makyajı yaparım evde dısarda farketmez sonra tırnaklarımı hergun cıflerım nerdeyse uzattıgım ıcın:)ayakkabı kıyafet mutlaka temız olmalı
hepsını anladımda tırnaklarımı cıflıyorum derken ne demek ıstedın?
anladım haklısın ama kolonya zarar verebılır bakım kremıyle yap bence
dişlerim için sensotive kullanıyorum.
Vücud bakımı için loreal ve nivea tercihim.
Makyaj konusunda loreal ve innova kullanıyorum.
Şampuan loreal yine.
Encok tirnaklarim sakalim ve dislerime onem veririm dismacunum ve fircam iki tanedir bir evde birde arabamda bulunur deodorant parfum ve sampuanim var baska yok
kendin hiç uğraşma 15 günde 1 kuaföre git onlar gerekeni yapar
kendıne 15gunde bır mı bakıyorsun..
15 günde 1 pedikür,manikür,kaş ,saç bakımı,cilt bakımı,sauna vs için kuaföre gidiyorum
anlıyorum onun ıçın duzenlı ve guvendıgın bır kuaforun olmalı benım var ama uzak bıraz ayda bır ugruyorum her uç gunede kendım bakım yaparım çunku ıçım rahat etmıyo vucuduma en guzel ben bakarım gıbı gelıyor
tabiki kendin daha iyi yaparsın ama cilt bakımı için evde anca maske yapabilirsin vapozon cihazın yoksa evde
cilt bakımı ıçın olabılır belkı ,dedıgın cıhazı bılmıyorum ne tarz bır gorevı var
Saça Limon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar