Kişisel bakım için neler kullanıyorsunuz?
#postmodernpokemon
Kişisel bakım için neler kullanıyorsunuz?
#postmodernpokemon
Saç, sakal ve vücut kıllarını kedmeye ve düzeltmeye yönelik vücut bakım kiti olarak adlandırılan özel tıraş makinem var.

Hızlı şarj oluyor ve kablosuz kullanım olanağı içeriyor üstelik ıslak kuru kullanabiliyorum. Farklı başlıkları ile ihtiyacıma göre özel bölgem de dahil vücudumun tüm bölgelerinde ihtiyacıma göre çok yönlü şekilde kullanabiliyorum. Çok pratik bir kişisel bakım ürünü. Koltuk altım, kaşık bölgem, istersem keyfime göre sıfır traş, istersem biraz kısaltıp kenarlarını düzeltip şekil de verebiliyorum. Her erkek bu tür bir bakım kiti kullanmalı. Eşiniz ve/veya sevgiliniz de sizi böyle daha çok sevecek.
Pilli ya da şarjlı diş fircasi ve kaliteli diş macunu, saç sampuan ve saç kremi, masaj yağları, kayganlaştırıcı jeller, vücut spreyleri, vücut sütleri ve köpükleri, bitkisel yaglar, tirnak icin besleyici ve koruyucu losyonlar, koltuk alti için roll on, traş olayonuz ve parfum son olarak da tabiki kaliteli marka kolonya.
Dis fircasi ve macunu, Elidor sampuan ve kremi ve de 7 bir arada durulanmayan, bitkisel yag sac icin, el ve yuz icin krem , tirnak icin cila, koltuk alti roll on. parfum kullanmam tutun kolonyasi kullanirim ya da dalin
Cevap
6Cevap
nemlendirici
saç bakım ürünleri, yüz bakımı olarak da temizleme jeli, peeling, tonik, gül suyu, maske, diş fırçası ve macunu
Saç bakım ürünleri, gül süyu, yüz temizleyici jel, törpü, rolón, parfüm, maske, krem
Traş köpüğü
Traş kolonyası
Parfüm
Axe ya da nivea men deodorant
Fön tarağı, cımbız, traş bıçağı
Çeşme suyu
Parfüm
Dis fırçası
Kremler
Su, başka soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?