-kemeri çöz
- pantolon dugmelerini fermuari ac
- pantolonu indir
-badinin çıt çıtlarını aç
-külotlu çorabı indir
-normal külodu indir
Bide geri toplaması var
erkekler bide pisuvar kullaniyo
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer liseye başlayan bir erkeğe artık kilotlu çorap ve badi baskısı yapmayın. bırakın da artık erkek olmaya başlasın. giymek istemez tabi çocuk biri görse rezil edeceksiniz garibimi. kabullenin o erkek olmaya başlıyor üşürse üşür atletini giysin kafi ergenliğe giriyor çocukluktan çıkıyor artık ona bu tarz konularda baskı yapamazsınız.
bi art niyet yok ama annem cok ustune dusuyo gibi yun iclik alicam onu giysin bari bencede külotlu çorap üstüne çıt çıtlı badi rahatsız oluyo olabilir heralde öyle
annenle konuş o kadar baskı yapmasın artık içlik bir derece oluru var ama onu da giymek istemezse zorlamayın o artık hassas bir döneme giriyor arkadaşları nasıl giyiniyorsa o da öyle giyinecek arkadaşları çıplak gezerse o da ona uyacak artık evin küçük oğlu değil. onun arkadaşlarına rezil olduğunda yaşayacağı psikoloji üşümesinden çok daha önemli. ergenlikte çocuklar acımasız olur korkmayın kıçı üşürse bişey olmaz dururu incinirse olur. anneni artık oğluşunun büyüdüğüne ikna etmeye başla
yani diyosun artik kulotlu corap cit citli badi yok
tamam saol annemlede konusucam
şimdi düşündümde tuvalete gitmekte zor oluyodur
-kemeri çöz
- pantolonu indir
-külotlu çorabı indir
-normal külodu indir
Bide geri toplaması var
kardeşin ne giyeceğine karar verecek kadar büyümüş olmalı. bırakın üşütüp kendisi karar versin
ben pek karismam sadece montunu giyin derim en fazla ama annem cok ustune dusuyo once kulotlu çorap giydiriyo ustune çıt çıtlı badi bunaltiyo cocugu
sen neden illahlah dedin :)
giymemesi konusundamı yardımcı oliyim yoksa anneme üstüne gitmemi diyim aslında bende sıcak sıcak iyi oluyo diyodum ama rahatmı edemiyodur
yahu çocuk artık büyümüş. o kadarını kafası basıyordur heralde. tavsiyede bulunursunuz, bak kardeşim, evladım şunu giysen iyi olur çünkü hava soğuk dersiniz. hırkadır vesairedir giyer. çorap veya tayt ise erkeklerce pek kullanılan bir parça olmadığından itiraz etmesi çok normal. bunu normal karşılamanız lazım. eğer çok üşürse kendisi zaten çaresizce giyecektir. istemiyorsa da bırakın üşüsün :D içinde kendisini sürekli rahatsız eden bir şeyle gezmekten ve kendisini kötü hissetmesinden yeğdir.
tamam ozaman tayt çorap yerine baska sey giyicekte beli acilmasin diye cit citli badidemi giydirmiyelim
annein erkek evlat takintisi babam vefat ettikden sonra cok ustune dustu benide kendine benzetti
sagol bu hafta sonu ona yun iclik alirim annemede derim giydirme
-kemeri çöz
- pantolonu indir
-külotlu çorabı indir
-normal külodu indir
Bide geri toplaması var
ne oldu neden :s yaptin
sıkı can iyidir
Cevap
2Cevap
Kardeşin erkekse ona külotlu çorap baskısı insanlık dışıdır. Okulda külotlu çorap zorunlu değil mi?
erkek ama üşümesin diye bi art niyet yok benim opak çoraplarımdan giydiriyo annem
bilmiyorum hakli olabilirsin annem çok zorluyo ben sadece usumemek için giydiyorum ama annem zorluyo body yide çorabı kapıdan çıkarken kontrol ediyo filan
bu linktekini çıt çıtlı badi yerinemi soyluyosun
evet senin verdigin linkteki onun gibi biseymi diyorum
benimde amacim o zaten orta yol bulmak hem annemin istedigi olsun hem kardesim her sabah olay cikarmasin çıt çıtlı badi külotlu çorap yerinw bunlardanmı giyiyo yani
tamam niye kızıyosunki
ne mesaji tamam konustuk yorumunu yaptin
-kemeri çöz
- pantolonu indir
-külotlu çorabı indir
-normal külodu indir
Bide geri toplaması var
ne alaka
iyi yapmıssında hala erkekmi ne alaka
Sevmyodur belki rahatsiz oluyodur ?
bilmem beni hic rahatsiz etmiyo kulotlu çorap altina çıt çıtlı body o neden rahatsiz olsunki
erkek diye usumuyomu yani :)
ben zaten etmiyorumda annem cok takintili cocuga benim kulotlu çoraplarimi çıt çıtlı badilerimi giysiriyo kapidan cikarkende ayak ucundan belinden kontrol ediyo ben abartiyosun diyorum rezil etceksin cocugu diyorum hastalıktan iyidir diyo hadi külotlu çorabı yine tamamda bide üstüne çıt çıtlı body garip oluyo
:D olsun böyle iyi bacaklarıda üşümüyo belide açılmıyo dışardan belli olmadıkça sorun yok oda ondan çekiniyo sanirim
:D
şimdi bi düşündümde tuvalete gitmekte zor oluyodur
kemeri çöz
pantolonu indir
badinin çıt çıtlarını aç
külotlu çorabı indir yap
bide geri toplaması var :D
bide erkekler pisuvar kullaniyo :)
Giydirin ne olacak ki üşümesin..
1234 burdan ekleyebilirsin
okulda mastrbasione yapiosa zor olmasın diedir
masturbasyonla okulun ne ilgisi var badinin ne ilgisi var çorabın ne ilgisi var
yası kac
lise 1 e gidiyo
bida giydirmeyin bence erkeklerinde icten giyebilecegi seyler var onlardan alın
bilmem ama sen desinya masturbasyon filandiye okuldada masturbasyon yapiyomiki erkekler hem erkekler için alt varda çıt çıtlı badi varmi
heralde canım heleki lise dönemlerinde her erekk cocugu yapar onu birbirlerini örnek alıorlar
sapikca degilmi bu
bazıları oyle dio ama cinsellik sapıklık degil zaten o yasta cocuklar yeni heves oluyo malum teknoloji iste saygı duymak gerek artı kızlar bile yapıo
bizim zamanimizda yoktu yada ben bilmiyodum
vardır illaki bisi diemem peki senin yas kacki
26
ciddimisin ya hicmi denemedin yoksa simdie kadar
denedimde evimde odamda yani okulda degil
erkeklerin kolay oldugu icin erkekler icin mekan farketmio ondan dieim
bu arada isim ne acaba
erkeklerin icine giydikleri yün tarzı seyler var onlardan alsanızya
annem direk kulotlu corap cit citli badi giydiriyo
tamam üsümesin diye giydirıo ama ilerde farklılık olabilir kardesinde erkekler üzerinde kız seyleri uygulanması iyi degildir heleki kücükken yapılması tercih yapma sansları oluyor sonra
yani corapla badi yok diyosun
corap badi söz konusu degil bayan seylerini giydirmeyin diyelim o an evde ic camasırı yok senin ic camasırınımı giyecek
benim ic camasirim degil kisin benim cit citli badi diye bisey var belki biliyosundur bel acilmasin diye benim cit citli badimi giyiniyo altinada siyah kulotlu corabimi
tamam iste sonucta senin biseylerini giyiyor bu iyi degil diorum
ama usumemesi icin hem öyle allı pullu seyler degil bi googleye cit citli badi yaz bak corapta dumduz siyah corap bi bak sen heralde yanlis anladim citcitli badiyi
ee tamamda kardesin ne dio peki nie giymek istemio
bende erkek olarak sana soruyorum
-kemeri çöz
- pantolonu indir
-külotlu çorabı indir
-normal külodu indir
Bide geri toplaması var
eklesene sen beni bi