Tesettür erkekler tahrik olmasın diye kadınlara dini olarak dayatıldı. Ayak bileğinden tahrik olan sapıklara söz söylemek gerekirken, ayak bilekleri açık nasıl giyinirler diye kadınlara eleştiri getirmek garip değil mi sizce?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yanlız burada bişdiğin bacak açık bilek değil sapıklar var diye o zaman açıklarda kapansın
Açık giyinmeyi savunmuyorum veya tesettürü kınamıyorum. Erkekler gözlerine hakim olamıyor diye 35-40 derece yaz sıcağında kadınların tepeden tırnağa kapalı kalması zorunluluğuna laf ediyorum. Kadının kendi tercihi ile kapanması beni ilgilendirmiyor, bileği açıkta kaldı diye ona laf söylenmesi ilgilendiriyor. Ve bu eleştiriyi getirenin başka bir kadın olmasına anlam veremiyorum
Valla kaç derece sıçak olursa olsun kapanacaksın eğer inanıyorsan kapanmaya o zaman tam anlamıyla kapancaksın hava sıçak brn altıma dize kadar etek giyeyim ama başımı kapatayım diyemezsin
hayır inançlı olup açık olanlarda var ama tesettüre giriyorsan bu şekilde giyinmen pek doğru olmuyor. ben böyle giyinen birisine karışmam tabiki ama diğer insanlar tarafından yargılanabilirler